mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω μια απορία που όποιος μπορεί ας μου τη λύσει ... Μένω σε ένα χωριό της Κορινθίας και επειδή το σπίτι είναι μακριά απ'την δουλειά μου έψαξα και βρήκα ένα σπίτι 4 λεπτά ακριβώς απόσταση από την δουλειά στα 360 ευρώ τον μήνα, η αγγελία έλεγε << ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ >> τα τετραγωνικά μέτρα ΚΑΙ η τιμή στα 360 ευρώ , όταν πήγα το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως τα έπιπλα χρεώνονται ΠΑΡΑΠΑΝΩ και η τιμή είναι 360 ευρώ χωρίς τα έπιπλα , ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ
takoulou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mrDogMon είπε Έχω μια απορία που όποιος μπορεί ας μου τη λύσει ... Μένω σε ένα χωριό της Κορινθίας και επειδή το σπίτι είναι μακριά απ'την δουλειά μου έψαξα και βρήκα ένα σπίτι 4 λεπτά ακριβώς απόσταση από την δουλειά στα 360 ευρώ τον μήνα, η αγγελία έλεγε << ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ >> τα τετραγωνικά μέτρα ΚΑΙ η τιμή στα 360 ευρώ , όταν πήγα το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως τα έπιπλα χρεώνονται ΠΑΡΑΠΑΝΩ και η τιμή είναι 360 ευρώ χωρίς τα έπιπλα , ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ Τι ψαχνεις τωρα... Δεν ειναι... Και τι θα κανεις εσυ;; Θα επρεπε να του πεις οτι λεει ψεματα στην αγγελια...Εννοειται οτι θα κανεις συμβολαιο εσυ... 1
SabotazNic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Έχω μια απορία που όποιος μπορεί ας μου τη λύσει ... Μένω σε ένα χωριό της Κορινθίας και επειδή το σπίτι είναι μακριά απ'την δουλειά μου έψαξα και βρήκα ένα σπίτι 4 λεπτά ακριβώς απόσταση από την δουλειά στα 360 ευρώ τον μήνα, η αγγελία έλεγε << ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ >> τα τετραγωνικά μέτρα ΚΑΙ η τιμή στα 360 ευρώ , όταν πήγα το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως τα έπιπλα χρεώνονται ΠΑΡΑΠΑΝΩ και η τιμή είναι 360 ευρώ χωρίς τα έπιπλα , ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ Το να διαμορφώσει την τιμή του, ναι είναι νόμιμο. Το ηθικό παίζεται όταν γράφεις κάτι άλλο σε αγγελία. Αλλά η αγγελία δεν είναι και συμβόλαιο. Και για τα έπιπλα μπορεί να σε χρεώσει. Οπότε αν εσύ θες συμβόλαιο και έπιπλα, βλέπεις σαν τιμή την 450. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις, και δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι, είναι να ενημερώσεις εκεί που βρήκες την αγγελία ότι η νόμιμη τιμή είναι άλλη. Αν θες γράψε την αγγελία ακριβώς όπως την βρήκες και εσύ γραμμένη. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, takoulou είπε Τι ψαχνεις τωρα... Δεν ειναι... Και τι θα κανεις εσυ;; Θα επρεπε να του πεις οτι λεει ψεματα στην αγγελια...Εννοειται οτι θα κανεις συμβολαιο εσυ... Άρα είναι σχετικό παράνομο αυτό που έκανε ? Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει περί αύξηση σε περίπτωση επιπλωμένου σπιτιού και συμβολαίου ? Επειδή θα μας βγάλει τρελούς αυτή !! 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Το να διαμορφώσει την τιμή του, ναι είναι νόμιμο. Το ηθικό παίζεται όταν γράφεις κάτι άλλο σε αγγελία. Αλλά η αγγελία δεν είναι και συμβόλαιο. Και για τα έπιπλα μπορεί να σε χρεώσει. Οπότε αν εσύ θες συμβόλαιο και έπιπλα, βλέπεις σαν τιμή την 450. Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις, και δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι, είναι να ενημερώσεις εκεί που βρήκες την αγγελία ότι η νόμιμη τιμή είναι άλλη. Θα το αναφέρω !! Επειδή είναι κοροιδία
jimis_vts Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, mrDogMon είπε Άρα είναι σχετικό παράνομο αυτό που έκανε ? Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει περί αύξηση σε περίπτωση επιπλωμένου σπιτιού και συμβολαίου ? Επειδή θα μας βγάλει τρελούς αυτή !! Δε το νοικιάσεις και σου τα πήρε μετά οπότε μόνο ηθικά είναι παράνομο. Τυπικά δεν είναι. Δεν έχεις υπογράψει κάτι. Οπότε κοιτάς αλλού αν θες.
SabotazNic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Άρα είναι σχετικό παράνομο αυτό που έκανε ? Υπάρχει κάποιος νόμος που λέει περί αύξηση σε περίπτωση επιπλωμένου σπιτιού και συμβολαίου ? Επειδή θα μας βγάλει τρελούς αυτή !! ΔΕΝ είναι παράνομο το να ζητάει άλλη τιμή από αυτήν που έβαλε στην αγγελία. Προφανώς είναι παράνομο και από τους 2 σας το να μην γίνει συμβόλαιο. 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Αν θες γράψε την αγγελία ακριβώς όπως την βρήκες και εσύ γραμμένη. Συμπλήρωσα αυτό στο ποστ μου. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
wesker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, mrDogMon είπε Σε ευχαριστώ !! Η Αγγελία έλεγε " 360 ευρώ επιπλωμένο " και μου ήρθε κεραμίδα επειδή της είχα προτείνει να δώσω προκαταβολή !! 360 επιπλωμένο σημαίνει 360€ συμπεριλαμβανομένων και των επίπλων. Οτιδήποτε άλλο είναι κουτοπονηριά. Εγώ προσωπικά δε θα το νοικιαζα και ας είναι 4 λεπτά απο την δουλειά μου.
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε ΔΕΝ είναι παράνομο το να ζητάει άλλη τιμή από αυτήν πυο έβαλε στην αγγελία. Προφανώς είναι παράνομο και από τους 2 σας το να μην γίνει συμβόλαιο. Συμπλήρωσα αυτό στο ποστ μου. Να την γράψω εδώ στο topic ή στο support της σελίδας όπου βρήκα την αγγελία ?
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Έχω μια απορία που όποιος μπορεί ας μου τη λύσει ... Μένω σε ένα χωριό της Κορινθίας και επειδή το σπίτι είναι μακριά απ'την δουλειά μου έψαξα και βρήκα ένα σπίτι 4 λεπτά ακριβώς απόσταση από την δουλειά στα 360 ευρώ τον μήνα, η αγγελία έλεγε << ΕΠΙΠΛΟΜΕΝΟ >> τα τετραγωνικά μέτρα ΚΑΙ η τιμή στα 360 ευρώ , όταν πήγα το πρώτο που με ρώτησε ήταν πως τα έπιπλα χρεώνονται ΠΑΡΑΠΑΝΩ και η τιμή είναι 360 ευρώ χωρίς τα έπιπλα , ύστερα μου είπε πως αν θέλω να κάνω συμβόλαιο - για να παίρνω επίδομα όπως είπε - το κόστος είναι +15% από την αρχική τιμή του δηλαδή κάπου 415 τον μήνα + 35 για τα έπιπλα οπότε πάμε στα 450 ευρώ τον μήνα πράγμα που ΔΕΝ έγραφε στην αγγελία , είναι νόμιμο κάτι τέτοιο ? Ευχαριστώ Kαι γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε καμένο; Παράνομο δεν είναι,ούτε και είναι η πρώτη παραπλανητική αγγελία.
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Kαι γιατί κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε καμένο; Παράνομο δεν είναι,ούτε και είναι η πρώτη παραπλανητική αγγελία. Απλά είχα ελπίδες πως θα βρω σπίτι και το είχα αναφέρει και σε άλλα άτομα , ευτυχώς δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα ( είπε και την επόμενη ημέρα κοιμήθηκε στο παγκάκι 🤣 ) 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Απλά είχα ελπίδες πως θα βρω σπίτι και το είχα αναφέρει και σε άλλα άτομα , ευτυχώς δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα ( είπε και την επόμενη ημέρα κοιμήθηκε στο παγκάκι 🤣 ) Ε και εσύ τώρα είδες μια αγγελία too good to be true, πήρες τηλ, και πριν καν το δεις το έδεσες κόμπο ότι θα το νοικιάσεις? Και μάλιστα πριν το δεις ήθελες να βάλεις προκαταβολή?
SabotazNic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, mrDogMon είπε Να την γράψω εδώ στο topic ή στο support της σελίδας όπου βρήκα την αγγελία ? Ένα copy paste της αγγελίας για να δω την διατύπωση περί επιπλωμένου. Απο εκεί και πέρα, ψάχνεις για άλλο
phanispal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Σε ρώτησε και πόσο επίδομα ενοικίου θα λαμβάνεις για να ξέρει πόσο θα σου ανεβάσει το ενοίκιο;
mrDogMon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ένα copy paste της αγγελίας για να δω την διατύπωση περί επιπλωμένου. Απο εκεί και πέρα, ψάχνεις για άλλο Παιδιά έχουμε νέα γεγονότα !! Αν θέλει να μείνει και ένα άλλο άτομο ( όπως τους είπα ) πάμε στα 400 ευρώ ( + τον σκύλο ) χωρίς συμβόλαιο ή έπιπλα ... Η εποχή που θα χρεώνονται οι άνθρωποι στις κατοικίες ήρθε !!! Εύγε προχωράμε μπροστά 🤣 Μου έκανε και " προσφορά " τα άτομα ... Να γελάσω ή να κλάψω βρε παιδιά ?
filip123go Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, phanispal είπε Σε ρώτησε και πόσο επίδομα ενοικίου θα λαμβάνεις για να ξέρει πόσο θα σου ανεβάσει το ενοίκιο; Spoiler Πραγματικά αυτό με τα επιδόματα είναι σκέτη κοροϊδία. Παίρνεις το επίδομα και σου λέει ο άλλος τόσο με το επίδομα, τόσο χωρίς. Και αυτό γίνεται παντού! Και στις ηλεκτρικές συσκευές το ίδιο!! Και στη βενζίνη το ίδιο.! Ts, ψάξε κάτι άλλο. Δεν αξίζει να συναναστρέφεσαι με τέτοια λαμογια. edit: Spoiler εχω ένα 5λεπτο γελάω με αυτο: Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από filip123go 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις