Occultist Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλοί είναι οι ευσεβείς πόθοι του τσάμπα, αλλά το να μην σηκώνει μετά από καιρό ρολόγια που παλιά σήκωνε, είναι χαρακτηριστική περίπτωση degradation. Ναι, δεν είναι η μόνη πιθανή αιτιολογία - είναι και κάποια άλλα που αναφέρθηκαν - αλλά αυτά τα "αποκλείεται" έχουν πολύ πλάκα... Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από Occultist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 9:42 ΜΜ, bebius είπε Το γύρισα πάλι σε 1850mhz αλλά δεν έκανε αστάθειες ακόμα. Γενικά για κάποια διαστήματα μπορεί να μην το κάνει. Πιστεύω θα μου κάτσει να το τεσταρω με τα fans σε κάποια φάση και θα αναφέρω αποτέλεσμα. Πιστεύεις ότι είναι τέτοια περίπτωση δηλαδή; Τα 1850mhz είναι το max που έχω πετύχει. Επίσης πώς ξέρεις τι ρολόγια έπιανε πριν; Σε κάποια μοντέλα υπάρχει μεγάλη διακύμανση. Αν θυμάμαι καλά στο RDR2 δεν το έχω παρατηρήσει, θα το δοκιμάσω ξανά μιας και το κρατάω installed για testing. Όντως είναι μπελάς για μικρά κέρδη, τουλάχιστον στις RDNA. Αλλά κερδίζεις πολλά με το undervolt, οπότε κάνεις και oc και πετυχαίνεις κάποιες φορές πολύ καλά combo. Από τη δικιά μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, κρατάει sustained 2000mhz Core στα 1.110V, 2.5 χρόνια σε όλα τα games, από 1.200V default για max ρολόι 2000mhz που ανεβοκατεβαίνει κιόλας. Είναι μεγάλο κέρδος σε ισχύ και θερμοκρασίες (και θόρυβο). Και ένα screenshot για το καλό: Για αρχή πέτα το afterburner, είναι άχρηστο όταν έχεις το adrenaline.... Ειδικά στο pubg εμένα μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα . 99% drivers είναι.. θυμάμαι και εγώ είχα το ίδιο θέμα, παίζω μόνο με undervlot (χωρίς oc). Από version σε version, εμένα μου έκανε κουλά και στο desktop οπότε πήγα το P2 στα 810mhz Γενικά για gaming είναι ψιλό άχρηστο το OC, ανάθεμα αν παίρνει 5 frames, δεν αξίζει τον κόπο.. Το undervolt ομως με τα μπούνια αξίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, leros2004 είπε Για αρχή πέτα το afterburner, είναι άχρηστο όταν έχεις το adrenaline.... Ειδικά στο pubg εμένα μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα . 99% drivers είναι.. θυμάμαι και εγώ είχα το ίδιο θέμα, παίζω μόνο με undervlot (χωρίς oc). Από version σε version, εμένα μου έκανε κουλά και στο desktop οπότε πήγα το P2 στα 810mhz Γενικά για gaming είναι ψιλό άχρηστο το OC, ανάθεμα αν παίρνει 5 frames, δεν αξίζει τον κόπο.. Το undervolt ομως με τα μπούνια αξίζει Δεν είχα ποτέ θέμα με το AB, στην ουσία πειράζει το P2 και τα powerlimits με πολυ απλό interface. Και έχει το καλύτερο OSD. Για το OC συμφωνώ όπως έγραψα και παραπάνω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από bebius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Έτσι για την ιστορία , τι τροφοδοτικό έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, atheatos είπε Έτσι για την ιστορία , τι τροφοδοτικό έχεις? Ένα παλίο XFX 550W. Δεν έχει κάνει κιχ σε συνδυασμένα stress tests κλπ.. @kkatzos Για τη χρήση του Afterburner γέλασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, bebius είπε Ένα παλίο XFX 550W. Δεν έχει κάνει κιχ σε συνδυασμένα stress tests κλπ.. @kkatzos Για τη χρήση του Afterburner γέλασες; Δεν έχει κάνει κιχ το τροφοδοτικό το ίδιο ή γενικά το συστημα σου, μαζί με την κάρτα γραφικών? Γιατί αν περιμένεις ένα τροφοδοτικό να καταρρεύσει σε στρες τεστ, πριν καταρρεύσει θα πάρει μαζί του και κατι από το υπόλοιπο σύστημα. Συνήθως κάρτα γραφικών την ακούει από ένα τροφοδοτικό και στην δικιά σου περίπτωση υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η κάρτα σου να μην παίρνει το σωστό ρεύμα και για αυτό να σου κάνει ότι κάνει. Τέλος πάντων, δεν θα σχολιάσω περισσότερο το θέμα. Έχουν επέμβει όλοι οι "γκουρού" του insomnia. Μάλιστα περιμένα και κάποιον εξ αυτων να σου πει ότι το τροφοδοτικό είναι μικρό σε watt*, αλλά μάλλον κρύφτηκε στο σκυλοσπιτο του.... *Άμα στο πει, απλά γραφτον στα... βιβλία σου να τον θυμάσαι. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebius Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, atheatos είπε Δεν έχει κάνει κιχ το τροφοδοτικό το ίδιο ή γενικά το συστημα σου, μαζί με την κάρτα γραφικών? Γιατί αν περιμένεις ένα τροφοδοτικό να καταρρεύσει σε στρες τεστ, πριν καταρρεύσει θα πάρει μαζί του και κατι από το υπόλοιπο σύστημα. Συνήθως κάρτα γραφικών την ακούει από ένα τροφοδοτικό και στην δικιά σου περίπτωση υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η κάρτα σου να μην παίρνει το σωστό ρεύμα και για αυτό να σου κάνει ότι κάνει. Η κάρτα λειτουργέι άψογα σε stock (όπου εμφανίζει και max κατανάλωση) και oc ρυθμίσεις, εκτός από την max συχνότητα στην μνήμη όπως έχω περιγράψει. Το τροφοδοτικό δεν έχει δώσει κανένα σύμπτωμα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να φοβάμαι μην καταρρεύσει. Έπισης δεν είναι συγκριτικά πολύ πιθανότερο το να χαλάσει το ίδιο χωρίς να κάψει κάτι άλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, bebius είπε Έπισης δεν είναι συγκριτικά πολύ πιθανότερο το να χαλάσει το ίδιο χωρίς να κάψει κάτι άλλο; μπορεί την ώρα που έχεις φορτίο cpu η gpu να σου δημιουργήσει πρόβλημα και εκεί να αρπάξει κάτι άλλο γιατί το τροφοδοτικό εσωτερικά αδυνατεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, bebius είπε Η κάρτα λειτουργέι άψογα σε stock (όπου εμφανίζει και max κατανάλωση) και oc ρυθμίσεις, εκτός από την max συχνότητα στην μνήμη όπως έχω περιγράψει. Το τροφοδοτικό δεν έχει δώσει κανένα σύμπτωμα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να φοβάμαι μην καταρρεύσει. Έπισης δεν είναι συγκριτικά πολύ πιθανότερο το να χαλάσει το ίδιο χωρίς να κάψει κάτι άλλο; Τι σύμπτωμα να δώσει? Να αρχίζει να βγάζει καπνούς? Συνήθως πρώτα εμφανίζονται τα σύμπτωμα ενός κακού τροφοδοτικό στο σύστημα και πολύ αργότερα στο ίδιο. Η μνήμη στην κάρτα γραφικών αν έγινε unstable, έχει και το τροφοδοτικό ένα μερίδιο ευθύνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mordred Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bebius είπε Η κάρτα λειτουργέι άψογα σε stock (όπου εμφανίζει και max κατανάλωση) και oc ρυθμίσεις, εκτός από την max συχνότητα στην μνήμη όπως έχω περιγράψει. Το τροφοδοτικό δεν έχει δώσει κανένα σύμπτωμα, δεν ξέρω γιατί πρέπει να φοβάμαι μην καταρρεύσει. Έπισης δεν είναι συγκριτικά πολύ πιθανότερο το να χαλάσει το ίδιο χωρίς να κάψει κάτι άλλο; Εγώ αρκετά παλαιότερα, είχα artifacts στα παιχνίδια στα καλα του καθουμένου και αφού είχα φάει τα σωθικά μου να βρω τι φταίει ήταν τελικά το τροφοδοτικό. Λόγο παλαιότητας (?) άρχισε να τα παίζει (ή να μην αποδίδει το ίδιο). Όταν το άλλαξα (προφανώς πήρα κάτι καλύτερο και πιο αποδοτικό) όλα έστρωσαν. Δε λέω ότι είναι αυτό αλλά αξίζει να δοκιμάσεις έστω και ένα δανεικό Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από mordred Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα