mordred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, SkaL- είπε Ότι τάμπλετ είχα με windows ήταν χάλια ... Ενα asus transformer που έχω μια χαρά βολικό είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε το κερατό μου μέσα, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ TABLET SKU να μην μας πρήζετε τις μπάλες κάθε 5 χρόνια με τα κωλοτάμπλετ και το μπλέξιμο τους με τα desktop; Σιχτίρ Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Hacker?pcs 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John911 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, filip123go είπε Το παλεύει εδώ και πολλά χρόνια η Ms με τα τάμπλετ και τα κινητά. Που θα πάει... Κάποια στιγμή θα το πετύχει πιστεύω. Κι εγώ αυτό πιστεύω.Ισως βέβαια να μην υπάρχουν καν τάμπλετς τότε, αλλά θα το φτιαξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν το βάζει κάτω η άτιμη. Έτοιμη για μια ακόμα αποτυχία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TaxiarhisGR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Κραξτε οσο μπορειτε να ευχαριστηθουμε τα 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisbasil Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Titos301 είπε κουράσατε εκεί στη Microsoft, Κ - Ο - Υ - Ρ - Α - Σ - Α - Τ - Ε Σ' ΑΓΑΠΩ 5 ώρες πριν, mordred είπε Γραμμή εργασιών φιλική για desktop θα επαναφέρει; By the way μια χαρά ήταν το tablet mode στα 10άρια ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ... ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brightblade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) To πρόβλημα της Microsoft (εκτος απο τα δικα της λάθη φυσικά) ειναι οι users της. Εκεί που η Apple ότι άλλαγη και να κάνει θα πουν οι χρηστες της ναι γουσταρουμε, στο pc αντιθετα ότι αλλαγή και να κάνει οι χρηστες θα γκρινιάξουν. Απλα δεν θέλουν αλλαγες, ζητω τα windows 7, xp και 98 κλπ. Εμπρός πίσω. Σαν τους παπούδες του muppet show. Eμένα μου αρέσαν και τα windows 8. Είχα βεβαίως surface και μπορουσα να επωφεληθώ απο τa touch features. Και όχι δεν ειμαι microsoft fan boy. Εχω πάρει πολλά surface αλλα και apple συσκευες και android. Όλα μια χαρά. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από brightblade 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Νομίζω ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει τι ακριβώς θέλουν να κάνουν όποτε ας βελτιώσουν τα 10αρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2022 στις 6:32 ΜΜ, vasilisbasil είπε Σ' ΑΓΑΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ... ΟΥΤΕ ΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΙΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ Ναταν μόνο αυτό καλά θα ήταν! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από mordred 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, brightblade είπε To πρόβλημα της Microsoft (εκτος απο τα δικα της λάθη φυσικά) ειναι οι users της. Εκεί που η Apple ότι άλλαγη και να κάνει θα πουν οι χρηστες της ναι γουσταρουμε, στο pc αντιθετα ότι αλλαγή και να κάνει οι χρηστες θα γκρινιάξουν. Απλα δεν θέλουν αλλαγες, ζητω τα windows 7, xp και 98 κλπ. Εμπρός πίσω. Σαν τους παπούδες του muppet show. Eμένα μου αρέσαν και τα windows 8. Είχα βεβαίως surface και μπορουσα να επωφεληθώ απο τa touch features. Και όχι δεν ειμαι microsoft fan boy. Εχω πάρει πολλά surface αλλα και apple συσκευες και android. Όλα μια χαρά. Το παραθυραΟΣ είναι μια πλατφόρμα που τρέχουν επάνω τα εργαλεία της δουλειάς σου.Οι περισσότεροι το πρώτο ,και μόνο,κλικ που κανουν σε αυτό,είναι ο browser. Και τίποτα να μην αλλάξουν,όσο τρέχει αυτό,είναι ευχαριστημένοι.Και καλά κάνουν. Εγώ από την άλλη,που δε διάβασα μανιουαλ συσκευής πότε μου,γιατί απλά καταλαβαίνω τι και πώς το κάνει και που θα βρω αυτό που θέλω,δεν έχω καμμιά διάθεση σε κάθε update να πρέπει να δω βίντεο που σκατά πήγαν τα settings ,ή πως θα σταματήσω τον ετζ να ανοίγει όποτε του καυλώσει. Και στο λέει άνθρωπος που τρέχει kde plasma σε λινουξ,γιατί θέλω να παραμετροποιώ στο γούστο μου και στην βολή μου το παραμικρό στο Λ.Σ μου. Ε φαντάσου λοιπόν να πετάγεται η κορτάνα οπότε δεήσει,να ανοίγει ο ετζ προεπιλεγμένα για λινκ,ενώ πάτησες στον κρομ αποδοχή μέχρι και στο να μπαίνει όποτε θέλει ο CEO της γκουγκλ στο σπίτι σου και να σου τρώει τα σαλαμάκια,να έχεις ίντερνετ στο χωριό με χαλκό από τις Μυκήνες, και να μην ανοίγει η τσόντα γιατί στέλνει "τηλεμετρία" και "είναι μέσα στο κώδικα,δε μπορεί να αφαιρεθεί". Πότε τους στέλνεις στο διαολο; Για αυτό διαμαρτύρεται ο κόσμος,η χρήση δεν άλλαξε στο Λ.Σ.,άλλαξε όμως το Λ.Σ. χωρίς να κάνει πιο εύκολη τη ζωή σου και τη δουλειά σου.Ισα ίσα,την έκανε πιο δυσκολη Φαντάσου να αγοράζεις αυτοκίνητο,και σε κάθε φανάρι να σου λέει από το ηχοσύστημα,αν θες να αλλάξεις τα λάδια σου σε ρεπσολ,γιατί αυτά θέλει ο κατασκευαστης. Και οταν πας να βάλεις τα γαμάτα eneos,να πρέπει να δεις βίντεο που έχουν βάλει τον αντάπτορα για να μπορεις να βάλεις άλλα λάδια. Ε,πότε τους στέλνεις στο διάολο,ξαναρωτώ. Οι της Απλ,είναι σαν τις γυναίκες με τα πεζό.Πιστευουν πως έχουν πάρει το καλύτερο,και ό,τι έχει βάλει η εταιρεία επάνω,είναι επίσης το καλυτερο.Δε παραπονιούνται που για 4 λίτρα Τοταλ,πληρώνουν εκατό ευρώ,λένε και ευχαριστώ γιατί δεν έχουν ιδέα από που αλλάζουν τα λάδια έτσι και αλλιώς. Ελπίζω να βοήθησα. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το παιχνίδι στα ταμπλετ έχει χαθεί έτσι κι αλλιώς…. Μόνο η Apple παίζει μπάλα εκεί…. ότι Android ταμπλετ έχω δοκιμάσει ακόμη και high end - την εμπειρία που σου δίνει το iPad κανένα…. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Το παιχνίδι στα ταμπλετ έχει χαθεί έτσι κι αλλιώς…. Μόνο η Apple παίζει μπάλα εκεί…. ότι Android ταμπλετ έχω δοκιμάσει ακόμη και high end - την εμπειρία που σου δίνει το iPad κανένα…. δε θα διαφωνήσω,αλλά όταν το ταμπλετ είναι απλά ένα μεγαλύτερο κινητό για να βλέπεις καμμία σειρά και να διαβάζεις ειδήσεις,το πριμιουμ της Απλ είναι εξωφρενικό,και αχρείαστο. Όλη τη δουλειά την κάνει το dedicatedOS ,για ταμπλετ. Το ότι κανείς άλλος δεν έχει βγάλει μια παραμετροποίηση του ανδροιδ,δείχνει την αδιαφορία για την πολύ περιορισμένη αγορά ταμπλετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Nera1 είπε δε θα διαφωνήσω,αλλά όταν το ταμπλετ είναι απλά ένα μεγαλύτερο κινητό για να βλέπεις καμμία σειρά και να διαβάζεις ειδήσεις,το πριμιουμ της Απλ είναι εξωφρενικό,και αχρείαστο. Όλη τη δουλειά την κάνει το dedicatedOS ,για ταμπλετ. Το ότι κανείς άλλος δεν έχει βγάλει μια παραμετροποίηση του ανδροιδ,δείχνει την αδιαφορία για την πολύ περιορισμένη αγορά ταμπλετ. Διαφωνώ μαζί σου καθώς το ipad OS είναι προσαρμοσμένο για μεγάλες οθόνες και όχι όπως στο android ένα μεγάλο κινητό! Επίσης είναι απίστευτα lag free και τα M1 με τά 120hz απλά απόλαυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Διαφωνώ μαζί σου καθώς το ipad OS είναι προσαρμοσμένο για μεγάλες οθόνες και όχι όπως στο android ένα μεγάλο κινητό! Επίσης είναι απίστευτα lag free και τα M1 με τά 120hz απλά απόλαυση... μα αυτό λέω,δε με κατάλαβες. Ο λόγος που το ipad ξεχωρίζει ,είναι το OS του. Στην περίπτωση που το ταμπλετ το θες για μεγαλο κινητό,δεν έχει σημασία. Ο browser το ίδιο τρέχει. Lag free είναι και ο σναπ450 στο ταμπλετ της μητέρας μου,που διαβάζει συνταγές μόνο και βλέπει βιντεάκια πως ανοίγεις φύλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasfalcon Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Nera1 είπε μα αυτό λέω,δε με κατάλαβες. Ο λόγος που το ipad ξεχωρίζει ,είναι το OS του. Στην περίπτωση που το ταμπλετ το θες για μεγαλο κινητό,δεν έχει σημασία. Ο browser το ίδιο τρέχει. Lag free είναι και ο σναπ450 στο ταμπλετ της μητέρας μου,που διαβάζει συνταγές μόνο και βλέπει βιντεάκια πως ανοίγεις φύλλο. Για το δεύτερο σκέλος της απάντησης σου να σου προτείνω να πας να δεις ένα iPad με 120 hertz και θα αναθεωρήσεις ότι έχεις δει... Ακόμη και το s 21 fe που έχω φαίνεται ότι λαγκάρει μπροστά στο iPad... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από kostasfalcon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα