oumtt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, johnnyman είπε με το που έρθει mail και δεχτώ σε 2-3 ώρες θα έχω 100αρα αλλά δεν έρχεται το mail.... 11 λεπτά πριν, ppkontop είπε Ούτε εμένα μου έχει έρθει από Δευτέρα η πρόταση από 50 σε 100 κάθε μέρα μου λένε αύριο και στο τηλέφωνο και στο τσατ...τι να πεις... Μπορούν να έχουν δηλώσει λάθος mail. Δεν ξέρω εσείς πως κάνετε, εγώ είπα γράμμα γράμμα για να μην έχει κάποιο λάθος. Ευτυχώς δε μου έγινε κάποιο πρόβλημα και μου ήρθε το mail. Σε μένα το mail μου ήρθε έτσι
johnnyman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, ppkontop είπε Ούτε εμένα μου έχει έρθει από Δευτέρα η πρόταση από 50 σε 100 κάθε μέρα μου λένε αύριο και στο τηλέφωνο και στο τσατ...τι να πεις... έτσι ακριβώς φίλε μου και σε μένα. 42 λεπτά πριν, oumtt είπε Μπορούν να έχουν δηλώσει λάθος mail. Δεν ξέρω εσείς πως κάνετε, εγώ είπα γράμμα γράμμα για να μην έχει κάποιο λάθος. Ευτυχώς δε μου έγινε κάποιο πρόβλημα και μου ήρθε το mail. Σε μένα το mail μου ήρθε έτσι γράμμα γράμμα το είπα και εγώ και όχι μια φορά αλλά 5 φορές.
oumtt Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 42 λεπτά πριν, johnnyman είπε γράμμα γράμμα το είπα και εγώ και όχι μια φορά αλλά 5 φορές. Δεν ξέρω τι συνέβη, ούτως ή άλλως εγώ ήμουνα τυχερή έτσι πιστεύομε που ήρθε το mail. Μπορεί κι από τον υπάλληλο να έχει κάποια διαφορά, στην δική μου περίπτωση η κοπέλα που μου ήρθε ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί και έκανε πάρα πολύ καλή τη δουλειά του.
oumtt Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή στην 24 άρα σύνδεση έχω αυτά τα αποτελέσματα, Θα κάνω update όταν γίνει ενεργοποίηση της 50 άρα σύνδεση με τα νέα αποτελέσματα. Update: Σήμερα 31-01-2023 μόλις παρέλαβα το νέο router και περιμένω να ενεργοποιηθεί η 50άρα σύνδεση. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από oumtt 1
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Ηρθε σε μένα το συμβόλαιο και όταν παω να το ανοίξω μου λέει θέλει κωδικό για να ανοίξει το pdf...τι φάση;
johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, ppkontop είπε Ηρθε σε μένα το συμβόλαιο και όταν παω να το ανοίξω μου λέει θέλει κωδικό για να ανοίξει το pdf...τι φάση; το αφμ σου είναι ο κωδικός. για θύμησε μου πότε έκανες την αίτηση και αν ήταν τηλεφωνική η από το app? ευχαριστώ
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Την προήγουμενη Δευτέρα.. οκ θα δοκιμάσω με το αφμ μετά και θα σας πω
johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, ppkontop είπε Την προήγουμενη Δευτέρα.. οκ θα δοκιμάσω με το αφμ μετά και θα σας πω τηλεφωνικά φίλε μου η μέσω του app?
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, johnnyman είπε τηλεφωνικά φίλε μου η μέσω του app? τηλεφωνικά...αφού τους ζάλισα στο τσατ και στα τηλέφωνα...
johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, ppkontop είπε τηλεφωνικά...αφού τους ζάλισα στο τσατ και στα τηλέφωνα... εμένα από 19 Ιανουαρίου που έκανα τηλεφωνικά την ανανέωση συμβολαίου τπτ ακόμη.... έχω μιλήσει 6-7 φορές μαζί τους αλλά τπτ.... όλο λένε θα προωθήσουν το αίτημα μου θα το λάβω σε 2 μέρες, σε μια μέρα αλλά τπτ...
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Και μένα τα ίδια και τυχαία ήρθε σήμερα...τι να πεις...
johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, ppkontop είπε Και μένα τα ίδια και τυχαία ήρθε σήμερα...τι να πεις... άιντε να δούμε... το αφμ δούλεψε τελικά?
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε άιντε να δούμε... το αφμ δούλεψε τελικά? ναι μου ήρθε μήνυμα είναι σε εξέλιξη η ενεργοποίηση...για να δούμε το πότε..χαχα 1
johnnyman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, ppkontop είπε ναι μου ήρθε μήνυμα είναι σε εξέλιξη η ενεργοποίηση...για να δούμε το πότε..χαχα στο email απάντησες συμφωνώ? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2023 από johnnyman
ppkontop Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε στο email απάντησες συμφωνώ? Ναι συμφωνώ...ενεργοποιήθηκε κιόλας...98 πιάνω κομπλέ...θέλουν ζαλούρα στείλτους στο τσατ πάλι...βαρέθηκα στα τηλέφωνα πέφτω σε κάθε άσχετο-η και καλά το προωθούν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα