Sotirakis25 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω μια τιμονιέρα αλλα με προβληματιζει το αν θα μπορεσω να την κανω mount στο γραφειο διοτι ειναι χοντρο (7εκ.) ,καμια λυση ?
GoMaR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μπες στην τιμονιερα που σε ενδιαφερει να δεις αν υπαρχουν mount και για ποσο παχος εχει. Αλλιως βαση ειδικη (εκτος γραφειου δλδ) για τιμονιερα. 1
nzeppos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό που λέει ο GoMaR. Πρέπει πρώτα να ξεκινήσεις το ψάξιμο από το μοντέλο της τιμονιέρας που σε ενδιαφέρει και μετά να δεις αν και πως μπορεί να κουμπώσει στο γραφείο. Πιθανώς να βγαίνουν extra large clamps γιά αυτήν ή να μπορείς να την "βεντουζώσεις" καλά με αυτοκόλλητους δίσκους suction cups (βγάζει κάποιους καλούς η 3M). Έχει μεγάλη σημασία αν ενδιαφέρεσαι για μόνιμη εγκατάσταση ή θέλεις να βαζοβγάζεις την τιμονιέρα μετά από κάθε χρήση. Στην πρώτη περίπτωση μπορείς ακόμα και να ανοίξεις τρύπες στο γραφείο (ειδικά από την κάτω μεριά που δεν φαίνεται) ώστε να κουμπώνουν καλύτερα τα clamps και άρα να μειωθεί το πάχος των 7εκ, ενώ το βάλε-βγάλε φθείρει ακόμα και τα καλύτερα adhesive suction discs (λόγω σκόνης κλπ). Άλλη εναλλακτική είναι να μην μπει στο γραφείο αλλά σε ξεχωριστό cockpit σαν αυτά που βγάζει η Playseat ή άλλες αντίστοιχες (αναφέρω τη συγκεκριμένη γιατί παραδοσιακά έχει τα φθηνότερα entry level μοντέλα, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και "φθηνά", αφού μιλάμε για κόστος 200+ ευρώ, για παράδειγμα https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/racing-εξοπλισμός/racing-καθίσματα/177685-playseat-κάθισμα-challenge). Φυσικά κάτι τέτοιο θέλει και χώρο εκτός από το σημαντικό κόστος. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από nzeppos 1
elio_1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Το παρακάτω wheel stand είναι απίστευτο. https://gtomega.eu/products/apex-steering-wheel-stand Σχετικά φθηνό, και μαζεύει όταν δεν χρησιμοποιείται. 3
sellsoap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οι περισσοτερες εχουν πολυ μεγαλα clamps και πιανουν παντου. Πρωτα ομως αποφασισε ποια θα αγορασεις και μετα βλεπεις τι clamps εχει Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από sellsoap
Sotirakis25 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά για πολλούς που μου λετε για το μοντέλο έχω καταλήξει ότι θα πάω στην Trustmaster T300RS GT
AntonisKo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Αν είναι να αγοράσεις καλό τιμόνι, ιδανικά κάνε το σετ με κάθισμα και βάση. Αλλάζεις πίστα έτσι. Τι θέλεις να παίζεις?!
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Eγω εχω παρει απο αυτους γιατι στο γραφειο δεν βολευει τελικα. Δεν χρειαζεται να την λυσεις για να την μαζεψεις,διπλωνει ευκολα και γρηγορα.. Homepage - WheelStandPro 2
nzeppos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, elio_1 είπε Το παρακάτω wheel stand είναι απίστευτο. https://gtomega.eu/products/apex-steering-wheel-stand Σχετικά φθηνό, και μαζεύει όταν δεν χρησιμοποιείται. Ισχύει. Γενικά η GT Omega βγάζει μακράν τα πιο value for money ολοκληρωμένα stands, ακόμα κι αν δεν είναι ακριβώς φτηνά (τουλάχιστον όχι για το μέσο όρο των χρηστών). Το κακό είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει κάπως οι τιμές τους. Είχα πάρει αυτό της υπογραφής μου πριν 4-5 χρόνια και ήταν σε πιο λογικό κόστος σε σχέση με σήμερα (πχ οι ρόδες νομίζω έκαναν τα μισά λεφτά, το stand της οθόνης ήταν αρκετά πιο φτηνό κλπ). +1 για το Wheelstandpro, το είχα ξεχάσει εντελώς. Γενικά αν καταφέρεις να τοποθετήσεις τιμονιέρα και πετάλια σε ανεξάρτητο μέρος από το γραφείο (ιδανικά με δική τους οθόνη και ηχεία), αλλάζει εντελώς η εμπειρία γιατί μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όποτε θέλεις χωρίς κόπο. Ήμουν 15 χρόνια δέσμιος του γραφείου και μόλις πήγα σε ξεχωριστό cockpit άλλαξαν τα πάντα. Εκτός από το αποτέλεσμα φυσικά, αφού πάλι στη μέση της κατάταξης έβγαινα σε iRacing ή AC αλλά τουλάχιστον δεν είχα το ανυπόφορο βάλε-βγάλε. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από nzeppos
optimus prime Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, nzeppos είπε αλλά τουλάχιστον δεν είχα το ανυπόφορο βάλε-βγάλε Αυτο ακριβως.. Θα ηθελα να προσθεσω κιολας οτι πολλοι που ασχολουνται με sim χρησιμοποιουν tobii eye tracking το οποιο δεν προκειται να σου διαβασει το προσωπο/ματια εαν εχεις την τιμονιερα στο γραφειο..
sellsoap Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Sotirakis25 είπε Γενικά για πολλούς που μου λετε για το μοντέλο έχω καταλήξει ότι θα πάω στην Trustmaster T300RS GT Ναι τυφλά χτύπα την, την εχω 3 χρονια και σκοτωνει για τα λεφτα της δεν υπαρχει καλυτερη (μετά από πολλά τιμόνια Logitech που είναι για τα πανηγύρια το FFB). Απλα τα πεταλια ειναι μετρια. Εαν εχεις το budget, παρε πεταλια Fanatec CSL με brake load cell (LC 200 ευρώ) και αυτα θα βελτιωσουν τους χρονoυς σου και οχι το τιμονι..... Kαι εάν driftaρεις και ενα χειροφρενο Fanatec........Κaι ένα VR Quest 2....... (αυτό είναι το setup μου.... σε Assetto Corsa & ΑCC MONO) Μετά πας σε direct drive τιμονι που είναι άλλος κόσμος από τα belt driven (ΜΟΖΑ η φθηνοτερη καινουργια) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από sellsoap
Sotirakis25 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 11:12 ΠΜ, AntonisKo είπε Αν είναι να αγοράσεις καλό τιμόνι, ιδανικά κάνε το σετ με κάθισμα και βάση. Αλλάζεις πίστα έτσι. Τι θέλεις να παίζεις?! Γενικα η πρωτη μου τιμονιερα θα ειναι αυτη και γενικα θα παιζω κανενα forza ,gt, αντε κανενα nfs
GoMaR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Sotirakis25 είπε Γενικα η πρωτη μου τιμονιερα θα ειναι αυτη και γενικα θα παιζω κανενα forza ,gt, αντε κανενα nfs Αυτα τα παιχνιδια μπορεις να τα παιξεις και με πληκτρολογιο που λεει ο λογος. Σκεφτεσαι για παιχνιδια sim ?
sellsoap Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Sotirakis25 είπε Γενικα η πρωτη μου τιμονιερα θα ειναι αυτη και γενικα θα παιζω κανενα forza ,gt, αντε κανενα nfs δε χρειάζεσαι τιμόνι γι αυτά παίξε με controller (ούτως ή άλλως αυτά τα arcade games δεν χουν φτιαχτεί για τιμόνια και είναι πολύ χάλια η συνεργασία με τιμόνια, δεν ακούει το τιμόνι ούτε και έχεις κάνα φοβερό feedback και χάλια αίσθηση). Αν παίξεις ποτέ τα ελάχιστα sim που υπάρχουν τότε σκέψου για τιμόνι, όπως λέει και ο φίλος από πάνω μου......
optimus prime Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Oτι ειπε ο sellsoap,μην ξοδεψεις λεφτα για αυτα.. Μην σου πω οτι θα νευριασεις κιολας και θα την αφησεις την τιμονιερα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα