Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κόψε πολύ κοντά (3mm κ κάτω, πλάγια κ πίσω). και δες διαφορά. 

υγ. να μην είσαι πολύ μαυρισμένος τότε από ηλιο, γιατί θα φαίνεται κατασπρο το κεφάλι και θα κάνει άσχημη αντίθεση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι 38, έχω στους κροτάφους ένα γκριζάρισμα ή μάλλον είχα. Επίσης 1-2 patches στα γένια. Από πέρσι έχω βρει αντρική βαφή για μαλλιά κ γένια στο φυσικό μου που είναι απόλυτη επιτυχία. Είναι μπαμ το φυσικό μου χωρίς να φαίνεται βαμμένο. Μόνο οι πολύ δικοί μου άνθρωποι καταλαβαίνουν οτι τα έχω βάψει. Μόνος μου πλέον έμαθα να το κάνω στο σπίτι σε 15 λεπτά έχω τελειώσει. Κάθε 2 βδομάδες περίπου κρόταφοι κ γένια βάφω. 

Επεξ/σία από ModernAthenian
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε

H πιο ακριβη αλλα πιο καλη λυση ειναι αυτοι που κανουν καποιοι διασημοι καλλιτεχνες (ρουβας κτλ) και ειναι πιο διαδομενη στην Αμερικη.Αν προσεξεις τα μαλλια του Ρουβα (που ενω φυσικα εχει γκριζα γενια και εννοειται κανονικα εχει πολλα γκριζα ) δεν φαινεται ποτε ριζα ασπρη...Μην νομιζεις οτι τα βαφει καθε τρεις μερες...Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο....Θελει να το ψαξεις λιγο ,γιατι φυσικα οι κομμωτες θα σου πουν οτι δεν το ξερουν κτλ(γιατι φυσικα χανουν το μεροκαματο....)

Συμμορία σε όλα ρε φιλε. Εκει φτασαμε...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ σε όλους όσους απάντησαν είτε χιουμοροστικα είτε σοβαρά.

Εγώ σκεφτόμουν κάποιο χρωμοσαμπουαν ή κανένα γιατροσοφι(;). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τσέκαρε κάποιες βιταμίνες για μαλλιά, παίρνω το τελευταίο τρίμηνο και έχω δει διαφορά. Είμαι 30, έχουν αρχίσει να εμφανίζονται κάποιες άσπρες τριχές στα πλαινά και νομίζω ότι έχουν μειωθεί με τις βιταμίνες. Πάντως είναι γενικό το κακό, βλέπω συνομίληκους αλλά και σε μικρότερες ηλικίες πολλοί με άσπρες τρίχες. Μας έχει φάει το άγχος από ότι φαίνεται...

https://www.skroutz.gr/c/2519/eidika_sympliromata/f/786923/mallia-nychia-derma.html?o=βιταμινες+για+μαλλια

Επεξ/σία από JimxxZe
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Thanasis Kon είπε

Ευχαριστώ πολύ σε όλους όσους απάντησαν είτε χιουμοροστικα είτε σοβαρά.

Μούφες το χρωμοσαμπουάν. Πήγαινε βρες μια βαφή στο φυσικό σου και βάζε τοπικά κάθε 2 βδομάδες. Δε προλαβαίνει να βγει η ρίζα έτσι. Μόνος σου στο σπίτι το κάνεις τσακ μπαμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

χαπάκια που βάφουν τα μαλλιά;

4 ώρες πριν, leonidas1269 είπε

Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο

Ακόμα χειρότερα, σε κάνουν να τα βλέπεις μαύρα όλα τα μαλλιά! 

(στην Ολλανδία νομίζω τα λένε magic mushrooms) 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Thanasis Kon είπε

Προς το παρόν τουλάχιστον δε θα ήθελα να τα βαψω. Υπάρχει κανείς  να έχει δοκιμάσει κάτι που να είναι αποτελεσματικο πέρα της βαφής

1 ώρα πριν, Thanasis Kon είπε

spacer.png

• Moderators
Δημοσ.

Εχω γκριζαρει απο τα 25. Μονο θετικα ακουω για το χρωμα τους. Βασικα embrace it,  το γκρίζο αν κανεις ενα κουρεμα που το αναδεικνύει κιολας, μπορει να γίνει σουπερ.

Τωρα αν θελεις οπωσδήποτε να επεμβεις, μην τα βαψεις, δεν υπαρχει τιποτα χειρότερο απο την ασπρη ριζα και επειδη προφανώς θα βαριεσαι να τα βάφεις συνεχως και θα παρακάμπτεις ημερομηνίες, θα φαινεται.

Καποια στιγμη στο κομμωτήριο μου ειχαν αποπειραθει να μου βαλουν ενα gel με χρωμα το οποιο ειχε καλο αποτέλεσμα, αλλα τους εβαλα να μου το βγαλουν αμεσως οποτε δεν ξερω πως συμπεριφέρεται αν ιδρωσει το κεφαλι πχ. 

Αλλα ναι, grayhairdon'tcare ειναι η φαση :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  1. Ασπρη τριχα στο μαλλι, κακα μπαντατα στο 🐦
  2. Μαλλι βαμβακι, λη🔄ψω φαρμακι.

Ελπιζω τουλαχιστον να εισαι το no2 :P

Περα απο την πλακα, αρεσουν στις γυναικες οι λευκες τριχες (μεχρι ενα βαθμο).

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...