Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ανοίξω το εξής θέμα γιατί πλέον το βλέπω όλο και συχνότερα στο insomnia και στο μυαλό μου δεν υπάρχει λογική:

Μπαινω σε αγγελίες για να βρω συσκευές προς αγορά και παρατηρώ πως πολλοί χρήστες, πουλάνε συσκευή που στις αξιολογήσεις τους φαίνεται να την εχουν αγοράσει και πουλήσει κάνα δυο φορές ακόμα τις τελευταίες μέρες. 

Πρόκειται για Ψεύτικες αξιολογήσεις η μήπως υπάρχει κάτι πιο περίεργο από πισω? Ανοίγω το θέμα για να δω αν το έχουν παρατηρήσει και άλλοι.. 

Δημοσ.

Με ενδιέφερε μια συσκευή. Βλέπω έγραφε τα καλύτερα. Φόρτιση με προσοχή, δεν έχει παίξει παιχνίδια κ.τ.λ.

Μπαίνω και βλέπω στις αξιολογήσεις πως την έχει αγοράσει από άλλον πριν 20 μέρες περίπου. Δεν ξέρω αν ο προηγούμενος την είχε αγοράσει από άλλον.... 

Θέλει λίγη προσοχή. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, tasvar είπε

Με ενδιέφερε μια συσκευή. Βλέπω έγραφε τα καλύτερα. Φόρτιση με προσοχή, δεν έχει παίξει παιχνίδια κ.τ.λ.

Μπαίνω και βλέπω στις αξιολογήσεις πως την έχει αγοράσει από άλλον πριν 20 μέρες περίπου. Δεν ξέρω αν ο προηγούμενος την είχε αγοράσει από άλλον.... 

Θέλει λίγη προσοχή. 

Επειδή έτσι είναι το 99% των μεταχειρισμένων η αγορά αξίζει μόνο εάν προλάβεις αγορά σε τιμή σκότωμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, laserjesus είπε

Επειδή έτσι είναι το 99% των μεταχειρισμένων η αγορά αξίζει μόνο εάν προλάβεις αγορά σε τιμή σκότωμα

Το σωστό όμως θα ήταν να έγραφε στην αγγελία πως είναι 2ο χέρι. 

"Το πήρα από αγγελία και δεν μου έκατσε στο χέρι καλά και το δίνω" π.χ

Τίμια πράγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...