AntonisKo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sotirakis25 είπε Γενικα η πρωτη μου τιμονιερα θα ειναι αυτη και γενικα θα παιζω κανενα forza ,gt, αντε κανενα nfs Πάρε ένα καλό χειριστήριο τότε, και τα ρέστα κάνε τα μπύρες 😁
nzeppos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σίγουρα θα ευχαριστηθεί παραπάνω τα Forza GT και NFS με μια τιμονιέρα, έστω και φτηνή των 50-100 ευρώ. Αλλά η Thrustmaster T300RS GT με κόστος ~380 ευρώ (με πετάλια) είναι overkill για τέτοιου είδους ραλάκια. Ψηφίζω κι εγώ για χειριστήριο ή αρκετά φτηνή τιμονιέρα με βεντούζες. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από nzeppos
elio_1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 8:47 ΠΜ, Sotirakis25 είπε Γενικά για πολλούς που μου λετε για το μοντέλο έχω καταλήξει ότι θα πάω στην Trustmaster T300RS GT Στις 12/9/2022 στις 2:29 ΜΜ, sellsoap είπε Ναι τυφλά χτύπα την, την εχω 3 χρονια και σκοτωνει για τα λεφτα της δεν υπαρχει καλυτερη Αξίζει η τιμονιέρα. Δοκίμασε το AC ή το dirt για να δεις αν σε τραβάνε για να κάνεις μια αγορά του μεγέθους των 500€ (αν πάρεις και κάποιο stand). Σε περίπτωση που δεν σου αρέσουν συμφωνώ με τον @nzeppos, μην επενδύσεις πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα