Thanasis Kon Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα Νομίζω δεν υπάρχει αυτό το θέμα για να σχολιάσω εκεί οπότε θα ξεκινήσω καινούριο. Έχω παρατηρήσει ότι τα μαλλιά μου (φυσικό μαύρο) έχουν αρχίσει να γκριζαρουν σε μεγάλο βαθμό. (Κληρονομικοτητα, άγχος). Προς το παρόν τουλάχιστον δε θα ήθελα να τα βαψω. Υπάρχει κανείς που να έχει το ίδιο θέμα και να έχει δοκιμάσει κάτι που να είναι αποτελεσματικο πέρα της βαφής; Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Thanasis Kon είπε Καλησπέρα στην ομάδα Νομίζω δεν υπάρχει αυτό το θέμα για να σχολιάσω εκεί οπότε θα ξεκινήσω καινούριο. Έχω παρατηρήσει ότι τα μαλλιά μου (φυσικό μαύρο) έχουν αρχίσει να γκριζαρουν σε μεγάλο βαθμό. (Κληρονομικοτητα, άγχος). Προς το παρόν τουλάχιστον δε θα ήθελα να τα βαψω. Υπάρχει κανείς που να έχει το ίδιο θέμα και να έχει δοκιμάσει κάτι που να είναι αποτελεσματικο πέρα της βαφής; Ευχαριστώ Αν δεν θες να τα βάψεις τι θες να κάνεις;Να τα κουρέψεις γουλί;Υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις;
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μην τρελενεσαι, άστα όπως είναι και μην κάνεις τίποτα. Όλοι κάποια στιγμή θα η υποστούμε αλλαγές λόγω ηλικίας, εγώ χάνω τρίχες από το κεφάλι και έχω τριχόπτωση, από ότι φαίνεται θα γίνω καραφλός όπως ο παππούς μου, δεν πήρα από τον πατέρα μου που μέχρι τα 48 είχε πολύ πυκνό μαλλί.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Και εγω ειχα απο 18. Σκεψου το αλλιως ομως οτι απο καραφλα ειναι καλυτερο... δηλαδη combover κτλ
Swimmer21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Και εμενα νωρίς ασπρισαν και βγήκαν οι κλασσικές πιο χοντρές λευκές τρίχες. Δεν με πειράζει πλέον, άλλωστε με ένα κοντό κούρεμα στα πλαϊνά είσαι οκ. Πάντως και εγώ ξαφνικά μετα από στεναχώρια γέμισα, οπότε ισχύει αυτό που λένε. 1
dionisis1925 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Thanasis Kon είπε Καλησπέρα στην ομάδα Νομίζω δεν υπάρχει αυτό το θέμα για να σχολιάσω εκεί οπότε θα ξεκινήσω καινούριο. Έχω παρατηρήσει ότι τα μαλλιά μου (φυσικό μαύρο) έχουν αρχίσει να γκριζαρουν σε μεγάλο βαθμό. (Κληρονομικοτητα, άγχος). Προς το παρόν τουλάχιστον δε θα ήθελα να τα βαψω. Υπάρχει κανείς που να έχει το ίδιο θέμα και να έχει δοκιμάσει κάτι που να είναι αποτελεσματικο πέρα της βαφής; Ευχαριστώ Να συμβιβαστείς , ξεκίνησα να βγάζω άσπρες τρίχες λόγω κληρονομικότητας από τα 17 , στα 35 μου το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι οι άσπρες τρίχες. Τα κουρευω συχνά και είμαι κομπλέ. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από dionisis1925 1
lector Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Αν σε ενοχλουν τοσο πολυ, το καλυτερο ειναι να πεις στον κουρεα σου να σου φτιαξει ενα κουρεμα που να τα παρει οσο το δυνατον περισσοτερο. Προσωπικα δε με ενοχλουν. Και ΜΗΝ τα βαψεις, το αντρικο βαμμενο μαλλι κανει μπαμ απο μακρια και συνηθως ειναι αφορμη για δουλεμα. 1
troi.g Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μα στην φωτογραφία του προφίλ σου μια χαρά πυκνά μαύρα μαλλιά έχεις. Χαχαχα. Πέρα από την πλάκα , μακαρι να έχουμε μαλλιά κι ας είναι άσπρα.
leonidas1269 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 H πιο ακριβη αλλα πιο καλη λυση ειναι αυτοι που κανουν καποιοι διασημοι καλλιτεχνες (ρουβας κτλ) και ειναι πιο διαδομενη στην Αμερικη.Αν προσεξεις τα μαλλια του Ρουβα (που ενω φυσικα εχει γκριζα γενια και εννοειται κανονικα εχει πολλα γκριζα ) δεν φαινεται ποτε ριζα ασπρη...Μην νομιζεις οτι τα βαφει καθε τρεις μερες...Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο....Θελει να το ψαξεις λιγο ,γιατι φυσικα οι κομμωτες θα σου πουν οτι δεν το ξερουν κτλ(γιατι φυσικα χανουν το μεροκαματο....)
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε H πιο ακριβη αλλα πιο καλη λυση ειναι αυτοι που κανουν καποιοι διασημοι καλλιτεχνες (ρουβας κτλ) και ειναι πιο διαδομενη στην Αμερικη.Αν προσεξεις τα μαλλια του Ρουβα (που ενω φυσικα εχει γκριζα γενια και εννοειται κανονικα εχει πολλα γκριζα ) δεν φαινεται ποτε ριζα ασπρη...Μην νομιζεις οτι τα βαφει καθε τρεις μερες...Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο....Θελει να το ψαξεις λιγο ,γιατι φυσικα οι κομμωτες θα σου πουν οτι δεν το ξερουν κτλ(γιατι φυσικα χανουν το μεροκαματο....) Ναι αλλα κι εσυ σαν κουρεας μας τα λες. Πες λοιπον ποια ειναι τα μαγικα σκευασματα...
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε H πιο ακριβη αλλα πιο καλη λυση ειναι αυτοι που κανουν καποιοι διασημοι καλλιτεχνες (ρουβας κτλ) και ειναι πιο διαδομενη στην Αμερικη.Αν προσεξεις τα μαλλια του Ρουβα (που ενω φυσικα εχει γκριζα γενια και εννοειται κανονικα εχει πολλα γκριζα ) δεν φαινεται ποτε ριζα ασπρη...Μην νομιζεις οτι τα βαφει καθε τρεις μερες...Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο....Θελει να το ψαξεις λιγο ,γιατι φυσικα οι κομμωτες θα σου πουν οτι δεν το ξερουν κτλ(γιατι φυσικα χανουν το μεροκαματο....) χαπάκια που βάφουν τα μαλλιά;
andreas1gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, ZELDA είπε να λες οτι τα βαφεις ανταυγιες να λες οτι τα βαφεις με Γκρίζες ανταυγιες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις