Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Redmi 10 update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi 10 και μου βγάζει στο επίσημο πρόγραμμα της Xiaomi update σε MIUI 13.Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω σωστά... Στην εικόνα είναι ένα screenshot από την εφαρμογή..

IMG_20220911_151900.jpg

Δημοσ.

Πρέπει να δεις τον κωδικό του τηλεφώνου σου (sku, rux κτλ). Ότι λέει ειναι η τελευταία έκδοση, δεν μπορείς δηλαδή σε ένα ρωσσικο να βάλεις την global. 

Δημοσ.
Στις 11/9/2022 στις 3:23 ΜΜ, Daxlias είπε

Έχω στην κατοχή μου το Xiaomi Redmi 10 και μου βγάζει στο επίσημο πρόγραμμα της Xiaomi update σε MIUI 13.Τι πρέπει να κάνω για να το κάνω σωστά... Στην εικόνα είναι ένα screenshot από την εφαρμογή..

IMG_20220911_151900.jpg

Καταρχήν πες μου ποια έκδοση έχεις τώρα. 

Αν θες κατεβάζεις  την rom στην συνέχεια πας, ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο - κλικ αριστερά στο miui - πατάς 2 με 3 φορές το λογότυπο 12 - κλικ στις 3 τελιτσες πάνω δεξιά - επιλογή πακέτου ενημέρωσης- και επιλέγεις την rom  που κατέβασες. 

Προσωπικά εγώ το έκανα αλλά δεν προχώρησε στην εγκατάσταση . Από ότι είδα η έκδοση miui που έχω είναι 12.5.11.0 RKUEUHG. Δηλαδή τελειώνει σε HG και όχι σε XM.

Αν γνωρίζει κάτι κάποιος για αυτήν την έκδοση ας μου πει και αν μπορω να την αλλάξω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα τελευταία 2 γράμματα δείχνουν αν το τηλέφωνο ανήκει σε κάποιον πάροχο πχ vf Vodafon, εσύ από που το πήρες και γράφει το hg; Με ξεκλείδωμα και πέρασμα  fastboot ROM  αλλάζει. 

Με μια αναζήτηση το κινητό ανήκει HG = Hutchison Telecom (Three Mobile)

Επεξ/σία από chios
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά το Global ή το EEA? Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά πιστεύω ότι για να βγάζουν updates κάποιο λόγο θα έχουν!!

IMG_20220917_154632.jpg

Επεξ/σία από Daxlias
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Daxlias είπε

Ναι αλλά το Global ή το EEA? Δεν ξέρω αν είναι σημαντικό αλλά πιστεύω ότι για να βγάζουν updates κάποιο λόγο θα έχουν!!

IMG_20220917_154632.jpg

Από την στιγμή που φοράς eea , ε αυτήν πρέπει να βάλεις 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, chios είπε

Τα τελευταία 2 γράμματα δείχνουν αν το τηλέφωνο ανήκει σε κάποιον πάροχο πχ vf Vodafon, εσύ από που το πήρες και γράφει το hg; Με ξεκλείδωμα και πέρασμα  fastboot ROM  αλλάζει. 

Με μια αναζήτηση το κινητό ανήκει HG = Hutchison Telecom (Three Mobile)

η αγορα εγινε απο το eshop  

δεν θελω να το ξεκλειδωσω γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση , απλως ενω απο τον  7/2022 εχει βγει το miui 13 για το redmi 10 εμενα ακομα με εχει στο miui 12.5.

οταν λες ξεκλειδωμα εννοεις το bootloader?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pkout είπε

η αγορα εγινε απο το eshop  

δεν θελω να το ξεκλειδωσω γιατι ειναι ακομα στην εγγυηση , απλως ενω απο τον  7/2022 εχει βγει το miui 13 για το redmi 10 εμενα ακομα με εχει στο miui 12.5.

οταν λες ξεκλειδωμα εννοεις το bootloader?

Καλά και να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις άλλη ρομ δε χάνεις εγγύηση, αλλά αν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί μην το κάνεις περίμενε μέχρι να έρθει ΟΤΑ, συνήθως να τηλέφωνα που είναι κάποιου πάροχου αργούν πάρα πολύ να πάρουν αναβάθμιση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/9/2022 στις 10:05 ΜΜ, chios είπε

Καλά και να ξεκλειδώσεις bootloader και να περάσεις άλλη ρομ δε χάνεις εγγύηση, αλλά αν δεν έχεις ξανά ασχοληθεί μην το κάνεις περίμενε μέχρι να έρθει ΟΤΑ, συνήθως να τηλέφωνα που είναι κάποιου πάροχου αργούν πάρα πολύ να πάρουν αναβάθμιση.

Τελικά ήρθε η αναβάθμιση σε miui 13 τρεις μήνες μετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...