GrKata Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αναλογα το πως ειναι διαμορφωμενοι οι χωροι του σπιτιου, αλλα σε γενικες γραμμες 30 τετραγωνικα ειναι λιγα αν σκεφτεις οτι περιλαμβανεται και το μπανιο σε αυτα. Ζουσα ανετα σε διαμερισμα 27 τμ πριν καποια χρονια, αλλα αμα εφερνες ατομο σπιτι να περασετε το βραδυ, το πρωι απο τη στιγμη που σηκωνοσουν απο το κρεβατι, "μπλεκατε" τα μπουτια σας. Αν ειναι και μονοχωρο, δε θα την παλεψετε πανω απο 1 μηνα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από GrKata
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, jumaru17 είπε Παιδιά μια ερώτηση θα σας κάνω για κάτι που με απασχολεί σοβαρά. Ψάχνω σπίτι στην περιοχή των Αθηνών και πιο συγκεκριμένα Παγκράτι, Δάφνη και γύρω περιοχές. Αποκλειστικά κοντά σε μετρό, επιπλωμένο σε καλή κατάσταση. Μπόρεσα να βρω 1-2 σε άριστη κατάσταση στα 400τόσα ευρώ (τόσο είναι το μπάτζετ μου) απλά είναι κοντά στα 30 τετραγωνικά. Να σημείωθει πως όσα έχω βρει σε μεγαλύτερα τετραγωνικά έχουν χάλια επίπλωση, ζημιές, ελλείψεις κτλ Το πρόβλημα μου είναι πως δεν θα μείνω μόνος μου εκεί αλλά με τη συντροφό μου που έρχεται από Ασία σε λίγες εβδομάδες. Αν και έχουν συνηθίσει και μεγαλώσει εκεί σε μικρότερα από εμάς σπίτια με φοβίζει το να ζήσουμε σε 27-29 τετραγωνικά για μήνες, μήπως την πνίγει. Ποια είναι η αποψή σας; Αν το διαμέρισμα είναι άρτιο, σε καλό σημείο μπορούν δυο άνθρωποι να ζήσουν για μήνες εκεί άνετα χωρίς πρόβλημα; Δεν θέλω η κοπέλα να νιώθει πως ζει σε φυλακή στην πρώτη της εμπειριά με τη χώρα μας. Θα χαρώ πολύ να ακούσω τις γνώμες και τις απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ! Αν το budget είναι συγκεκριμένο, απλά κοιτάς να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Σίγουρα όσο πιο μεγάλο είναι το σπίτι, νιώθεις να "αναπνέεις" καλύτερα, αλλά στο ξεκίνημα όλοι έχουμε περιοριστεί και ζοριστεί. Αφού δεν υπάρχει δυνατότητα για κάτι άλλο, τι να κάνεις; Αν τα οικονομικά αλλάξουν (πχ συνεισφέρει και η κοπέλα), τότε κοιτάτε για κάτι καλύτερο. Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, όταν υπάρχει έρωτας κι αγάπη, χωράς και σε δεντρόσπιτο με τον άλλον.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, jumaru17 είπε Δεν θέλω η κοπέλα να νιώθει πως ζει σε φυλακή στην πρώτη της εμπειριά με τη χώρα μας. πως γνωρηστηκατε?απο φβ και ινστα? την εχεις δει ποτε απο κοντα?
liakjim Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Έμενα σε 40τμ με δεύτερο άτομο για 2 χρόνια. Δεν ήταν τέλεια, δεν ζοριστηκαμε όμως και πολύ.
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, renos91 είπε πως γνωρηστηκατε?απο φβ και ινστα? την εχεις δει ποτε απο κοντα? Λες να; 1
paylidis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, renos91 είπε πως γνωρηστηκατε?απο φβ και ινστα? την εχεις δει ποτε απο κοντα? εαν ειναι ετσι βλεπω να βρισκει @ ψαχνοντας 😂
dbrillis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, paylidis είπε εαν ειναι ετσι βλεπω να βρισκει @ ψαχνοντας 😂 Καποιοι χρειαζονται μεχρι και 19 χρονια για να υποψιαστουν https://www.ndtv.com/world-news/after-19-years-belgian-finds-out-his-wife-was-a-man-505657
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Αφηστε τα κοριτσάκια να βρουν μια καλύτερη τύχη, μην τα στριμώχνετε στα 30τμ και στην ανέχεια
archer100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Αφηστε τα κοριτσάκια να βρουν μια καλύτερη τύχη, μην τα στριμώχνετε στα 30τμ και στην ανέχεια Καλα, κατσε να διευκρινισει ο νηματοθετης απο ποια χωρα της Ασιας ειναι η κοπελα, γιατι αν ειναι απο καμια Ινδια, Πακισταν, Μογγολια, Ταυλανδη, κλπ τα 35 τ.μ. θα της φανουν αεροδρομιο, θα παθει αμηχανια απο τους μεγαλους χωρους. Ασε που γενικα οι Ασιατισες ειναι τοσο μικροκαμωμενες που χωρανε και στην τσεπη Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από archer100
basilis_k6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, liakjim είπε Έμενα σε 40τμ με δεύτερο άτομο για 2 χρόνια. Δεν ήταν τέλεια, δεν ζοριστηκαμε όμως και πολύ. 30 με 40 ειναι τεράστια διαφορα. 1 1
lyda94 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 η κοπελα εχει δει το σπιτι? φανταζομαι οχι! η κοπελα δεν θα συμβαλλει στα εξοδα του σπιτιου? απο οτι καταλαβαινω, παλι οχι! την κοπελα ως τι την γνωριζεις? την γνωριζεις? εισαι σιγουρος για τη συγκατοικηση? αν εισαι σιγουρος, ψαξε στα ιδια λεφτα μη επιπλωμενο...μακροπροθεσμα, θα βγει πιο οικονομικο και θα ειναι δικα σου πραγματα και τα κανεις οτι θελεις! οσο για τα τμ, ΑΝ ειστε καλα μεταξυ σας, θα ζοριστειτε, αλλα θα βγει! και οταν ειστε οικονομικα καλυτερα, ψαχνετε και κατι μεγαλυτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις