Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα μεταβω στην Κοζανη για δουλειά για 3 μέρες, και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει, κάποια σημεία που μπορώ να παρκάρω και να αφήσω το αμάξι ακουνητο , χωρίς φόβο για κλήση ή κάτι άλλο. Ή αν γνωρίζει κάποιος parking με πληρωμή και τι κόστος παιζει. Ευχαριστω πολύ.  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, panostza είπε

Που θα κινηθείς για να σου πούμε ακριβώς;

Προς ΚΤΕΛ και κάτω όπως βλέπω το google maps, Αλιάκμονος , σε εκείνη την περιοχή 

Δημοσ.

Στην πλατεία Λασσάνη έχει ιδιωτικό πάρκινγκ κλειστό και σύγχρονο αλλά δεν ξέρω τιμή. Είναι μακριά,

Αν δεν έχεις θέμα να το αφήσεις έξω, εκεί στους δρόμους που θα είσαι γύρω γύρω βρίσκεις πάντα άνετα, δεν γράφουν (καλά μην κλείσεις κανένα πάρκινγκ). Εκτός ίσως Σαββάτου που έχει λαϊκή κοντά και γίνεται χαμός. Τέρμα κάτω η Αλιάκμονος σε βγάζει στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, έχει κι ένα πάρκο εκεί, εκεί (εκτός μέρας λαϊκής) βρίσκεις πάααρα πολύ άνετα.

Γνώμη μου, μην πληρώσεις τζάμπα πάρκινγκ, εκτός και αν δεν θέλεις να αφήσεις έξω το αυτοκίνητό σου.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, panostza είπε

Στην πλατεία Λασσάνη έχει ιδιωτικό πάρκινγκ κλειστό και σύγχρονο αλλά δεν ξέρω τιμή. Είναι μακριά,

Αν δεν έχεις θέμα να το αφήσεις έξω, εκεί στους δρόμους που θα είσαι γύρω γύρω βρίσκεις πάντα άνετα, δεν γράφουν (καλά μην κλείσεις κανένα πάρκινγκ). Εκτός ίσως Σαββάτου που έχει λαϊκή κοντά και γίνεται χαμός. Τέρμα κάτω η Αλιάκμονος σε βγάζει στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό, έχει κι ένα πάρκο εκεί, εκεί (εκτός μέρας λαϊκής) βρίσκεις πάααρα πολύ άνετα.

Γνώμη μου, μην πληρώσεις τζάμπα πάρκινγκ, εκτός και αν δεν θέλεις να αφήσεις έξω το αυτοκίνητό σου.

Το πάρκιν εκείνο που μίλησα, μου είπε για 3 μέρες - 20€ ,  τίμια τιμή μου φάνηκε. Αλλά θα δω και τις εναλλακτικές που μου είπες. 3 Μερες θα το χω παρατημένο ακουνητο γι'αυτό το σκέφτομαι. Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια. 

Δημοσ.

Αν μένεις στο ξενοδοχείο Αλιάκμον έχει δικό του πάρκινγκ, αν θες να είναι προστατευμένο θα πας στο Polis Parking στην Λασσάνη, 2-3 λεπτά απόσταση απο το ξενοδοχείο με ημερίσια χρέωση 8€. Βέβαια σε όλους τους δρόμους εκεί γύρω εκτός της Βενιζέλου που έχει παρκόμετρο, μπορείς να παρκάρεις άνετα και να το αφήσεις μέρες. (Αρχελάου, Αριστοφάνους κλπ).  

Σορρυ τώρα είδα οτι είπες την οδό Αλιάκμονος, και όχι το ξενοδοχείο. Εγω θα το έβαζα σε αυτή την αλάνα και δεν θα ασχολιόμουν περισσότερο. Έχει φουλ πάρκινγ να το αφήσεις στον δρομο χωρίς κανένα πρόβλημα.

image.png.fac2777db46953a7d06f121bf3597cc1.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...