Dr_Pepper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Είδα πρόσφατα μια ταινία (Father Stu ) όπου ο Μελ Γκίψον ενώ οδηγεί πετάγεται ξαφνικά ένα φορτηγό μπροστά του και κάλεσε έναν αριθμό όπου βγήκε τηλεφωνητής και του ζήτησε τον αριθμό πινακίδας (του οχήματος που θέλει να καταγγείλει) και όταν είπε τον αριθμό μετά ζήτησε να περιγράψει την φύση της παράβασης Και μου φάνηκε ΤΕΛΕΙΑ ιδέα για να εφαρμοστεί στην ελλάδα (μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ένα απο τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα μας σαν λαός -να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα σαν πλεονέκτημα για την λύση ενός προβλήματος) Δεν νομίζω να έχουμε κάτι αντίστοιχο εδώ στην ελλάδα ή έχουμε; Επίσης δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κατάχρηση γιατί δεν γίνεται επίτηδες πχ 100 άτομα να καταγγείλουν την ίδια πινακίδα γιατί θα πρέπει να την δουν μπροστά τους ή να μαντέψουν και τα 100 την ίδια (αν λένε στην τύχη έναν αριθμό) Τέλος δεν νομίζω να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν (ή να μην έχει συνέπειες σε περίπτωση που κάποιος λέει ψέματα) αν το ίδιο άτομο παίρνει για να καταγγείλει συνέχια την ίδια πινακίδα (πχ γιατί δεν γουστάρει κάποιον) γιατί δεν γίνεται συνέχεια να κάνει παραβιάσεις μόνο όταν πετυχαίνει αυτόν και κανένας άλλος να μην έκανε καταγγελία. Το σύστημα (χωρίς να έχω ιδέα) φαντάζομαι λειτουργεί με βάση την συχνότητα των περιστατικών δηλαδή αν υπάρξουν πολλές καταγγελίας απο διάφορα άτομα για την ίδια πινακίδα. Τι άποψη έχετε εσείς για αυτό; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Τι άποψη έχετε εσείς για αυτό; Καλή ταινία θα ήταν. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ είδα το minority report και την υπηρεσία πρόληψης εγκλήματος μέσω AI. Φοβερή ιδέα! Ανυπομονώ να την εφαρμοσουμε και στην Ελλάδα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Είδα πρόσφατα μια ταινία (Father Stu ) όπου ο Μελ Γκίψον ενώ οδηγεί πετάγεται ξαφνικά ένα φορτηγό μπροστά του και κάλεσε έναν αριθμό όπου βγήκε τηλεφωνητής και του ζήτησε τον αριθμό πινακίδας (του οχήματος που θέλει να καταγγείλει) και όταν είπε τον αριθμό μετά ζήτησε να περιγράψει την φύση της παράβασης Και μου φάνηκε ΤΕΛΕΙΑ ιδέα για να εφαρμοστεί στην ελλάδα (μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε ένα απο τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα μας σαν λαός -να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα σαν πλεονέκτημα για την λύση ενός προβλήματος) Δεν νομίζω να έχουμε κάτι αντίστοιχο εδώ στην ελλάδα ή έχουμε; Επίσης δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κατάχρηση γιατί δεν γίνεται επίτηδες πχ 100 άτομα να καταγγείλουν την ίδια πινακίδα γιατί θα πρέπει να την δουν μπροστά τους ή να μαντέψουν και τα 100 την ίδια (αν λένε στην τύχη έναν αριθμό) Τέλος δεν νομίζω να λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν (ή να μην έχει συνέπειες σε περίπτωση που κάποιος λέει ψέματα) αν το ίδιο άτομο παίρνει για να καταγγείλει συνέχια την ίδια πινακίδα (πχ γιατί δεν γουστάρει κάποιον) γιατί δεν γίνεται συνέχεια να κάνει παραβιάσεις μόνο όταν πετυχαίνει αυτόν και κανένας άλλος να μην έκανε καταγγελία. Το σύστημα (χωρίς να έχω ιδέα) φαντάζομαι λειτουργεί με βάση την συχνότητα των περιστατικών δηλαδή αν υπάρξουν πολλές καταγγελίας απο διάφορα άτομα για την ίδια πινακίδα. Τι άποψη έχετε εσείς για αυτό; Nα μην δεις Judge Dredd Aυτό που είδες είμαι σίγουρος ότι ειναι απο την εταιρία που έχει τα φορτηγα και όχι απο τροχαία. https://en.wikipedia.org/wiki/"How's_my_driving%3F"_sign 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλή ταινία θα ήταν. 2 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Εγώ είδα το minority report και την υπηρεσία πρόληψης εγκλήματος μέσω AI. Φοβερή ιδέα! Ανυπομονώ να την εφαρμοσουμε και στην Ελλάδα H ταινία ειναι άσχετη με το συμβάν (δεν περιστρέφεται γύρω απο την υπηρεσία αυτή ή έχει σχέση με την οδήγηση κτλ) υπάρχει αυτό στην αμερική (πχ στο colorado είναι *277) https://csp.colorado.gov/talk-with-us/report-an-aggressive-driver#:~:text=Dial *CSP (*277)&text=The Colorado State Patrol's Star,real time" aggressive driving behavior. Και στην τελική ακόμη και να μην υπήρχε σαν ιδέα που βλέπετε το στραβό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε H ταινία ειναι άσχετη με το συμβάν (δεν περιστρέφεται γύρω απο την υπηρεσία αυτή ή έχει σχέση με την οδήγηση κτλ) υπάρχει αυτό στην αμερική (πχ στο colorado είναι *277) https://csp.colorado.gov/talk-with-us/report-an-aggressive-driver#:~:text=Dial *CSP (*277)&text=The Colorado State Patrol's Star,real time" aggressive driving behavior. Και στην τελική ακόμη και να μην υπήρχε σαν ιδέα που βλέπετε το στραβό ; Για Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετές γραμμές τηλεφωνίας για να το υποστηρίξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε H ταινία ειναι άσχετη με το συμβάν (δεν περιστρέφεται γύρω απο την υπηρεσία αυτή ή έχει σχέση με την οδήγηση κτλ) υπάρχει αυτό στην αμερική (πχ στο colorado είναι *277) https://csp.colorado.gov/talk-with-us/report-an-aggressive-driver#:~:text=Dial *CSP (*277)&text=The Colorado State Patrol's Star,real time" aggressive driving behavior. Και στην τελική ακόμη και να μην υπήρχε σαν ιδέα που βλέπετε το στραβό ; Δεν είναι αρμοδιότητα του πολίτη να κάνει τον μπάτσο. Εκεί είναι το στραβό. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για Ελλάδα δεν υπάρχουν αρκετές γραμμές τηλεφωνίας για να το υποστηρίξει. Ναι αυτό ειναι το πρόβλημα όχι ότι δεν ασχολείται κανένας/δεν το σκέφτηκε Ποιες γραμμές 1 γραμμή θέλει και έναν αυτόματο (όπως όταν καλείς ΟΤΕ στο 13888 και βγαίνει botάκι) λες αριθμό πινακίδας και ηχογραφεί μετά την περιγραφή σου, κρατάει ώρα και μέρος που έγινε η κλίση. Μετά αποθηκεύεται αυτό σε μια βάση δεδομένων και όταν ένας αριθμός πχ έχει Χ καταγγελίες και πάνω, θα "κοκκινίζει" στην βάση δεδομένων και χρειάζεσαι έναν για να τσεκάρει ποιοι αριθμοί κοκκίνισαν βασικά δεν χρειάζεται να τα τσεκάρει γίνεται να στέλνει ο server κατευθείαν mail στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα (της περιοχής όπου γίνονται οι καταγγελίες) + στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που ανήκουν οι πινακίδες του οδηγού στην περίπτωση που δεν ειναι ταυτόσημες αυτές οι δύο περιοχές. Είναι κάτι που μπορεί να στηθεί κατευθείαν δηλαδή με ελάχιστο κόστος δεν χρειάζεται ειδικευμένα εργαλεία ή προσωπικό. 5 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Δεν είναι αρμοδιότητα του πολίτη να κάνει τον μπάτσο. Εκεί είναι το στραβό. Δεν κάνεις τον μπάτσο απλά καταγγέλλεις ειναι υποχρέωση του πολίτη να καταγγέλλει παραβιάσεις του νόμου γενικότερα στα αρμόδια όργανα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Dr_Pepper 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Nα μην δεις Judge Dredd Aυτό που είδες είμαι σίγουρος ότι ειναι απο την εταιρία που έχει τα φορτηγα και όχι απο τροχαία. https://en.wikipedia.org/wiki/"How's_my_driving%3F"_sign Eίδα τέτοια πινακίδα φέτος το καλοκαιρί σε φορτηγό στην Ελλάδα. Έγραφε κάτι στο στυλ "αν έχετε παράπονα από τον τρόπο οδήγησής μου καλέστε στο..." και είχε το τηλέφωνο της επιχείρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Speculoos είπε Eίδα τέτοια πινακίδα φέτος το καλοκαιρί σε φορτηγό στην Ελλάδα. Έγραφε κάτι στο στυλ "αν έχετε παράπονα από τον τρόπο οδήγησής μου καλέστε στο..." και είχε το τηλέφωνο της επιχείρησης. πολλα εταιρικα φορτηγα/βανακια το εχουν... στο παρελθον εχω καλεσει σε σχολειο για παραπονα για οδηγό σχολικου που οδηγουσε επικινδυνα... μακαρι να λειτουργουσε γενικα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε Δεν είναι αρμοδιότητα του πολίτη να κάνει τον μπάτσο. Εκεί είναι το στραβό. Μακάρι να υπήρχε τρόπος να γίνει αρμοδιότητα μας. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μακάρι να υπήρχε τρόπος να γίνει αρμοδιότητα μας. Σωστό, και γιατί όχι και δικαστές. Αφού σας αρέσει τόσο το Hollywood μπορείτε να γίνετε όλοι judge dredd 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια χωρα όπου κατα κανόνα φταίει ο άλλος...... κάμερες δε θελουμε όμως γιατί έχουμε τα προσωπικά δεδομένα,λες και σε αλλά κράτη τα προσωπικά δεδομένα δεν υπαρχουν ο πολίτης στηνΑυστραλια πχ γίνεται και λίγο μπάτσος κυρίως στη γειτονιά του αλλα πάντα διασταυρώνεται η καταγγελία του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moure Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Εχω καλεσει το 100 οταν ενας νταλικιερης οδηγουσε με τροπο που θα σκοτωνε κοσμο στην αττικη οδο.Εδωσα ολα τα στοιχεια και οντως τον σταματησαν στα διοδια της Ελευσινας. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα