Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μισό να φορτώσω ποπ κορν πριν γράψω σχόλιο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΟΥΓΚΑΡΝΤΑΝΤΙ-ΣΟΥΓΚΑΡΜΠΟΗ-ΦΡΙΕΝΤ ΓΟΥΗΘ ΜΟΥΤΟΥΑΛ ΙΝΤΕΡΕΣΤΣ

Dis Gonna Be Good Jason Momoa GIF

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Μισό να φορτώσω ποπ κορν πριν γράψω σχόλιο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ

ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΟΥΓΚΑΡΝΤΑΝΤΙ-ΣΟΥΓΚΑΡΜΠΟΗ-ΦΡΙΕΝΤ ΓΟΥΗΘ ΜΟΥΤΟΥΑΛ ΙΝΤΕΡΕΣΤΣ

Dis Gonna Be Good Jason Momoa GIF

Και να θες να προκαλέσεις δεν θα μπορέσεις! Κάθε γυναίκα ξέρει και ελπίζει να πληρώνει ο άντρας σε κάθε ραντεβού. Απλά θα βάλει μπροστά την ασπίδα του: "Γιατί όχι έχουμε ισότητα και βγάζουμε και εμείς λεφτά". Μέχρι που να μην πληρώσεις ή μισά μισά, κλείνουν μέσα της και έξω της ερμητικά πολλά ύστερα.

Γνώμη μου, prove somebody I'm wrong!

• Confused 1
Δημοσ.
58 minutes ago, Tetrabitos said:

Ή τον μοιράζετε τον λογαριασμό μισά μισά; 

φευγουμε στα κρυφα και δεν πληρωνουμε τιποτα.κρυφη αγαπη :P κρυφα φευγεις.χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tetrabitos είπε

Ή τον μοιράζετε τον λογαριασμό μισά μισά; 

Οποιος ζητάει στον άλλον να βγει θα πρέπει και να πληρώσει, Εγώ σαν άντρας θα προσφερθώ να πληρώσω τον λογαριασμό, τώρα αν η γυναίκα επιθυμεί να πληρώσει αυτή ή έστω μισά μισά τότε θα είμαι δεκτικός, δεν επιμένουμε ούτε θελουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση η αμηχανία τον άλλον..

Επεξ/σία από Raylan
  • Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως την εξέλιξη που θες (ελπίζεις) να έχει το ραντεβού. Αν πέρασες καλά και το χάρηκες, φυσικά και να κεράσεις και μια και δυο φορές αν σε παίρνει. Αν βαρέθηκες τη ζωή σου, τα δικα σου δικα σου και τα δικά μου δικά μου είναι μια χαρά. Δεν σε νοιαζει τι θα πει στις φίλες της. Αν την ωρα που ερθει ο λογαριασμος παει τουαλέτα ή δεν κάνει κίνηση να πληρώσει, λές οτι ξέχασες το πορτοφόλι σου. 😬

Δεν είναι κανόνας  να κερνάς στο πρώτο ραντεβού εκτός αν έχεις πεί οτι θα το κάνεις .Επισης αν δεν θες να κερασεις, προτείνεις κάτι που ξέρεις οτι θα το αντεχει η τσεπη του άλλου. Δεν πας να φλεξαρεις έξοδο σε εστιατόριο με αστέρια Μισλεν και μετα λες μισα μισα ενώ ξέρεις οτι η άλλη/ος δουλέυει διπλοβάρδιες.

Ένα πολύ καλό και μικρό βιβλίο που περιγραφεί γιατι κερνάμε, γιατί κανουμε δωρα, τί δώρα πρέπει να κάνουμε κτλ,  ειναι «το δώρο» του Marcell Mauss. 

Δημοσ.

Τελευταιο πρωτο ραντεβου 2004. Το λεω γιατι μπορει να εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Ανεμενα κι επιβεβαιωνοταν οτι στο πρωτο ραντεβου θα κερασει ο αντρας. Παντα προσφερομουν βεβαια και με κοβανε και πληρωνανε αυτοι. Εννοειται υπερβολες του τυπου πινω 7 ποτα γιατι το σηκωνω δεν υπηρχαν. Καφες ή ποτο ηταν η φαση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι έχει μόνο μια σωστή απάντηση αυτή η ερώτηση, σίγουρα όλοι έχουμε αρκετά διαφορετικες εμπειρίες. 

Εχει τυχει να πληρώσω τα πάντα στο πρώτο ραντεβού, μου έχει τύχει επίσης να επιμένει να τα πληρώσει ο αλλος, αλλα και πρώτο ραντεβού με μισά μισά. Η επιτυχία των πρώτων ραντεβού δεν καθορίστηκε από το ποιος πλήρωσε πάντως αλλά από το αν υπήρξε χημεία μεταξύ μας ή οχι. Οκ, φυσικα για κάποιον gold digger η επιτυχία θα καθοριζοταν από το ιδιο το κέρασμα, αλλα δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι. 

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Και να θες να προκαλέσεις δεν θα μπορέσεις! Κάθε γυναίκα ξέρει και ελπίζει να πληρώνει ο άντρας σε κάθε ραντεβού. Απλά θα βάλει μπροστά την ασπίδα του: "Γιατί όχι έχουμε ισότητα και βγάζουμε και εμείς λεφτά". Μέχρι που να μην πληρώσεις ή μισά μισά, κλείνουν μέσα της και έξω της ερμητικά πολλά ύστερα.

Γνώμη μου, prove somebody I'm wrong!

Τσουβαλιάζεις λιγάκι. Υπάρχουν μια χαρά γυναίκες που πληρώνουν (και όχι μόνο στο πρώτο ραντεβού), που κάνουν δώρα, που πληρώνουν και το ξενοδοχείο άμα λάχει και πολλά ακόμη.

8 ώρες πριν, Raylan είπε

Οποιος ζητάει στον άλλον να βγει θα πρέπει και να πληρώσει, Εγώ σαν άντρας θα προσφερθώ να πληρώσω τον λογαριασμό, τώρα αν η γυναίκα επιθυμεί να πληρώσει αυτή ή έστω μισά μισά τότε θα είμαι δεκτικός, δεν επιμένουμε ούτε θελουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση η αμηχανία τον άλλον..

Εμένα ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το "κερνάει όποιος προτείνει να βγείτε".

Κερνάει όποιος το νιώθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...