Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ωραια.

Αρχικα ειπωθηκε οτι φταιει η αστυνομια που δεν κανει οσους ελεγχους θετε -παντως νουμερο δεν διευκρινησε κανεις, ποσους θετε για να ειμεθα ικανοποιημενοι εφοσον οι 100.000/βδομαδα δεν αρκουν-.

Κι οταν αποδειχθηκε πως κανει μπολικους ελεγχους, παλι φταιει η αστυνομια γιατι δεν κανει τους ελεγχους που εσεις θετε. Να πχ, ο απο πανω γραφει οτι οι κλησεις για παρκινγκ ειναι ανουσιες , σε ενα τοπικ που συζηταμε για την ποιοτητα ζωης στις πολεις λογω παραβασεων ΚΟΚ. Βεβαια εαν δεν μοιραζαν κλησεις για παρκινγκ και μοιραζαν για ηχορυπανση, περιπου 101% δινω, οτι το προβλημα θα ηταν πως ΔΕΝ γραφουν για παρκινγκ και καθονται και μοιραζουν για ηχορυπανση.

Κι αν τελικα κανουν τους ελεγχους που εσεις θετε, παλι η αστυνομια θα φταιει γιατι δεν τους κανει εκει που θετε. Να, πχ η υπερβολικη ταχυτητα στην ΕΟ δεν μας γεμιζει το ματι: Στις πολεις να μπουνε να κανουν ελεγχους. Κι αν γινοταν αυτο, παλι θα εφταιγε η αστυνομια που εχει αφησει τις ΕΟ ξεφραγο αμπελι στους υιους Jumbo και καθεται και γραφει πιτσιρικαδες με παπακια μεσα στις πολεις.

Κι αν σας δειξουν οτι οι ελεγχοι γινονται εκει που θετε, παλι η αστυνομια θα φταιει διοτι δεν κανει ελεγχους σε εκεινους που θετε (να, δε σταματανε εκεινους με τα Καγιεν, μονο τα ιμπιζα σταματανε).

Καλα παει αυτο. Και παει καλα γιατι επιβεβαιωνει κατα γραμμα οσα ειπα πιο πανω περι μπαχαλο-τριτοκοσμικου λαου που εχει master στο να φορτωνει διαρκως τις ευθυνες του παρακει, με καθε τροπο.

Συμφωνουμε δηλαδη, απλα οχι με τον τροπο που θα θελατε.

Μεσα σε ολα αυτα να θυμισω οτι υπαρχουν διαρκως αντιδρασεις στην τοποθετηση καμερων στους δρομους. Απο τον ιδιο λαο που για τις παραβασεις του κατηγορει την πολιτεια που δεν βαζει ενα μπατσο πανω απο το κεφαλι του καθε πολιτη 24/7.

η τροχαία (ή αστυνομία, πες το όπως θες) δεν έχει εξοπλισμό ζύγισης οχημάτων και μέτρησης θορύβου. δεν υπάρχουν. σχετικά για τις κάμερες, είμαστε η μόνη χώρα (έχω επισκευτεί δέκα ευρωπαϊκές χώρες) που σε προείδοποιεί σε εθνική πως υπάρχει ραντάρ μπροστά σου για να μην τρέχεις τα επόμενα δύο χιλιόμετρα. δεν υπάρχει αυτό το πράγμα αλλού.

1 λεπτό πριν, Ducatista είπε

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά... έχεις πειραγμένο μηχανάκι-μηχανη;  στο κτεο όταν το πέρασες ήταν όλα οκ και εσκεμμένα άλλαξες στο μπρίκι σου εξάτμιση κλπ; κατάσχεση! οποίος βάζει εξάτμιση κατάσχεση να γίνει μια ενημέρωση πρώτα ένα 2 μήνες και τέλος αυτά μετρητή ντεσιμπέλ και αν εισαι μακρια απο τα εργοστασιακά όρια..  μηχανάκι είχαμε... σε 2 μήνες θα είναι όλα σαν ηλεκτρικά 

εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως εφόσον ο θόρυβος που παράγουν οι εξατμίσεις αυτές είναι παράνομος, οι εξατμίσεις αυτές δεν είναι παράνομες.

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, james01gr είπε

η τροχαία (ή αστυνομία, πες το όπως θες) δεν έχει εξοπλισμό ζύγισης οχημάτων και μέτρησης θορύβου. δεν υπάρχουν. σχετικά για τις κάμερες, είμαστε η μόνη χώρα (έχω επισκευτεί δέκα ευρωπαϊκές χώρες) που σε προείδοποιεί σε εθνική πως υπάρχει ραντάρ μπροστά σου για να μην τρέχεις τα επόμενα δύο χιλιόμετρα. δεν υπάρχει αυτό το πράγμα αλλού.

εγώ πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως εφόσον ο θόρυβος που παράγουν οι εξατμίσεις αυτές είναι παράνομος, οι εξατμίσεις αυτές δεν είναι παράνομες.

Μα ειναι γράφουν for racing use only... (κανονικα)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NickTG είπε

:lol: :lol:

Έχεις γράψει κάτι που δεν ειπώθηκε ποτέ, σου ζητάω να το κάνεις quote, ρωτάς κάτι διαφορετικό χωρίς να παραδεχθείς το λάθος σου και μετά κατηγορείς κιόλας! 

Αστείος τουλάχιστον! 

Περιμένω το quote που γράφω πως οι κλήσεις για παρκάρισμα είναι ανούσιες. Μέχρι τότε θα προσπεράσω την παραπάνω αξιολυπητη προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων. 

Ακομα δεν πηρες χαμπαρι οτι τα quote που εκανα πιο πανω ειναι η απαντηση στην κωλοτουμπα σου οτι "α δειξε μου που το ειπα εγω αυτο" :)

Που αν κρινω απο το αγχος που σε επιασε , μια χαρα χαμπαρι το πηρες, αλλα με επι προσωπικου χαρακτηρισμους, το μονο που καταφερνεις ειναι να αποφευγεις να απαντησεις και να εκτιθεσαι ακομα περισσοτερο.

Deal with it.

Δημοσ.

Αφήστε τα πρόστιμα 100-150 ευρώ κατάσχεση όπως προείπα και σε όποιον δν αρέσει ξύδι..   σας μιλάει ένας ο οποίος έχει μεγαλώσει με μηχανές και ο πατέρας μου έρεχε αγώνες Street-motocross αυτό το πράγμα που υπάρχει και στήνονται σε μέρη και κάνουν θορυβο ότι ώρα τους κατέβει στο μυαλό και ειδικά ξημερώματα πρέπει να σταματήσει.. δεν είναι υποχρεωμένοι ολοι να ανέχονται την βλακεια του καθένα

• Like 2
Δημοσ.
Just now, BackFromHell said:

Ακομα δεν πηρες χαμπαρι οτι τα quote που εκανα πιο πανω ειναι η απαντηση στην κωλοτουμπα σου οτι "α δειξε μου που το ειπα εγω αυτο" :)

Που αν κρινω απο το αγχος που σε επιασε , μια χαρα χαμπαρι το πηρες, αλλα με επι προσωπικου χαρακτηρισμους, το μονο που καταφερνεις ειναι να αποφευγεις να απαντησεις και να εκτιθεσαι ακομα περισσοτερο.

Deal with it.

Ότι να ναι και πάλι! 

Το τι νομίζεις εσύ ότι έχω γράψει δεν έχει σημασία. Τι έχω όντως γράψει έχει.

Περιμένω ακόμα το quote με αυτά που λες ότι έγραψα. Μέχρι τότε αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, όπως ξεκάθαρα έχεις δείξει μέχρι τώρα, καλύτερα να ρωτάς πάρα να βγάζεις θεωρίες ως προς το τι έγραψα από το κεφάλι σου. 

Στο ενδιάμεσο συνέχισε την αξιοθρηνητη προσπάθεια σου. Ίσως πείσεις τον εαυτό σου. 

• Confused 1
Δημοσ.

Κάνε ένα story στα social media τύπου υπάρχουν μικρά γατάκια που ενοχλούνται απτην ηχορύπανση/υπάρχει κίνδυνος να πατήσουν κάποιο. Και viral θα γίνει και τα likes σου θα πάρεις και θα έχεις Σκαι και αστυνομία καμιά βδομάδα κάτω απτο σπίτι να ελέγχουν αν κοιμούνται τα γατιά

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Ότι να ναι και πάλι! 

Το τι νομίζεις εσύ ότι έχω γράψει δεν έχει σημασία. Τι έχω όντως γράψει έχει.

Περιμένω ακόμα το quote με αυτά που λες ότι έγραψα. Μέχρι τότε αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, όπως ξεκάθαρα έχεις δείξει μέχρι τώρα, καλύτερα να ρωτάς πάρα να βγάζεις θεωρίες ως προς το τι έγραψα από το κεφάλι σου. 

Στο ενδιάμεσο συνέχισε την αξιοθρηνητη προσπάθεια σου. Ίσως πείσεις τον εαυτό σου. 

Αγχωμενος συνεχιζεις να ακουγεσαι ομως. 

Παρεπιπτοντως οι χαρακτηρισμοι πισω απο πληκτρολογια κλπ επειδη αδυνατεις να διαχειριστεις τις κωλοτουμπες σου, σου επιστρεφονται ενας ενας. Εκει, στο παρεακι σου αυτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, safridia είπε

Το μοναδικο συμπερασμα ειναι οτι δεν εχουμε σοβαρο δικτυο ΜΜΜ, κανεις δεν μπορει να βασιστει σε ενα λεωφορειο που περναει περιπου μια φορα καθε 30λεπτα η το μετρο που οταν δεν ειναι ωρα αιχμη καθε 12-15 λεπτα.
Οποτε τι να κανουν οι πολιτες; Ο καθενας ενα αυτοκινητο/μηχανακι.
Υπαρχει ομως τροπος να λυθει το προβλημα.
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ στο εξωτερικο και ασε οσους δεν εχουν τα προσοντα να παλεψουν με το θηριο (τους ελληνες πολιτικους).

Η λυση που προτεινεις ειναι πραγματικα η μονη λυση , για οποιον μπορει βεβαια 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...