JennyP Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Αφού το άλλο είναι της υπομονής λες και δεν υπάρχει καιρός για 15 τραγουδάκια σε 9 μέρες(για όνομα!!) (τα δικά μου λέω εγώ μη με παρεξηγείτε ) , θα πάρω μέρος και σε αυτό το παιχνίδι, που αν κρίνω απο το προηγούμενο ευελπιστώ να κυλίσει ωραία. 2 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παντως εχω να δηλωσω επισημα οτι ειμαι ετοιμη για...μεσα... μην φανταστειτε τον διαγωνισμο εννοω... ναι? Lol The fuzztones ward 81 Επισης ειμαι αδελφη με την JennyP και εκεινη για μεσα ειναι😂👻 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 01. mic2mic 02. nomainline 03. GBorb 04. ariadnimusiclover 05. drh 06. RIF 07. RIO 08. GAB 09. floyd89gr 10. judge_manos 11. JennyP 10 ώρες πριν, ariadnimusiclover είπε Επισης ειμαι αφελφη με την JennyP και εκεινη για μεσα ειναι😂👻 Αδελφή τής Τζένης;;;;; Είχαμε μια που μας πήρε μέχρι και τα σώβρακα. Τώρα τις κάναμε δύο; Περαστικά μας. 😅
JennyP Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, ariadnimusiclover είπε Παντως εχω να δηλωσω επισημα οτι ειμαι ετοιμη για...μεσα... μην φανταστειτε τον διαγωνισμο εννοω... ναι? Lol The fuzztones ward 81 Επισης ειμαι αφελφη με την JennyP και εκεινη για μεσα ειναι😂👻 Βρε καλώς την. Μας την έκανες την έκπληξη.😀 Καλή αρχή! 1
mic2mic Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2022 Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα στείλω τα links (δεν έχω το username της RIF). Ο πρώτος γύρος λέω να ξεκινήσει το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου. Οπότε εγγραφές μέχρι τότε. 2
mic2mic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Έστειλα τα links σε όλους εκτός της RIF που δεν έχω ακόμα το username της. Με αυτό το παιχνίδι θα ξεχειμωνιάσουμε. Όταν το πετρέλαιο θα είναι ακριβό, το φυσικό αέριο ανύπαρκτο και τα ξύλα θα τελειώνουν, θα ακούμε τον γύρο και θα ζεσταινόμαστε. 2
NovaLacertae Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Ωωωωπα, πέσαν τα μεγάλα μέσα, άρχισαν οι προσφορές και δεν έφτασε ακόμα η Black Friday και ότι έλεγα πως θα την βγάλουμε τον Χειμώνα, έπρεπε όμως να γίνει πιο νωρίς η προσφορά γιατί τώρα πόσοι θα προλάβουν να την πάρουν είδηση; Δύο μέρες μένουν ακόμα και είμαστε μόλις 12, χαμηλή συμμετοχή, φαίνεται θέλουν ξεκούραση τα παιδιά για να συννέλθουν από το σοκ του προηγούμενου παιχνιδιού Βλέπω ότι από την πρώτη τριάδα μόνο η JEN δηλωσε συμμετοχή και αυτή με καθυστέρηση αλλά τελικά μας ήρθε και με ενισχύσεις, ενώ η MRH δήλωσε ότι θέλει να κάνει μια μικρή ανάπαυλα... Ε; και που είσαι; MRH θα συμμετέχεις τουλάχιστον με σχόλια και ποσταρίσματα ε; Μη χαθείς... Και η LOV? που χάθηκε; ούτε φωνή ούτε ακρόαση... LOV? where is LOV? 3
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Ωωωωπα, πέσαν τα μεγάλα μέσα, άρχισαν οι προσφορές και δεν έφτασε ακόμα η Black Friday και ότι έλεγα πως θα την βγάλουμε τον Χειμώνα, έπρεπε όμως να γίνει πιο νωρίς η προσφορά γιατί τώρα πόσοι θα προλάβουν να την πάρουν είδηση; Δύο μέρες μένουν ακόμα και είμαστε μόλις 12, χαμηλή συμμετοχή, φαίνεται θέλουν ξεκούραση τα παιδιά για να συννέλθουν από το σοκ του προηγούμενου παιχνιδιού Βλέπω ότι από την πρώτη τριάδα μόνο η JEN δηλωσε συμμετοχή και αυτή με καθυστέρηση αλλά τελικά μας ήρθε και με ενισχύσεις, ενώ η MRH δήλωσε ότι θέλει να κάνει μια μικρή ανάπαυλα... Ε; και που είσαι; MRH θα συμμετέχεις τουλάχιστον με σχόλια και ποσταρίσματα ε; Μη χαθείς... Και η LOV? που χάθηκε; ούτε φωνή ούτε ακρόαση... LOV? where is LOV? Καλα τα λετε κυριε συμμετοχη σας δεν βλεπω...😛😆ομως...εκτος και μου διαφευγει κατι...καποιοι/ες θα μπουν την τελευταια στιγμη για να κανουν εντυπωση χαχα 🥳😲 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
NovaLacertae Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/9/2022 στις 10:18 ΠΜ, Mrs. Hyde είπε 01. mic2mic 02. nomainline 03. GBorb 04. ariadnimusiclover 05. drh 06. RIF 07. RIO 08. GAB 09. floyd89gr 10. judge_manos 11. JennyP Αδελφή τής Τζένης;;;;; Είχαμε μια που μας πήρε μέχρι και τα σώβρακα. Τώρα τις κάναμε δύο; Περαστικά μας. 😅 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε ....Δύο μέρες μένουν ακόμα και είμαστε μόλις 12, χαμηλή συμμετοχή, φαίνεται θέλουν ξεκούραση τα παιδιά για να συννέλθουν από το σοκ του προηγούμενου παιχνιδιού 17 λεπτά πριν, ariadnimusiclover είπε Καλα τα λετε κυριε συμμετοχη σας δεν βλεπω...😛😆ομως...εκτος και μου διαφευγει κατι🤔🤓 Στο τελευταίο ποστ με τις συμμετοχές έχουμε 11 παίκτες και εγώ γράφω στο ποστ μου είμαστε μόλις 12 ... όχι είσατε Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2022 από NovaLacertae
JennyP Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NovaLacertae είπε Βλέπω ότι από την πρώτη τριάδα μόνο η JEN δηλωσε συμμετοχή και αυτή με καθυστέρηση αλλά τελικά μας ήρθε και με ενισχύσεις... Ναι ναι σίγουρα! Ποιες ενισχύσεις ακριβώς? Επτασφράγιστο μυστικό έχει τα τραγούδια της. Στις 27/9/2022 στις 6:48 ΜΜ, mic2mic είπε Έστειλα τα links σε όλους εκτός της RIF που δεν έχω ακόμα το username της. Με αυτό το παιχνίδι θα ξεχειμωνιάσουμε. Όταν το πετρέλαιο θα είναι ακριβό, το φυσικό αέριο ανύπαρκτο και τα ξύλα θα τελειώνουν, θα ακούμε τον γύρο και θα ζεσταινόμαστε. Δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτό. Μάλλον σύγκρυο θα μας πιάνει. Δεν υπάρχει σωτηρία.
floyd89gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Έλα ντε ... που πηγαν όλοι .. συμμετοχές δεν βλέπω .. Νόβα κανόνισε να μας την κάνεις κι εσυ .. όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο .. θα έχουμε περισσότερα κομμάτια να ακούσουμε 3
NovaLacertae Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, floyd89gr είπε Έλα ντε ... που πηγαν όλοι .. συμμετοχές δεν βλέπω .. Νόβα κανόνισε να μας την κάνεις κι εσυ .. όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο .. θα έχουμε περισσότερα κομμάτια να ακούσουμε Αν μπεις στην σελίδα (στο λινκ του παιχνιδιού) θα δεις NOV με μπλε γράμματα, δηλ. εχω στείλει και κομμάτι 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε Αν μπεις στην σελίδα (στο λινκ του παιχνιδιού) θα δεις NOV με μπλε γράμματα, δηλ. εχω στείλει και κομμάτι Πουλακι μου...πουλακι μου 👀👂χαχα Γκουχ εβαλα και τα 12 χαχα και εχω καμια 100 και λιγα λεω που προσπαθω να πιστω με δυσκολια οτι καλα εκανα και δεν τα διαλεξα 🤪🙃🤣
MaXmaD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Κριμα που εσυ εβαλες και τα 12 με την μια , αλλα εμεις δεν μπορουμε να σου βαλουμε και τα 12 μηδενικα με την μια!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, MaXmaD είπε Κριμα που εσυ εβαλες και τα 12 με την μια , αλλα εμεις δεν μπορουμε να σου βαλουμε και τα 12 μηδενικα με την μια! Φυσικά και μπορείς αν λάβεις μέρος στο παιχνίδι θα έχεις την ευκαιρία σου θα το διασκεδάσω πολύ έλα μη φοβάσαι λάβε μέρος δώσε πόνοοο θέλω να λάβω το βραβείο του χρυσού φραγκόσυκου αφού το χρυσό βατόμουρο δίδεται αλλού χαχαχ🤣😛 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από ariadnimusiclover
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα