Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα τα 2 καλωδια που βλεπετε  που πανε στο ρουτερ, ηταν ενωμενα μεταξυ τους και είχαν και μονωτικη ταινια Τα εβγαλα και δεν ξερω πως να  τα ξαναενωσω για να εχω ξανα ίντερνετ. Το ενα καλωδιο  εχει 4 καλωδιακια μεσα και το άλλο 2. Μην μου πειτε να φερω τεχνικό δεν γινεται πρεπει να το κανω μονη μου και αμεσα κιολας Εχω πελαγωσει Help 

IMG_20220818_183111.jpg

IMG_20220818_183158.jpg

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, vagelis2019 είπε

Αυτο το καλώδιο μαζι με το μπαλομα με την μωνοτικη που κατέληγε? 

Αυτα τα 2 ενωνονταν  μεταξυ τους και κατεληγε στο ρουτερ

Δημοσ.

Απο το καλώδιο που εχει 4 ζευγάρια (θα έρχεται απο τον τοίχο αυτο) θα δοκιμάσεις ενα ενα τα 4 ζευγοι μεχρι να βρεις ποιο δίνει σημα..

1)Κλείσε το ρουτερ

2)ένωσε ενα ζεύγος

3)άνοιξε μετα το ρουτερ και περίμενε 1 min να δεις αν συγχρονίζει το ρουτερ

Αν δεν συγχρονίζει επανέλαβε την διαδικασία με αλλο ζευγάρι μέχρι να συγχρονίσει. 

Δημοσ.
1 hour ago, Nefeli350123 said:

Αυτα τα 2 καλωδια που βλεπετε  που πανε στο ρουτερ, ηταν ενωμενα μεταξυ τους και είχαν και μονωτικη ταινια Τα εβγαλα και δεν ξερω πως να  τα ξαναενωσω για να εχω ξανα ίντερνετ. Το ενα καλωδιο  εχει 4 καλωδιακια μεσα και το άλλο 2. Μην μου πειτε να φερω τεχνικό δεν γινεται πρεπει να το κανω μονη μου και αμεσα κιολας Εχω πελαγωσει Help 

IMG_20220818_183111.jpg

IMG_20220818_183158.jpg

δοκιμασε μπλε μπλε ασπρο. δευτερη επιλογη πορτοκαλι πορτοκαλι ασπρο.

εχει 4 ζευγαρια οχι 4 καλωδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δύο είναι του τηλεφώνου (λογικά θα καταλήγουν στην line in στο router) και πρέπει να βρεις στα άλλα 4 (που μάλλον έρχονται από έξω) που συνδέονται. Προσπάθησε να μαντέψεις από τα 4 καλώδια σε ποια έχει μείνει κόλλα από την ταινία.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Nefeli350123 είπε

IMG_20220818_183111.jpg

IMG_20220818_183158.jpg

Για αρχη, βγαλε λιγο καλυτερες φωτογραφίες ετσι οστε να μπορεσουμε να βοηθησουμε οσο γινετε καλυτερα. 
Κατα προτιμηση οσο γινετε ολο το μηκος του ελευθερου καλωδιου που να δουμε που καταληγει. 

Επεξ/σία από gorge18
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...