andrikos_gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, μετά από τη πρόσφατη κακοκαιρία το speedport μου συγχρόνιζε στη μισή ταχύτητα που είχα μέχρι πρότινως. Κλείδωνα χοντρικα στα 24 και μετά καρφώθηκα στα 12mbps. Μιλάω με οτε, έρχεται τεχνικός μου λέει εξω μετράω 35 καθαρά. Επειδή βλέπω έχεις ακόμα το speedport σου βγάζω αντικατάσταση με το νεότερο ρούτερ. Δες το και το ξαναβλέπουμε. Παραλαμβάνω zte και έκτοτε παίζω 25-28mbps Όλα καλά μέχρι εκεί , μετά άρχισε τα παράπονα η γυναίκα μου για απελπιστικά αργό ιντερνετ και πράγματι παρατηρώ ότι από τις 20-40 ώρες λειτουργίας ενώ ο συγχρονισμός παραμένει εκεί στα κανονικά του , «κάθεται» όλο το δίκτυο μου. Δε ανοίγει utube,streaming καθόλου. Κανω ενα speedtest από περιέργεια και το αποτέλεσμα μαγευτικό. 0,25 εως 2mbps. Ξέρω ότι με ένα reboot έρχεται στα καλά του πάλι αλλά προσπάθησα να κάνω λιγο brainstorming μπας και βρω την αιτία. Υπάρχει περίπτωση να χρειάζομαι ξανά τα φίλτρα στις πρίζες που χρησιμοποιώ τηλέφωνα; Η συνδεσμολογία μου είναι η εξής. Καταρχήν είναι μονοκατοικία το σπίτι 7ετίας. Utp απο τη καμπίνα μου έξω, μετατροπή σε rj11 κατευθείαν στη πόρτα dsl του ρούτερ. Καλώδιο rj11 από τις πρίζες του σπιτιού κατευθείαν στη πόρτα phone2 του zte. Και ερωτώ. Χρειάζομαι ακόμα τώρα που όλα ειναι voip και δε χρησιμοποιώ σπλίτερ να βάλω φίλτρα στις 2 πρίζες που έχω τα ασύρματα τηλέφωνά μου; Επισυνάπτω τα στατς και κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
vagelis2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Φίλτρα σε vdsl δεν χρειάζονται αλλου πρέπει να ειναι το πρόβλημα. Αν ειναι οκ η εσωτερική καλωδίωση τοτε η το ρουτερ φταίει η ειναι θεμα οτε/παροχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα