Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι 4 λεπτά από τη δουλειά σου, ή δώσε τα παραπάνω ή πάρε δικά σου. Εγώ καθημερινά χρειάζομαι 45 και πλέον λεπτά για να πάω στη δουλειά. Στα 4 λεπτά κερδίζεις ψυχική υγεία. Πολλές φορές, ειδικά τον χειμώνα τα 45 λεπτά γίνονται και δυο ώρες.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους. Και να στο δώσει όσο λέει η αγγελία είναι στάνταρ ότι θα έχετε προβλήματα. Εκτός αν έχεις σκοπό να φερθείς το ίδιο με κάποιο τρόπο.

Γνώμη μου, το ξεχνάς και πας για άλλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Δεν είναι και τόσο πρωτάκουστο αυτό, κι εγώ το είχα συναντήσει σαν φοιτητής πριν 20 χρόνια, με την λογική ότι 2 άτομα επιφέρουν μεγαλύτερη φθορά στο σπίτι (εχει ένα point)

αν υπάρχει εδώ ένας μεσίτης,@kirileman εσυ αν θυμάμαι καλά; Ίσως μπορέσει να μας πει περισσότερα γι αυτή την πρακτική.

Δεν μου έχει τύχει. Τα μισθωτήρια συμβόλαια, πάντως, αναφέρουν σαφώς το ποιος θα κάνει χρήση του μισθίου, πχ ο Γιάννης Αγιάννης και η οικογένειά του.

Έκτακτη επικαιρότητα: H Golden Visa πάει από 250χιλ στα 500χιλ. Περιμένουμε οι παλαβοί ιδιοκτήτες με σαπάκια τα οποία πούλαγαν (ή προσπαθούσαν να πουλήσουν) υπερτιμημένα σε Κινέζους, να διορθώσουν τις τιμές προς τα κάτω, με αποτέλεσμα:

α) αυτά τα διαμερίσματα να γίνουν πλέον προσιτά στους Έλληνες (αυτός είναι άλλωστε ο στόχος της κυβέρνησης) και
β) να αποφασίσουν οι ιδιοκτήτες τους να μην τα πουλήσουν, αλλά να τα νοικιάσουν (περισσότερα ακίνητα προς ενοικίαση=μείωση ή έστω συγκράτηση των τιμών).

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 4
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι αξίζει να αποκτήσεις συναλλακτική σχέση με άτομο το οποίο αποδεδειγμένα σε παραπλάνησε από την πρώτη γνωριμία. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...