Nera1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου να σου προτείνω να πας να δεις ένα iPad με 120 hertz και θα αναθεωρήσεις ότι έχεις δει... Ακόμη και το s 21 fe που έχω φαίνεται ότι λαγκάρει μπροστά στο iPad... Γιατί να "πάω" να το δω; Δεν είναι μαγεία,τεχνολογία είναι.Και το λαγκ ξέρω τι είναι,και ο ρυθμός ανανέωσης. Το πρόβλημα είναι,πως εσένα σου φαίνεται.Και προσπαθείς να πείσεις άλλους,για το τι σου φαίνεται.Το μόνο που μπορώ να σου πω...σου φαίνεται. Στις 13/9/2022 στις 3:31 ΠΜ, Nera1 είπε Οι της Απλ,είναι σαν τις γυναίκες με τα πεζό.Πιστευουν πως έχουν πάρει το καλύτερο,και ό,τι έχει βάλει η εταιρεία επάνω,είναι επίσης το καλυτερο.Δε παραπονιούνται που για 4 λίτρα Τοταλ,πληρώνουν εκατό ευρώ,λένε και ευχαριστώ γιατί δεν έχουν ιδέα από που αλλάζουν τα λάδια έτσι και αλλιώς. Να πεις δε τα είπα,μόλις λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Nera1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Nera1 είπε Γιατί να "πάω" να το δω; Δεν είναι μαγεία,τεχνολογία είναι.Και το λαγκ ξέρω τι είναι,και ο ρυθμός ανανέωσης. Το πρόβλημα είναι,πως εσένα σου φαίνεται.Και προσπαθείς να πείσεις άλλους,για το τι σου φαίνεται.Το μόνο που μπορώ να σου πω...σου φαίνεται. Ότι πιο να ναι απάντηση εχω διαβάσει ever....😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα