Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

επέλεξα ο δύσμοιρος να μείνω στο τρίγωνο των Βερμούδων απ' ότι φαίνεται, σύνορα Πετρούπολης-Ίλιον.
Έχω κάνει αίτηση σε όλους τους παρόχους για ενεργοποίηση νέας γραμμής, ακόμα και η Κοσμοτέ δεν μπορεί
να με εξυπηρετήσει λόγω που δεν υπάρχει χώρος στο ΚΑΦΑΟ, είτε σε VDSL είτε σε ADSL.

Παίζω προσωρινά με ένα router με SIM της Vodafone, το οποίο τανκάρει τελείως μέτα τις 6 το απόγευμα λόγω όγκου
στην κεραία.

Παιδιά τραβάω τα μαλλιά μου, έχω πλακωθεί με ότι υπάρχει στην Κοσμοτέ, υπάρχει κάποια εναλλακτική που μου διαφεύγει ίσως;

Δημοσ.

Εφόσον δεν υπάρχει χώρος θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να φύγει κάποιος άλλος συνδρομητής.

Με το να καλείς στην εξυπηρέτηση και να τσακώνεσαι δεν θα αλλάξει η κατάσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπαν και υπόλοιποι, μια καλή λύση είναι να κάνεις συμβόλαιο με άπειρα δεδομένα και να επενδύσεις σε ένα καλό 4G (ή 5G) router, προτίμησε καλύτερα cosmote γιατί το δίκτυο της «μπουκώνει» πιο δύσκολα.

Μια άλλη λύση (εκτός από starlink) θα ήταν να πας σε WISP πάροχο (skytelecom και  freetoconnect φαίνεται να σε καλύπτουν για Ίλιον/Πετρούπολη, δες τους χάρτες κάλυψης)

Επεξ/σία από Sudowoodo
Δημοσ.

Η δραση SFBB δεν σε καλυπτει εκει στην περιοχη σου, μηπως βαλεις ftth και ξεμπλεξεις?

(wind/οτε - προσωπικα σε ftth wind ευχαριστημενος)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...