Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα

Νομίζω δεν υπάρχει αυτό το θέμα για να σχολιάσω εκεί οπότε θα ξεκινήσω καινούριο.

Έχω παρατηρήσει ότι τα μαλλιά μου (φυσικό μαύρο) έχουν αρχίσει να γκριζαρουν σε μεγάλο βαθμό. (Κληρονομικοτητα, άγχος). Προς το παρόν τουλάχιστον δε θα ήθελα να τα βαψω. Υπάρχει κανείς που να έχει το ίδιο θέμα  και να έχει δοκιμάσει κάτι που να είναι αποτελεσματικο πέρα της βαφής; 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thanasis Kon είπε

Καλησπέρα στην ομάδα

Νομίζω δεν υπάρχει αυτό το θέμα για να σχολιάσω εκεί οπότε θα ξεκινήσω καινούριο.

Έχω παρατηρήσει ότι τα μαλλιά μου (φυσικό μαύρο) έχουν αρχίσει να γκριζαρουν σε μεγάλο βαθμό. (Κληρονομικοτητα, άγχος). Προς το παρόν τουλάχιστον δε θα ήθελα να τα βαψω. Υπάρχει κανείς που να έχει το ίδιο θέμα  και να έχει δοκιμάσει κάτι που να είναι αποτελεσματικο πέρα της βαφής; 

Ευχαριστώ 

Αν δεν θες να τα βάψεις τι θες να κάνεις;Να τα κουρέψεις γουλί;Υπάρχει κάτι άλλο να κάνεις;

Δημοσ.

Μην τρελενεσαι, άστα όπως είναι και μην κάνεις τίποτα. Όλοι κάποια στιγμή θα η υποστούμε αλλαγές λόγω ηλικίας, εγώ χάνω τρίχες από το κεφάλι και έχω τριχόπτωση, από ότι φαίνεται θα γίνω καραφλός όπως ο παππούς μου, δεν πήρα από τον πατέρα μου που μέχρι τα 48 είχε πολύ πυκνό μαλλί. 

Δημοσ.

Και εμενα νωρίς ασπρισαν και βγήκαν οι κλασσικές πιο χοντρές λευκές τρίχες.

Δεν με πειράζει πλέον, άλλωστε με ένα κοντό κούρεμα στα πλαϊνά είσαι οκ.

Πάντως και εγώ ξαφνικά μετα από στεναχώρια γέμισα, οπότε ισχύει αυτό που λένε.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Thanasis Kon είπε

Καλησπέρα στην ομάδα

Ευχαριστώ 

Να συμβιβαστείς , ξεκίνησα να βγάζω άσπρες τρίχες λόγω κληρονομικότητας από τα 17 , στα 35 μου το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι οι άσπρες τρίχες.  Τα κουρευω συχνά και είμαι κομπλέ.

Επεξ/σία από dionisis1925
  • Like 1
Δημοσ.

Αν σε ενοχλουν τοσο πολυ, το καλυτερο ειναι να πεις στον κουρεα σου να σου φτιαξει ενα κουρεμα που να τα παρει οσο το δυνατον περισσοτερο.

Προσωπικα δε με ενοχλουν.

Και ΜΗΝ τα βαψεις, το αντρικο βαμμενο μαλλι κανει μπαμ απο μακρια και συνηθως ειναι αφορμη για δουλεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μα στην φωτογραφία του προφίλ σου μια χαρά πυκνά μαύρα μαλλιά έχεις. Χαχαχα.

Πέρα από την πλάκα , μακαρι να έχουμε μαλλιά κι ας είναι άσπρα.

Δημοσ.

H πιο ακριβη αλλα πιο καλη λυση ειναι αυτοι που κανουν καποιοι διασημοι καλλιτεχνες (ρουβας κτλ) και ειναι πιο διαδομενη στην Αμερικη.Αν προσεξεις τα μαλλια του Ρουβα (που ενω φυσικα εχει γκριζα γενια και εννοειται κανονικα εχει πολλα γκριζα ) δεν φαινεται ποτε ριζα ασπρη...Μην νομιζεις οτι τα βαφει καθε τρεις μερες...Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο....Θελει να το ψαξεις λιγο ,γιατι φυσικα οι κομμωτες θα σου πουν οτι δεν το ξερουν κτλ(γιατι φυσικα χανουν το μεροκαματο....)

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

H πιο ακριβη αλλα πιο καλη λυση ειναι αυτοι που κανουν καποιοι διασημοι καλλιτεχνες (ρουβας κτλ) και ειναι πιο διαδομενη στην Αμερικη.Αν προσεξεις τα μαλλια του Ρουβα (που ενω φυσικα εχει γκριζα γενια και εννοειται κανονικα εχει πολλα γκριζα ) δεν φαινεται ποτε ριζα ασπρη...Μην νομιζεις οτι τα βαφει καθε τρεις μερες...Στην Αμερικη ειδικα οι καλλιτεχνες παιρνουν κατι χαπακια(αλλοι τα βαφτιζουν βιταμινες ,αλλοι οπως θελουν ) που βλεπεις σχεδον ολα τα μαλλια μαυρα χωρις να φαινεται βαψιμο....Θελει να το ψαξεις λιγο ,γιατι φυσικα οι κομμωτες θα σου πουν οτι δεν το ξερουν κτλ(γιατι φυσικα χανουν το μεροκαματο....)

Ναι αλλα κι εσυ σαν κουρεας μας τα λες. Πες λοιπον ποια ειναι τα μαγικα σκευασματα...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, leonidas1269 είπε

χαπάκια που βάφουν τα μαλλιά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...