Vigilante1924 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, τα φώτα σας. Έχω ένα crypton x με coso κοντέρ στο οποίο μπορώ να βλέπω τα βολτ της μπαταρίας. εδώ και κάτι μέρες ενώ όταν είναι το μηχανάκι κρύο το βάζω μπροστά και βγάζει 13.6 βολτ με γκάζι και στο ρελαντι, όταν δουλέψει καμία ώρα και ζεσταθεί τότε αρχίζει να πέφτει το βολταζ στα 11 μετά στα 10 και μετά ανάβει το τσεκ και δεν έχει κόρνα και μετά αρχίζει να κάνει διακοπές... Το σβήνω, κρυώνει και πάλι απ' την αρχή... Μπαταρία έχω αλλάξει αλλά τώρα θα πρέπει να κινηθώ προς τα πηνία ή προς τον ανορθωτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 πηνία μέλλον μπορει και ανορθωτής θέλει μέτρηση οταν υπάρχει θεμα σε συγκεκριμένα κυκλώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ειχα ενα παρομοιο προβλημα μεχρι 3 μερες πριν οπου αλλαξα ανορθωτη, Εμενα καποιες φορες μου ανεβαζε 17 18 στο κοσο και αναβε τσεκ αν το εσβηνα και το ξανα εβαζα μπρος τοτε το προβλημα σταματουσε η εαν αναβα φωτα πορειας και φλας μαζι ισως πηγαινε στο 13.6v η ταση ισως οχι. Τωρα στην δικια σου περιπτωση μπορει να φταινε και τα πηνία. Ποσα χιλιομετρα και τι χρονολογιας ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1924 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε Ειχα ενα παρομοιο προβλημα μεχρι 3 μερες πριν οπου αλλαξα ανορθωτη, Εμενα καποιες φορες μου ανεβαζε 17 18 στο κοσο και αναβε τσεκ αν το εσβηνα και το ξανα εβαζα μπρος τοτε το προβλημα σταματουσε η εαν αναβα φωτα πορειας και φλας μαζι ισως πηγαινε στο 13.6v η ταση ισως οχι. Τωρα στην δικια σου περιπτωση μπορει να φταινε και τα πηνία. Ποσα χιλιομετρα και τι χρονολογιας ειναι; Είναι του 2011 με 130χιλ χιλιόμετρα. Εμένα για να επανέλθει πρέπει να κρυώσει και δουλεύει καλά μετά μέχρι να ξαναζεσταθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Τοτε μπορει να ειναι και ανορθωτης ναι παντως ειναι συχνο φαινομενο μετα τα 100κ τα Χ να βγαζουν πηνια για αυτο σε ρωταω, οπως και να εχει πρεπει να πας σε εναν ηλεκτρολογο μοτο εαν δεν εχεις ευκαιρο ανορθωτη να δοκιμασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1924 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Τοτε μπορει να ειναι και ανορθωτης ναι παντως ειναι συχνο φαινομενο μετα τα 100κ τα Χ να βγαζουν πηνια για αυτο σε ρωταω, οπως και να εχει πρεπει να πας σε εναν ηλεκτρολογο μοτο εαν δεν εχεις ευκαιρο ανορθωτη να δοκιμασεις Τώρα που το λες... Θα βγάλω τον ανορθωτη από έναν φίλο και να δω τι θα κάνει... Αλλιώς μετά θα πάω για πηνία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Vigilante1924 είπε Τώρα που το λες... Θα βγάλω τον ανορθωτη από έναν φίλο και να δω τι θα κάνει... Αλλιώς μετά θα πάω για πηνία Σωστός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Vigilante1924 είπε Τώρα που το λες... Θα βγάλω τον ανορθωτη από έναν φίλο και να δω τι θα κάνει... Αλλιώς μετά θα πάω για πηνία ανορθωτής κανα 20 ευρω κανει και πηνία κανα 90 αν δεν κάνω λάθος γνήσια... ευτιχος στα παπια ειναι φτινα τα περισσότερα μην πω ολα τα ανταλλακτικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1924 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Φθηνά είναι απλά δεν έχω χρόνο να το πάω στη Yamaha είμαι 9 το πρωί με 9 το βράδυ.. τα πηνία τα βρίσκω γύρω στα 70 και τον ανορθωτη γύρω στα 30. Βέβαια στη Yamaha μόνο για πηνία θέλουν 140... Τώρα είδα ότι ο ανορθωτης έχει περίεργες βίδες και δεν έχω κλειδί να τον αλλάξω και να δω... Και τα πηνία τα αλλάζω μόνος μου απλά έλεγα μήπως τα γλυτώσω γιατί δεν μου περισσεύουν.. καταλάβατε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Black Demis είπε ανορθωτής κανα 20 ευρω κανει και πηνία κανα 90 αν δεν κάνω λάθος γνήσια... ευτιχος στα παπια ειναι φτινα τα περισσότερα μην πω ολα τα ανταλλακτικά 38 ανορθωτης 70 τα πηνία 10 λεπτά πριν, Vigilante1924 είπε Φθηνά είναι απλά δεν έχω χρόνο να το πάω στη Yamaha είμαι 9 το πρωί με 9 το βράδυ.. τα πηνία τα βρίσκω γύρω στα 70 και τον ανορθωτη γύρω στα 30. Βέβαια στη Yamaha μόνο για πηνία θέλουν 140... Τώρα είδα ότι ο ανορθωτης έχει περίεργες βίδες και δεν έχω κλειδί να τον αλλάξω και να δω... Και τα πηνία τα αλλάζω μόνος μου απλά έλεγα μήπως τα γλυτώσω γιατί δεν μου περισσεύουν.. καταλάβατε... Τα πηνια δεν ειναι και η πιο ευκολη δουλεια καλυτερα να το πας σε μαστορα. Ανορθωτη μονος μου αλλαξα δυο βιδες ειναι δεν θα σε χρεωσουν εργασια οπου και να πας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1924 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε 38 ανορθωτης 70 τα πηνία Τα πηνια δεν ειναι και η πιο ευκολη δουλεια καλυτερα να το πας σε μαστορα. Ανορθωτη μονος μου αλλαξα δυο βιδες ειναι δεν θα σε χρεωσουν εργασια οπου και να πας.. Δίκιο έχεις... Θα πάρω τη Δευτέρα στη Yamaha να δω τι θα κάνω και να μην κάθομαι να παιδευομαι και δεν κάνω δουλειά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Vigilante1924 είπε Δίκιο έχεις... Θα πάρω τη Δευτέρα στη Yamaha να δω τι θα κάνω και να μην κάθομαι να παιδευομαι και δεν κάνω δουλειά.. Αν χρειαστεις πηνία να παρεις προσφορα απο την αντιπροσωπεια παντως γιατι μπορει να στα χρεωσουν μονο τα πηνια 90+ ενω τα βρισκεις με 70. Αν σου πουνε εξωφρενικη τιμη αγορασε τα μονος σου και βαλτα στον μαστρομητσο πηνια και φλατζουλα θα χρειαστεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vigilante1924 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Αν χρειαστεις πηνία να παρεις προσφορα απο την αντιπροσωπεια παντως γιατι μπορει να στα χρεωσουν μονο τα πηνια 90+ ενω τα βρισκεις με 70. Αν σου πουνε εξωφρενικη τιμη αγορασε τα μονος σου και βαλτα στον μαστρομητσο πηνια και φλατζουλα θα χρειαστεις. Καλά εννοείται.. άμα μου πουν πάνω από 130 θα πάω σε έναν που έχουμε εδώ κοντά με τα πηνία στο χέρι και του δίνω μόνο την εργασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα