Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα με ξεπερνάει οταν πανω στα καγκουροπαπα κάθονται και ατομα 40-50 χρόνων που βλέπεις δίνουν γκαζι και επίτηδες ωστε να κανει παραπάνω θόρυβο το μπρίκι τους. 

Όπως επίσης και σε κατι νησιά πχ Πάτμο, που νοικιάζουν παπια και σκούτερ στους τουρίστες με πειραγμενες εξατμίσεις, μιλάμε ολο το νησί να γίνεται σαν κέντρο Αθήνας. Αναρωτιέμαι πως δεν τους βάζει κανένας χέρι έστω εκει στα νησιά...

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Sorath είπε

Μόνο 2; Τουλάχιστον 10 χρόνια τώρα. Δεν σταματάνε κανέναν, για οποιοδήποτε λόγο. Γίνεται παρανομία δίπλα τους, και δεν  δίνουν σημασία.

Το να στήνονται σε μερικά σημεία και να γράφουν αβέρτα, συγκεκριμένες παραβάσεις, ενώ στους υπόλοιπους δρόμους γίνεται της κακομοίρας, είναι απλά τακτική του γράφουμε για να έχουμε νούμερα να παρουσιάσουμε.

Όπως έγραψα και απο πάνω. Μπορστά τους γίνονται παρανομίες, και δεν ασχολούνται. 

Α τελικα υπαρχει αστυνομευση αλλα δεν μας κανει επειδη ειναι για να δημοσιευουμε νουμερα;

Οκ.

Οσον αφορα το μπροστα τους γινονται παρανομιες και δεν ασχολουνται, ναι, πιθανως εκεινη τη στιγμη να εχουν κατι αλλο σημαντικοτερο να κανουν. Πιθανως και οχι. Still, οταν κοβουν 20k κλησεις τη βδομαδα, δεν ξερω πώς προτιματε να κατηγορειτε την ...μη αστυνομευση για την κατανατια, παρα αυτους που διαπρατουν τις παρανομιες. Ειναι κυριολεκτικο fuck logic.

5 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Περίμενε, ισχυρίζεσαι ότι το πρόβλημα της ηχορύπανσης λύθηκε; 

Ελα; Ειπα εγω κατι τετοιο; Το αναποδο γραφω. Δεν λυνεται και δε θα λυθει γιατι αυτοι ειμαστε και παντα φταινε οι αλλοι για την καταντια μας, οπως θα διαπιστωσει κανεις διαβαζοντας μερικα ποστς.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτα.... φιλος μου εμενε επι χονια σε κεντρικη οδικη αρτιρια περασμα για υποβαθμισμενη περιοχη γεματο καγκουρες, αλητες κτλ και καθε απογευμα-βραδυ ειδικα τα καλοκαιρια που ειχε ανοιχτα παραθυρα δεινοπαθουσε απο τα κωλοφτιαγμενα αυτοκινητα με τις εξατμισεις και τα ηχεια στη διαπασων, πηγε φοιτητης τελειωσε και ακομα να αλλαξει κατι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Α τελικα υπαρχει αστυνομευση αλλα δεν μας κανει επειδη ειναι για να δημοσιευουμε νουμερα;

Πραγματική αστυνόμευση, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει. Το πιο απλό παράδειγμα; Οι μηχανές που κρύβουν ή δεν έχουν πινακίδες, συνέχεια αυξάνονται, σε τέτοιο βαθμό, που τα τελευταία χρόνια, βλέπω όλο πιο συχνά ακόμα και αυτοκίνητα που δεν έχουν!

Και κανείς δεν λέει οτι φταίει η αστυνόμευση για τις παραβάσεις. Αλλά η ανυπαρξία της, και η μη θέληση να επιβληθούν οι νόμοι, δυσχαιρένουν την κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Επεξ/σία από Sorath
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Sorath είπε

Πραγματική αστυνόμευση, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει. Το πιο απλό παράδειγμα; Οι μηχανές που κρύβουν ή δεν έχουν πινακίδες, συνέχεια αυξάνονται, σε τέτοιο βαθμό, που τα τελευταία χρόνια, βλέπω όλο πιο συχνά ακόμα και αυτοκίνητα που δεν έχουν!

Και κανείς δεν λέει οτι φταίει η αστυνόμευση για την παραβάσεις. Αλλά η ανυπαρξία της, και η μη θέληση να επιβληθούν οι νόμοι, δυσχαιρένουν την κατάσταση περισσότερο.

Μα δεν ειπα εγω οτι η αστυνομευση ειναι σε καλο επιπεδο, ισα ισα εξ'αρχης ειπα οτι εντεινεται το προβλημα λογω της ελλιπους αστυνομευσης. Διαφωνω ομως οριζοντιως και καθετως με τη λογικη οτι φταιει η μη αστυνομευση που ειμαστε βλαχοκαουμπηδες ως λαος και απαιτουμε ενα μπατσο πανω απο το κεφαλι μας για να συμμορφωθουμε. Κι αν δεν τον εχουμε, μας φταιει το κρατος κλπ, ενιοτε γινομαστε και ισοπεδωτικοι οτι υπαρχει μηδενικη αστυνομευση, πεταμε και ακυρα γραφηματα τα οποια ερμηνευουμε κατα το δοκουν για να πουμε κανα τσιτατο, αλλα να που τελικα γινονται 100.000 ελεγχοι/βδομαδα και μοιραζονται 20.000 κλησεις/βδομαδα. 

Σε καθε περιπτωση μ'αρεσει να ξεκιναω μια σκεψη κοιτωντας πρωτα που φταιω εγω. Ξεκινωντας με τις ευθυνες των αλλων, δεν βελτιωνεσαι ποτε ουτε ως ανθρωπος, ουτε ως λαος. Εμεις το εχουμε κανει εθνικο σπορ να φορτωνουμε τις ευθυνες μας παντοτε σε αλλους, γιαυτο ειμαστε τοσο καταντημενοι σε ολα τα επιπεδα, ως φάρα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Twisted_Metal είπε

Δείτε την κίνηση στους δρομους της Ευρωπης. Μετά δείτε την κίνηση στους δρόμους της Καμπότζης και του Βιετνάμ (άντε και Αίγυπτο στην καλύτερη). Συμπεριφορά οδήγησης, τύπο οχημάτων, συμπεριφορά πεζών, τήρηση Κ.Ο.Κ. κλπ).

Συγκρίνετε με την Ελλάδα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Το μοναδικο συμπερασμα ειναι οτι δεν εχουμε σοβαρο δικτυο ΜΜΜ, κανεις δεν μπορει να βασιστει σε ενα λεωφορειο που περναει περιπου μια φορα καθε 30λεπτα η το μετρο που οταν δεν ειναι ωρα αιχμη καθε 12-15 λεπτα.
Οποτε τι να κανουν οι πολιτες; Ο καθενας ενα αυτοκινητο/μηχανακι.
Υπαρχει ομως τροπος να λυθει το προβλημα.
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ στο εξωτερικο και ασε οσους δεν εχουν τα προσοντα να παλεψουν με το θηριο (τους ελληνες πολιτικους).

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Α ωραια αφου αρχισαμε τα random γραφηματακια και τα αοριστα "εγω δεν εχω δει να γραφουνε ποτε" κλπ, ας παιξουμε αυτο το παιχνιδακι, μια χαρα. Παμε στα πλεον προσφατα δεδομενα:

https://www.naftemporiki.gr/story/1903154/troxaia-pano-apo-100000-elegxoi-perissoteres-apo-20000-kliseis-se-mia-bdomada

Επιμενετε οτι δε γινονται ελεγχοι και δεν μοιραζονται κλησεις; 

Και για πειτε, αφου 100.000 ελεγχοι και 20.000 κλησεις μεσα σε μια βδομαδα δεν σας αρκουν, με ποσες θα ησασταν ικανοποιημενοι κι απο ποσες και πανω θα αρχισετε να συνετιζεστε με τον ΚΟΚ αφου για να συνετιστειτε, απαιτειτε απο την πολιτεια να βαλει εναν αστυνομικο πανω απο το κεφαλι σας να σας παρακολουθει καθε φορα που οδηγειτε; Στις ποσες κλησεις ανα βδομαδα θα συνετιστει ο ελληνικος λαος που δε φερει καμια ευθυνη για την κατασταση, συμφωνα με κατι λαμπρες αποψεις που διαβαζουμε;

Από νούμερα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) η αστυνομία μας πάντα πήγαινε καλά.
Η πραγματικότητα άλλα δείχνει.

Θα σου πρότεινα να περάσεις αύριο πρωί λίγο από Θηβών για να διαπιστώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Apati-menos είπε

Από νούμερα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) η αστυνομία μας πάντα πήγαινε καλά.
Η πραγματικότητα άλλα δείχνει.

Θα σου πρότεινα να περάσεις αύριο πρωί λίγο από Θηβών για να διαπιστώσεις.

Αρα ισχυριζεσαι οτι τα νουμερα ειναι ψευδη ή οτι οι 20.000 κλησεις τη βδομαδα ειναι τοσες λιγες που δικαιουσαι να κατηγορεις αποκλειστικα την αστυνομια αντι για τον "εαυτο σου" που επιμενεις να παραβιαζεις τον ΚΟΚ;

Στην πρωτη περιπτωση δεν εχω να σχολιασω κατι.

Στη δευτερη, απαντησε αν θες με τι νουμερο θα ησουν ικανοποιημενος και θα δεχοσουν οτι τελικα, "εσυ" φταις για την καταντια στους δρομους.

Επιπλεον το πετυχημενο με τα νουμερα, εσυ το ξεκινησες κι οχι εγω. Πώς γινεται απο την μια να βασιζεις ολοκληρη επιχειρηματολογια σε ενα random νουμερο  (που δεν αφορα καν την τροχαια για την οποια συζηταμε εδω, αλλα την αστυνομια συνολικα) και παραλληλα να απορριπτεις την απεναντι επιχειρηματολογια οταν κι αυτη επικαλεστηκε νουμερα;

Οσον αφορα τα τσιτατα με την Θηβων και αλλα τετοια χαριτωμενα, σε πολη ζω και γνωριζω τι γινεται απο παραβασεις ΚΟΚ και ελλειψη αστυνομευσης. Παρ'ολα αυτα, επιμενω και εχω εξαιρετικα κακη αποψη για οποιον επιχειρει την κατασταση αυτη να τη φορτωνει πρωτα στο κρατος και μετα στον εαυτο του. Οταν παταω γκαζι και ξεπερναω τα ορια ταχυτητας ΔΕΝ μου φταιει περισσοτερο η ελλιπης αστυνομευση απο το κουφιο μου το κεφαλι. Σορρυ.

ΥΓ>Οπου 2ο ενικο με εισαγωγικα δεν εννοω εσενα, αλλα τον ελληνικο λαο, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου.

Δημοσ.
29 minutes ago, BackFromHell said:

Α ωραια αφου αρχισαμε τα random γραφηματακια και τα αοριστα "εγω δεν εχω δει να γραφουνε ποτε" κλπ, ας παιξουμε αυτο το παιχνιδακι, μια χαρα. Παμε στα πλεον προσφατα δεδομενα:

https://www.naftemporiki.gr/story/1903154/troxaia-pano-apo-100000-elegxoi-perissoteres-apo-20000-kliseis-se-mia-bdomada

Επιμενετε οτι δε γινονται ελεγχοι και δεν μοιραζονται κλησεις; 

Και για πειτε, αφου 100.000 ελεγχοι και 20.000 κλησεις μεσα σε μια βδομαδα δεν σας αρκουν, με ποσες θα ησασταν ικανοποιημενοι κι απο ποσες και πανω θα αρχισετε να συνετιζεστε με τον ΚΟΚ αφου για να συνετιστειτε, απαιτειτε απο την πολιτεια να βαλει εναν αστυνομικο πανω απο το κεφαλι σας να σας παρακολουθει καθε φορα που οδηγειτε; Στις ποσες κλησεις ανα βδομαδα θα συνετιστει ο ελληνικος λαος που δε φερει καμια ευθυνη για την κατασταση, συμφωνα με κατι λαμπρες αποψεις που διαβαζουμε;

20 χιλιάδες κλήσεις και από αυτές στην Αττική, που ζουν περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της χώρας, αντιστοιχούν 3000. 

Από τις 20 χιλιάδες επίσης οι 5+ χιλιάδες είναι για παρκάρισμα και 4.5+ χιλιάδες για ταχύτητα. 

Θα ήθελα να δω πόσες από αυτές για ταχύτητα είναι μέσα σε κατοικημένες περιοχές και πόσες σε σημεία τύπου ευθεία Τρίπολης. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NickTG είπε

Από τις 20 χιλιάδες επίσης οι 5+ χιλιάδες είναι για παρκάρισμα και 4.5+ χιλιάδες για ταχύτητα. 

Οτι τι;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Αρα ισχυριζεσαι οτι τα νουμερα ειναι ψευδη ή οτι οι 20.000 κλησεις τη βδομαδα ειναι τοσες λιγες που δικαιουσαι να κατηγορεις αποκλειστικα την αστυνομια αντι για τον "εαυτο σου" που επιμενεις να παραβιαζεις τον ΚΟΚ;

Στην πρωτη περιπτωση δεν εχω να σχολιασω κατι.

Στη δευτερη, απαντησε αν θες με τι νουμερο θα ησουν ικανοποιημενος και θα δεχοσουν οτι τελικα, "εσυ" φταις για την καταντια στους δρομους.

Επιπλεον το πετυχημενο με τα νουμερα, εσυ το ξεκινησες κι οχι εγω. Πώς γινεται απο την μια να βασιζεις ολοκληρη επιχειρηματολογια σε ενα random νουμερο  (που δεν αφορα καν την τροχαια για την οποια συζηταμε εδω, αλλα την αστυνομια συνολικα) και παραλληλα να απορριπτεις την απεναντι επιχειρηματολογια οταν κι αυτη επικαλεστηκε νουμερα;

Οσον αφορα τα τσιτατα με την Θηβων και αλλα τετοια χαριτωμενα, σε πολη ζω και γνωριζω τι γινεται απο παραβασεις ΚΟΚ και ελλειψη αστυνομευσης. Παρ'ολα αυτα, επιμενω και εχω εξαιρετικα κακη αποψη για οποιον επιχειρει την κατασταση αυτη να τη φορτωνει πρωτα στο κρατος και μετα στον εαυτο του. Οταν παταω γκαζι και ξεπερναω τα ορια ταχυτητας ΔΕΝ μου φταιει περισσοτερο η ελλιπης αστυνομευση απο το κουφιο μου το κεφαλι. Σορρυ.

ΥΓ>Οπου 2ο ενικο με εισαγωγικα δεν εννοω εσενα, αλλα τον ελληνικο λαο, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου.

Ισχυρίζομαι ότι τα νούμερα δεν είναι ψευδή αλλά παραπλανητικά και δεν μπορούν να εκφράσουν σε καμία περίπτωση βασικά ποιοτικά αποτελέσματα.
Στο επιχείρημά σου περί αριθμού ατόμων στην τροχαία, έχεις ένα δίκιο.
Δεν το βάσισα σωστά.
Το ίδιο και στο θέμα της περιπτοσιολογίας.

Δεν παύει όμως ο αρχικός μου ισχυρισμός να μένει ισχυρός:

Πληρώνουμε από τους περισσότερους αστυνομικούς ανά πολίτη στην ΕΕ και παρ' όλα αυτά η οδική ασφάλεια στις πόλεις μας χειροτερεύει μέρα με την ημέρα.

Δεν έπαψα ποτέ να κατηγορώ την ατομική ευθύνη και τα "ωχ αδερφέ" όλων μας αλλά από την άλλη έχω βαρεθεί να βλέπω το Κράτος να μην κάνει τίποτα και να τα ρίχνει όλα στον βαλκανισμό του Έλληνα ανατροφοδοτώντας έτσι την εσκεμένη ανυπαρξία του σε όλους τους τομείς πρόνοιας.

4 λεπτά πριν, NickTG είπε

20 χιλιάδες κλήσεις και από αυτές στην Αττική, που ζουν περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους της χώρας, αντιστοιχούν 3000. 

Θα ήθελα να δω πόσες από αυτές για ταχύτητα είναι μέσα σε κατοικημένες περιοχές και πόσες σε σημεία τύπου ευθεία Τρίπολης. 

@NickTG
Την πιάνεις την πλάνη των αριθμών νομίζω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Μετακομιση σε ορεινο χωριο της Πινδου και ησυχαζεις για παντα. Η πιθανοτητα να σου χαλασει την ηρεμια καγκουρας με παπακι ειναι υπο το μηδεν

Δημοσ.

Τα θέματα  της ηχορύπανσης και της βρωμιάς πρέπει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να μπουν στον δημόσιο διάλογο. 

Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρότατα. 

Αλλά κομματάκι δύσκολο. Αφου εμείς οι ιδιοι είμαστε εθισμένοι στην φασαρία (στην καλύτερη είμαστε απλά παραδωμενοι σε αυτην) και τιγκα στην βρώμα, σαν λαος.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Apati-menos είπε

Ισχυρίζομαι ότι τα νούμερα δεν είναι ψευδή αλλά παραπλανητικά και δεν μπορούν να εκφράσουν σε καμία περίπτωση βασικά ποιοτικά αποτελέσματα.
Στο επιχείρημά σου περί αριθμού ατόμων στην τροχαία, έχεις ένα δίκιο.
Δεν το βάσισα σωστά.
Το ίδιο και στο θέμα της περιπτοσιολογίας.

Δεν παύει όμως ο αρχικός μου ισχυρισμός να μένει ισχυρός:

Πληρώνουμε από τους περισσότερους αστυνομικούς ανά πολίτη στην ΕΕ και παρ' όλα αυτά η οδική ασφάλεια στις πόλεις μας χειροτερεύει μέρα με την ημέρα.

Δεν έπαψα ποτέ να κατηγορώ την ατομική ευθύνη και τα "ωχ αδερφέ" όλων μας αλλά από την άλλη έχω βαρεθεί να βλέπω το Κράτος να μην κάνει τίποτα και να τα ρίχνει όλα στον βαλκανισμό του Έλληνα ανατροφοδοτώντας έτσι την εσκεμένη ανυπαρξία του σε όλους τους τομείς πρόνοιας.

@NickTG
Την πιάνεις την πλάνη των αριθμών νομίζω.

Ποια ειναι η πλανη των νουμερων ρε παιδια, για πειτε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε

Τα θέματα  της ηχορύπανσης και της βρωμιάς πρέπει ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ να μπουν στον δημόσιο διάλογο. 

Πρέπει να ασχοληθούμε σοβαρότατα. 

Αλλά κομματάκι δύσκολο. Αφου εμείς οι ιδιοι είμαστε εθισμένοι στην φασαρία (στην καλύτερη είμαστε απλά παραδωμενοι σε αυτην) και τιγκα στην βρώμα, σαν λαος.

Ελλάδα η κ@λο τρούπα του πλανήτη! ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...