Προς το περιεχόμενο

Insomnia Forumvision #2 - Δηλώσεις συμμετοχής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, GBorb είπε

Τελικα ποτε ξεκιναμε?

8/10 απο οτι εχω καταλαβει

Επεξ/σία από ariadnimusiclover
Δημοσ.

Πέρασα μια βόλτα από το άλλο φόρουμ, όπου το παιχνίδι παίζεται στα αγγλικά και κάποιος από εκεί έγραψε για τους δύο καινούριους παίκτες από την Ελλάδα, που προσκάλεσε ο @mic2mic.  Αναρωτιέται αν θα έχουν κοντινά μουσικά γούστα με εκείνον και ήρθα εδώ, @drh για να κλάψουμε παρέα..... Από τα γέλια!!

😂

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, MrsPeel είπε

Πέρασα μια βόλτα από το άλλο φόρουμ, όπου το παιχνίδι παίζεται στα αγγλικά και κάποιος από εκεί έγραψε για τους δύο καινούριους παίκτες από την Ελλάδα, που προσκάλεσε ο @mic2mic.  Αναρωτιέται αν θα έχουν κοντινά μουσικά γούστα με εκείνον και ήρθα εδώ, @drh για να κλάψουμε παρέα..... Από τα γέλια!!

😂

ποιο άλλο φόρουμ? Υπάρχει και άλλο παιχνίδι  εκτός Ελλάδας? για πες🧐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, MrsPeel είπε

Ιδού!

image.png.582486414de3159864f4d560f1bdc3f9.png

Αλλά εκεί το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει. 

Πάρα πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται!!! το άλλο φορουμ ποιο είναι όμως? για να διαβάσω σχόλια να δω και να ακούσω τις μουσικές προτιμήσεις των ξένων παικτών 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MrsPeel είπε

Αναρωτιέται αν θα έχουν κοντινά μουσικά γούστα με εκείνον

Εγώ πολύ συχνά αναρωτιέμαι αν έχω κοντινά μουσικά γούστα με μένα 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, MrsPeel είπε

Μπορείς να ρωτήσεις εκείνην που σας φιλοξένησε η ίδια μήτρα.

(Την αδελφή σου, εννοώ! Sorry, ξύπνησε ο Shakespeare μέσα μου!)   😜

ΥΓ:  http://www.internationalskeptics.com/forums/

Eσένα μέσα σου εμένα απ έξω μου χαχα 

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ τώρα που το θυμάμαι ότι κάτι μου είχε πει...πωω αυτός ο μπαινάκης και ο βγαινάκης φταίει 🥵 

ΥΓ κομματάρα?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ariadnimusiclover είπε

Τι εγινε @MaXmaD στεναχώρηθηκες που δεν θα τα βαλω στο παιχνιδι και ΔΕΝ  θα γινω βουτυρακι στο ψωμι των 0κων σου? 🤣🥳

Οχι βεβαια! Στεναχωρεθηκα που θα συμπεριφερεσαι με βαναυσο και αισχρο τροπο στην μεταλ θρας μου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Οχι βεβαια! Στεναχωρεθηκα που θα συμπεριφερεσαι με βαναυσο και αισχρο τροπο στην μεταλ θρας μου!

Αναλόγως αν είναι για παράδειγμα THERION  lemuria όλο και κάτι θα λάβεις.....ποτέ με βάναυσο και αισχρό τρόπο στα μηδενικά μου θα έχω ρίξει....λουκουμόσκονη για να σε εεε σας γλυκάνω :P

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε

Αναλόγως αν είναι για παράδειγμα THERION  lemuria όλο και κάτι θα λάβεις.....ποτέ με βάναυσο και αισχρό τρόπο στα μηδενικά μου θα έχω ρίξει....λουκουμόσκονη για να σε εεε σας γλυκάνω :P

ARD επειδή έχω ένα θέμα με την λουκουμόσκονη (πνίγομαι εύκολα) και γιατί εκ των πραγμάτων θα μου ρίξεις και  κουλούρια (Ο), θα ήθελα να είναι κουλούρια Θεσσαλονίκης, ξέρεις αυτά τα ξεροψημένα και με πολύ σουσάμι,πρωινές ώρες με τον καφέ ευχαριστώ!

Εναλλακτικά θα μπορούσε να τα βρούμε  και αλλιώς ...😉😆🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, ariadnimusiclover είπε

ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ τώρα που το θυμάμαι ότι κάτι μου είχε πει...πωω αυτός ο μπαινάκης και ο βγαινάκης φταίει 🥵 

Ου γαρ έρχεται μόνον ... δικό σας! 😂😂  

Επεξ/σία από JennyP
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JennyP είπε

Ου γαρ έρχεται μόνον ... δικό σας! 😂😂  

Αμα σε πιασω απο την ουρα...🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, avocado2020 είπε

ARD επειδή έχω ένα θέμα με την λουκουμόσκονη (πνίγομαι εύκολα) και γιατί εκ των πραγμάτων θα μου ρίξεις και  κουλούρια (Ο), θα ήθελα να είναι κουλούρια Θεσσαλονίκης, ξέρεις αυτά τα ξεροψημένα και με πολύ σουσάμι,πρωινές ώρες με τον καφέ ευχαριστώ!

Εναλλακτικά θα μπορούσε να τα βρούμε  και αλλιώς ...😉😆🤣

χμμμ μου αρέσει που είσαι...μερακλής και καλοτρως...Κοίτα  μπορούμε να τα βρούμε κι αλλιώς γιατί αν και γαλαντόμος καθώς φαίνεσαι ίσως να μην μπορέσεις να ικανοποιήσεις τα ακριβά μου γούστα  γι αυτό δώσε ότι έχεις αλά tsopana rave δως μου δυο κατοστάρικα   χαχαχ και τότε μπορεί 0 να μην πάρεις αλλά δε θα μπογέσω να σου βάλω παγαπάνω από τγία 3:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...