Daxlias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi 10 και μου βγάζει στο επίσημο πρόγραμμα της Xiaomi update σε MIUI 13.Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω σωστά... Στην εικόνα είναι ένα screenshot από την εφαρμογή..
chios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Η αναβάθμιση θα σου έρθει αυτόματα, δε σου βγάζει κάποιο update;
Daxlias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Όχι ακόμα... Μόνο αυτό στο MIUI downloader..
tasvar Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Περιμένεις και θα έρθει με τη σειρά του.
eko13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Πρέπει να δεις τον κωδικό του τηλεφώνου σου (sku, rux κτλ). Ότι λέει ειναι η τελευταία έκδοση, δεν μπορείς δηλαδή σε ένα ρωσσικο να βάλεις την global.
pkout Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 11/9/2022 στις 3:23 ΜΜ, Daxlias είπε Έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi 10 και μου βγάζει στο επίσημο πρόγραμμα της Xiaomi update σε MIUI 13.Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω σωστά... Στην εικόνα είναι ένα screenshot από την εφαρμογή.. Καταρχήν πες μου ποια έκδοση έχεις τώρα. Αν θες κατεβάζεις την rom στην συνέχεια πας, ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - κλικ αριστερά στο miui - πατάς 2 με 3 φορές το λογότυπο 12 - κλικ στις 3 τελιτσες πάνω δεξιά - επιλογή πακέτου ενημέρωσης- και επιλέγεις την rom που κατέβασες. Προσωπικά εγώ το έκανα αλλά δεν προχώρησε στην εγκατάσταση . Από ότι είδα η έκδοση miui που έχω είναι 12.5.11.0 RKUEUHG. Δηλαδή τελειώνει σε HG και όχι σε XM. Αν γνωρίζει κάτι κάποιος για αυτήν την έκδοση ας μου πει και αν μπορω να την αλλάξω.
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα τελευταία 2 γράμματα δείχνουν αν το τηλέφωνο ανήκει σε κάποιον πάροχο πχ vf Vodafon, εσύ από που το πήρες και γράφει το hg; Με ξεκλείδωμα και πέρασμα fastboot ROM αλλάζει. Με μια αναζήτηση το κινητό ανήκει HG = Hutchison Telecom (Three Mobile) Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από chios
Fotia Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι τόσο σημαντική να βάλει κανεις νέα έκδοση Miui ;
Daxlias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι αλλά το Global ή το EEA? Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά πιστεύω ότι για να βγάζουν updates κάποιο λόγο θα έχουν!! Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από Daxlias
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Daxlias είπε Ναι αλλά το Global ή το EEA? Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά πιστεύω ότι για να βγάζουν updates κάποιο λόγο θα έχουν!! Από την στιγμή που φοράς eea , ε αυτήν πρέπει να βάλεις
Daxlias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Και ας λέει Global στις ρυθμίσεις?
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Από την φωτογραφία που ανέβασες όπως βλέπεις έχεις global EU, οπότε είσαι με ευρωπαϊκή eea, υπάρχει και η global mi
pkout Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, chios είπε Τα τελευταία 2 γράμματα δείχνουν αν το τηλέφωνο ανήκει σε κάποιον πάροχο πχ vf Vodafon, εσύ από που το πήρες και γράφει το hg; Με ξεκλείδωμα και πέρασμα fastboot ROM αλλάζει. Με μια αναζήτηση το κινητό ανήκει HG = Hutchison Telecom (Three Mobile) η αγορα εγινε απο το eshop δεν θελω να το ξεκλειδωσω γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση , απλως ενω απο τον 7/2022 εχει βγει το miui 13 για το redmi 10 εμενα ακομα με εχει στο miui 12.5. οταν λες ξεκλειδωμα εννοεις το bootloader?
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, pkout είπε η αγορα εγινε απο το eshop δεν θελω να το ξεκλειδωσω γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση , απλως ενω απο τον 7/2022 εχει βγει το miui 13 για το redmi 10 εμενα ακομα με εχει στο miui 12.5. οταν λες ξεκλειδωμα εννοεις το bootloader? Καλά και να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις άλλη ρομ δε χάνεις εγγύηση, αλλά αν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί μην το κάνεις περίμενε μέχρι να έρθει ΟΤΑ, συνήθως να τηλέφωνα που είναι κάποιου πάροχου αργούν πάρα πολύ να πάρουν αναβάθμιση.
pkout Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2022 Στις 17/9/2022 στις 10:05 ΜΜ, chios είπε Καλά και να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις άλλη ρομ δε χάνεις εγγύηση, αλλά αν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί μην το κάνεις περίμενε μέχρι να έρθει ΟΤΑ, συνήθως να τηλέφωνα που είναι κάποιου πάροχου αργούν πάρα πολύ να πάρουν αναβάθμιση. Τελικά ήρθε η αναβάθμιση σε miui 13 τρεις μήνες μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα