pavloa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα, καλή βδομάδα. Η κουνιάδα μου έχει ένα λαπτοπ (δεν γνωρίζω χαρακτηριστικά) πήγε το πρωί να το ανοίξει και την έβγαλε το παρακάτω, γνωρίζετε τι φταίει? δεν το έχω μπροστά μου για να δω τι άλλο κάνει τώρα το λαπτοπ.
nickol-us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Τρέχει διαγνωστικό για τις μνήμες αυτό δείχνει η εικόνα το γιατί είναι το ζήτημα. Όταν τελείωσε το διαγνωστικό τι έγινε; Συνέχισε κανονικά τη λειτουργία; Αν ναι απλά μην ασχολείσαι
pavloa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξέρω . Το άφησε έτσι και έφυγε στην δουλειά.. θα το δω το απόγευμα που να γυρίσω και εγώ από την δουλειά. Αν έχει ανοίξει το αφηνω. Αν δεν ανοίγει τι μπορώ να κάνω?
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Αν περάσει το τεστ είναι οκ. Αν δεν περάσει το τεστ θέλει αλλαγή μνήμης (ή μνημών).
pavloa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν περάσει το τεστ είναι οκ. Αν δεν περάσει το τεστ θέλει αλλαγή μνήμης (ή μνημών). θα δω το απόγευμα τι έχει κάνει και θα ενημερώσω. ελπίζω να μπει κανονικά στα windows και να μην χρειαστεί τίποτα αλλαγή.
micos000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Βασικά, δεν θα έπρεπε να μπει καθόλου στην διαδικασία του hardware test. Μήπως πατήσατε κανένα πλήκτρο στην εκκίνηση ή αλλάξατε κάτι στο bios; Εκτός αν ανιχνεύτηκε κάποιο σφάλμα στο υλικό και μπήκε μόνο του σε αυτήν τη διαδικασία.
pavloa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, micos000 είπε Βασικά, δεν θα έπρεπε να μπει καθόλου στην διαδικασία του hardware test. Μήπως πατήσατε κανένα πλήκτρο στην εκκίνηση ή αλλάξατε κάτι στο bios; Εκτός αν ανιχνεύτηκε κάποιο σφάλμα στο υλικό και μπήκε μόνο του σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν ξέρω αν πατήθηκε κάτι πάντως το απόγευμα που το άνοιξα ξανα έβγαλε αυτό το μηνυμα, έκανε τεστ την μνήμη γύρα στα 5-7 λεπτά και μετά που έβγαλε να πατήσω έξοδο. Μετά άνοιξε κανονικά, το έκανα επανεκκίνηση και τερματισμό και ανοίγει χωρίς πρόβλημα. Μακάρι να ήταν μόνο αυτό και να μη βγάλει κάποιο πρόβλημα αργότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα