Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Επίτηδες ξεκινάω αυτό το θέμα εδω (αν και αφορά το cloud) και αυτό επειδή ψάχνω κατι σαν USB stick αλλά στο cloud.

Ψάχνω δλδ να δω αν υπάρχει κάποιο app για iOS με το οποίο μπορω να επιλέξω κάποιες φωτογραφίες (οχι όλες) ώστε να τις μεταφέρω και αποθηκεύσω εκει…

Οι εφαρμογές που έχω χρησιμοποιήσει (ios photos, google photos κλπ), απ’ ότι θυμάμαι μεταφέρουν στο Cloud όλες τις φωτογραφίες, οι οποίες παράλληλα συγχρονίζονται με το κινητό, κατι το οποίο δεν με ενδιαφέρει.

Αυτό που ψάχνω, είναι κάτι σαν εξωτερική μονάδα USB αλλά στο Cloud, στην οποία θα μπορω να μεταφέρω οποια αρχεία (φωτογραφίες) επιλέξω. Ιδανικό θα ήταν αν το interface του προγράμματος ήταν φτιαγμένο με αυτό το σκοπό δηλαδή να μου εμφανίσει όλες φωτογραφίες και να επιλέξω ποιές θέλω να μεταφερθούν στο Cloud και να σβηστούν από το κινητο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ…

(ps. Αν μπορούσε να γίνει αυτό και με το app “photos” της Apple θα ήταν ιδανικό αλλά νομίζω δεν υπάρχει τρόπος! Μήπως υπάρχει και απλά δεν το γνωρίζω; Ευχαριστώ κ πάλι)

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
  • Λύση
Δημοσ.

Βέβαια υπάρχει τρόπος, εύκολος και γρήγορος 

Photo App - Library - Select ( Επιλέγεις τις φωτογραφίες που θέλεις.)

Από το εικονίδιο «Options/Share” κάτω αριστερά επιλέγεις «Save to files” 

Και στο επόμενο παράθυρο επιλέγεις αν θα τις αποθηκεύσεις  τοπικά σε κάποιο folder ή σε κάποιο folder στο iCloud. 

Μετά μπορείς να τις σβήσεις από το Library του Photos. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Βέβαια υπάρχει τρόπος, εύκολος και γρήγορος 

Photo App - Library - Select ( Επιλέγεις τις φωτογραφίες που θέλεις.)

Από το εικονίδιο «Options/Share” κάτω αριστερά επιλέγεις «Save to files” 

Και στο επόμενο παράθυρο επιλέγεις αν θα τις αποθηκεύσεις  τοπικά σε κάποιο folder ή σε κάποιο folder στο iCloud. 

Μετά μπορείς να τις σβήσεις από το Library του Photos. 

Σε ευχαριστώ πολύ dude! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...