wesker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Ετσι όπως την έχει ανεβάσει την αγγελία είναι 360€ ΜΑΖΙ με τα έπιπλα. Κλασική ελληνική κουτοπονηριά. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν κάν.
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε ρώτησε και πόσο επίδομα ενοικίου θα λαμβάνεις για να ξέρει πόσο θα σου ανεβάσει το ενοίκιο; Ρώτησε " Θέλεις συμβόλαιο για να παίρνεις επίδομα ? " και απαντάω " Ναι " εκεί άρχισε να λέει για έπιπλα κ.α Μόλις τώρα, wesker είπε Ετσι όπως την έχει ανεβάσει την αγγελία είναι 360€ ΜΑΖΙ με τα έπιπλα. Κλασική ελληνική κουτοπονηριά. Εγώ δεν θα ασχολιόμουν κάν. Ρώτησα λογιστή συγγενή επειδή το έχω απορία ... Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να γράφει άλλα και να λέει άλλα , μας είδε σχετικά μικρούς σε ηλικία ( γκουχ γκουχ φοιτητής ) και είπε ας εκμεταλλευτώ μιας που έχουν ανάγκη το σπίτι - λόγο της δουλειάς -
filip123go Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler Τώρα το σωστό είναι να μας δώσει ο TS τα στοιχεία του και να τον σπαμάρουμε όλοι μαζί.
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, filip123go είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τώρα το σωστό είναι να μας δώσει ο TS τα στοιχεία του και να τον σπαμάρουμε όλοι μαζί. ΑΝΕΤΑΑ 🤣
Maurikycli Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Να τσονταρουμε,να το κλείσεις στο μιλητο, να σταματήσεις να πληρώνεις και να κάτσεις μέχρι να σε βγάλει δικαστικώς ! Αυτό τους αξίζει 2
GeorgeTrzs Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Εδώ έχει κλικάρει το νεόδμητο στην αγγελία...και πιο κάτω γράφει έτος κατασκευής 1980.....το επιπλωμένο μας πείραξε...😀
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, GeorgeTrzs είπε Εδώ έχει κλικάρει το νεόδμητο στην αγγελία...και πιο κάτω γράφει έτος κατασκευής 1980.....το επιπλωμένο μας πείραξε...😀 Χ*σε ψιλά και αγνάντευε φάση που λέει μια παροιμία 🤣
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Χ*σε ψιλά 10λεπτα, 20λεπτα?
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, renos91 είπε 10λεπτα, 20λεπτα? Σωστή παρατήρηση 😁
Skrobo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Ρώτησα λογιστή συγγενή επειδή το έχω απορία ... Είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να γράφει άλλα και να λέει άλλα Δεν είναι παράνομο γιατί δεν υπάρχει κάποια νομική συμφωνία μαι σας σχετικά με την τιμή. Κανείς δεν θέλει να μπλέξει με "α, όταν έλεγα επιπλωμένο εννοούσα μόνο το πατάκι του μπάνιου, τα άλλα χρεώνονται έξτρα". Ούτε υπάρχει κάποια απαγόρευση στο να ζητήσει διαφορετικό ενοίκιο ανάλογα τα άτομα ήγια την ύπαρξη ζώου. Πας, βλέπεις τι προσφέρει, ακούς τι ζητάει και αποφασίζεις. Μονο το κομμάτι με την έλλειψη συμβολαίου είναι, προφανώς, παράνομο γιατί όλα τα ενοικιαστηρια πρέπει να γίνονται με αστικό συμβόλαιο ΚΑΙ δήλωση στο Τάξις (ναι, θες και τα δύο, το ένα μόνο δεν αρκεί). Γενικά, ήδη ασχολήθηκες παρά πολύ με εκείνο το σπίτι και τον ιδιοκτήτη, βρες κάτι άλλο. Δεν αξίζει ούτε τα mb που ξοδεύεις σε απαντήσεις στο forum.
Dark_Nightfall Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, mrDogMon είπε ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Τι πιο σύνηθες , είναι σαν τους @ουσταραδες που σου λένε 50 ευρώ για Χ υπηρεσία και όταν βγάζεις την κάρτα σου λένε + 24 %.
PLACEBO_89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, mrDogMon είπε Έχω μια απορία που όποιος μπορεί ας μου τη λύσει ... Μένω σε ένα χωριό της Κορινθίας και επειδή το σπίτι είναι μακριά απ'την δουλειά μου έψαξα και βρήκα ένα σπίτι 4 λεπτά ακριβώς απόσταση από την δουλειά στα 360 ευρώ τον μήνα, η αγγελία έλεγε << ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ >> τα τετραγωνικά μέτρα ΚΑΙ η τιμή στα 360 ευρώ ,οταν πηγα το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως τα έπιπλα χρεώνονται ΠΑΡΑΠΑΝΩ και η τιμή είναι 360 ευρώ χωρίς τα έπιπλα , ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ Κοιτα αυτα ειναι ολα ατυπα.. Και συ μπορει εκεινη την στιγμη να του πεις επιπολαια οτι το κλεινεις τι σημαινει οτι δεν μπορεις να το ανακαλεσεις..??? Απλα μπορουσες να του πεις οτι επρεπε να στα αναφερει απο το τηλεφωνο.. Βασικα εσυ πνιγεσαι.. Αυτος θα πει τα δικο του και συ τα δικα σου! Θελω να πω κανεις την δικη σου προταση και του λες σκεφτειτε το!
JakeKaufman Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, mrDogMon είπε Παιδιά έχουμε νέα γεγονότα !! Αν θέλει να μείνει και ένα άλλο άτομο ( όπως τους είπα ) πάμε στα 400 ευρώ ( + τον σκύλο ) χωρίς συμβόλαιο ή έπιπλα ... Η εποχή που θα χρεώνονται οι άνθρωποι στις κατοικίες ήρθε !!! Εύγε προχωράμε μπροστά 🤣 Δεν είναι και τόσο πρωτάκουστο αυτό, κι εγώ το είχα συναντήσει σαν φοιτητής πριν 20 χρόνια, με την λογική ότι 2 άτομα επιφέρουν μεγαλύτερη φθορά στο σπίτι (εχει ένα point) αν υπάρχει εδώ ένας μεσίτης,@kirileman εσυ αν θυμάμαι καλά; Ίσως μπορέσει να μας πει περισσότερα γι αυτή την πρακτική.
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, mrDogMon είπε Έχω μια απορία που όποιος μπορεί ας μου τη λύσει ... Μένω σε ένα χωριό της Κορινθίας και επειδή το σπίτι είναι μακριά απ'την δουλειά μου έψαξα και βρήκα ένα σπίτι 4 λεπτά ακριβώς απόσταση από την δουλειά στα 360 ευρώ τον μήνα, η αγγελία έλεγε << ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ >> τα τετραγωνικά μέτρα ΚΑΙ η τιμή στα 360 ευρώ , όταν πήγα το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως τα έπιπλα χρεώνονται ΠΑΡΑΠΑΝΩ και η τιμή είναι 360 ευρώ χωρίς τα έπιπλα , ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ Τι εννοείς ειναι νομιμο; τοσα θελει τοσα του δινεις αλλιως ψαχνεις άλλου, το μονο παράνομο ειναι οτι σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις εσυ το 15%, αυτό δεν θα το έκανα εγώ. Μεγάλο λάθος του
Προτεινόμενες αναρτήσεις