IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους ,έκλεισα τα δυο χρόνια από τότε που πήρα το κουπόνι για το sfbb και τώρα ήρθε ο λογαριασμός με 30 ευρώ προσαύξηση ,τι επιλογές έχω ; Μπορώ να ξανά βγάλω κουπόνι ;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε Καλημέρα σε όλους ,έκλεισα τα δυο χρόνια από τότε που πήρα το κουπόνι για το sfbb και τώρα ήρθε ο λογαριασμός με 30 ευρώ προσαύξηση ,τι επιλογές έχω ; Μπορώ να ξανά βγάλω κουπόνι ; Κουπόνι μπορείς να πάρεις με άλλο αφμ (στην ουσία θα βγάλεις κουπόνι στο όνομα κάποιου άλλου και θα μεταφέρεις τη γραμμή σε αυτόν Αλλιώς ψάχνεις τι προσφορές παίζουν στην αγορά
stcp Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Να ξαναγυρισεις σε χαλκο αν βρεις καλη προσφορα, παιζει αραγε??? Μου' χαν πει τοτε που εβαλα το FTTH οχι, απαξ κ μπει ινα μενεις με ινα, ασχετως αν ο χαλκος ειναι στη θεση του. Αραγε ισχυει?
Sudowoodo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, stcp είπε Να ξαναγυρισεις σε χαλκο αν βρεις καλη προσφορα, παιζει αραγε??? Μου' χαν πει τοτε που εβαλα το FTTH οχι, απαξ κ μπει ινα μενεις με ινα, ασχετως αν ο χαλκος ειναι στη θεση του. Αραγε ισχυει? Μπορείς να το γυρίσεις κανονικά σε χαλκό (βέβαια θα γυρίσουν και τα «καλά» του VDSL, αποσυνδέσεις χαμηλός συγχρονισμός κτλ). Αν αντέχεις το κάνεις. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Sudowoodo 1
IKARIWTHS Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Έχω στο σπίτι ακόμα ένα νούμερο 24αρι της νόβα συνεπώς δεν έχω και μεγάλο πρόβλημα αν το κόψω εντελώς ,το θέμα είναι να ξέρω τις επιλογές μου
Sudowoodo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, IKARIWTHS είπε το θέμα είναι να ξέρω τις επιλογές μου Ή κάνεις ανανέωση για πακέτο FTTH και πληρώνεις το ανάλογο κόστος (αυτό που είπε ο NikosKallithea). Ή κάνεις αυτό που είπε ο Inuyasha με έκδοση κουπονιού σε άλλο ΑΦΜ. Ή κόβεις τελείως το FTTH και μένεις με το ADSL που έχεις τώρα (ή VDSL αν αναβαθμίσεις) ((αυτό που είπε ο stcp).
thetiesthatbind Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, IKARIWTHS είπε Έχω στο σπίτι ακόμα ένα νούμερο 24αρι της νόβα συνεπώς δεν έχω και μεγάλο πρόβλημα αν το κόψω εντελώς ,το θέμα είναι να ξέρω τις επιλογές μου Πάρε και ρωτά στον πάροχο σου κατευθείαν. Από τη στιγμή που έχεις την εγκατάσταση θεωρητικά μπορείς να πάρεις και 24αρι απο την ίνα.
Λύση IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Έκανα αίτηση διακοπής προχθές και σήμερα με κάλεσαν να μου κάνουν προσφορά ,έκλεισα στο 29 ευρώ 100αρα fiber 2 2
alxnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2022 στις 1:43 ΜΜ, IKARIWTHS είπε Καλημέρα σε όλους ,έκλεισα τα δυο χρόνια από τότε που πήρα το κουπόνι για το sfbb και τώρα ήρθε ο λογαριασμός με 30 ευρώ προσαύξηση ,τι επιλογές έχω ; Μπορώ να ξανά βγάλω κουπόνι ; Εννοείς ότι σου ήρθε 58€(λογικά πλήρωνες καπου στα 28€ όσο ίσχυε το κουπόνι);; Ρωτάω γιατί το 100 xl κοστίζει 36,90€ με απεριόριστα λεπτά προς κινητά(με 500' κοστίζει 32,90€). 1 ώρα πριν, IKARIWTHS είπε Έκανα αίτηση διακοπής προχθές και σήμερα με κάλεσαν να μου κάνουν προσφορά ,έκλεισα στο 29 ευρώ 100αρα fiber 100αρα ftth ή fttc(vdsl) ; Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από alxnt
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μιλάμε για 100αρα fiber από τη αρχή του νήματος ,είχα κάνει αίτηση πριν δυο χρόνια και μέσω ενός κουπονιού από το κράτος sfbb.gr η τιμή είχε πέσει στα 33 ευρώ τον μήνα .Τώρα που τελείωσε η επιδότηση η τιμή πήγε στα 50 ευρώ τον μήνα .τώρα μετά την αίτηση για διακοπή της γραμμής μου έκαναν καλύτερη τιμή
alxnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Ξέρω οτι μιλούσες για ftth στην αρχή αλλά η τιμή που σου έκαναν στην τελευταία προσφορά είναι καλύτερη από αυτή που δίνουν το πακέτο και για αυτό σε ρώτησα τι εννοείς. Έτσι κι αλλιώς το fiber σκέτο δε διευκρινίζει. Τσπ. Άρα η λύση είναι διακοπή γραμμής και αναμονή για προσφορά.
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε μια τιμή 32 και κάτι και μετά από λίγο μόνη της μου είπε να ξαναβάλουμε κουπόνι sfbb .Οκ της ειπα και το προχώρησε
radiotileorasi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παίδες κι εμένα ενώ τελειώνει το συμβόλαιο τον Ιούλιο του 2023 μου στέλνουν από τώρα για δύο έτη προσφορά στα 53 €αν θυμάμαι καλά και το 500plus.Εχω το κουπόνι ακόμη σε ισχύ μέχρι τον Ιούλιο . Αλλά δεν θέλω να κάνω τώρα νέο συμβόλαιο με 100ρα γραμμή στο fthh πρόγραμμα δλδ οπτική ίνα μέχρι την πρίζα. Φοβαμαι μήπως παίζει καμμία μεταφορά και σε εμάς με δωρεάν διπλασιασμό ταχύτητας κι ας περνάει οπτική ίνα μέχρι 1gb απο το δρόμο μου και στο τηλέφωνό μου στη πρίζα. Είδα τη διαθεσιμότητα στην οδό μου στον αριθμό μου όλα τα καλύπτει. Κι ενώ λογικά όπως παλιότερα σε άλλο ποστ εδώ μέσα κοφτά και ρητά μου είπατε ότι επειδή έχω οπτική ίνα μέχρι το σπίτι δεν προβλέπεται και για μας ο δωρεάν διπλασιασμός ταχύτητας μήπως θέλουν έτσι με την προωρη προσφορά να με προλάβουν να με βάλουν στο λούκι το υφιστάμενο της 100αρας γραμμής που είμαι τώρα και να με "προσπεράσει" έτσι η τυχόν κρυφή δωρεάν μετατροπή της ταχύτητας από 100 σε 200' που κανονικά είναι για όλους εκείνους που δεν έχουν οπτική ίνα σπίτι και δεν πέρασε από το δρόμο τους ακόμη και επιπλέον έχουν όπως είχα μάθει εδώ μέσα τα παλιά συμβόλαια σταθερής τηλεφωνίας(όπως εγώ) με 100 ταχύτητα αλλά και τα μέχρι 420' δωρεάν λεπτά κινητής τηλεφωνίας(με κουπόνι όμως ειδικά εγώ , που τελειώνει σε 7 μήνες) , ενώ τώρα με αυτή τη νέα προτεινόμενη προσφορά τους δηλ.100αρα ταχύτητα απεριόριστα σταθερά τηλέφωνα και 500'σε κινητά και μου ανεβάζουν αυτα τα δωρεάν σε 500' δωρεάν κινητής τηλεφωνίας λεπτά ,με την σύναψη εφτά μήνες νωρίτερα ,νέου διετές συμβολαιου ,στα 53 πάνω κάτω €.Υποψιαζομαι πέρα από το μην βιαστώ θα χάσω το γεγονός μην τυχόν διπλασιάσουν την ταχύτητα δωρεάν από 100 σε 200 που μπορεί να κάνουν και σε εμάς με τα παραπάνω προαναφερθέντα συμβόλαια και κάτοχοι του κουπονιού , κι ας έχουμε οπτική ίνα μέχρι την πρίζα μας ,και αν κάνω νέο συμβόλαιο με δωρεάν τα 500 λεπτά σε κινητό θα με "πετάξουν" έξω από το δωρεάν διπλασιασμο ταχύτητας .Το αργό και χαρην έχει ξέρω εγώ. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από radiotileorasi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα