CrashBandicoot_123 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Χαίρεται, επειδή ήρθε ο καιρός να πάρω δικό μου αυτοκίνητο και επειδή δεν βολεύει να οδηγαω συνέχεια στην Αθήνα το Lada Niva του πατέρα, αποφάσισα να προβώ σε αγορά μεταχειρισμένου μικρομεσαιου μέχρι 1.600 κυβικά, το πολύ 10ετιας, αξιόπιστο, χαμηλή κατανάλωση και προαιρετικά να έχει αυτόματο κιβώτιο για την ευκολία. Η χρήση του θα είναι κυρίως στην πόλη και 2-3 ταξίδια. Μετά από κάμποσο ψάξιμο, κατέληξα στα εξής 3 μοντέλα: Ford Fiesta, Citroen Ds3, Renault Clio. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε μάρκα, ούτε αν είναι βενζινοκινητο η diesel (αν και απο όσο ξέρω, στην πόλη καλύτερα βενζινοκινητο). Πως σας φαίνονται τα 3 που ανέφερα; Καμία επιπλέον πρόταση για εμένα, τον άσχετο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Aν πάρεις αυτοκίνητο 10ετιας μην πάρεις αυτόματο, αυτά απο μενα. 3
Sakiz105 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, CrashBandicoot_123 είπε Χαίρεται, επειδή ήρθε ο καιρός να πάρω δικό μου αυτοκίνητο και επειδή δεν βολεύει να οδηγαω συνέχεια στην Αθήνα το Lada Niva του πατέρα, αποφάσισα να προβώ σε αγορά μεταχειρισμένου μικρομεσαιου μέχρι 1.600 κυβικά, το πολύ 10ετιας, αξιόπιστο, χαμηλή κατανάλωση και προαιρετικά να έχει αυτόματο κιβώτιο για την ευκολία. Η χρήση του θα είναι κυρίως στην πόλη και 2-3 ταξίδια. Μετά από κάμποσο ψάξιμο, κατέληξα στα εξής 3 μοντέλα: Ford Fiesta, Citroen Ds3, Renault Clio. Δεν έχω κάποια προτίμηση σε μάρκα, ούτε αν είναι βενζινοκινητο η diesel (αν και απο όσο ξέρω, στην πόλη καλύτερα βενζινοκινητο). Πως σας φαίνονται τα 3 που ανέφερα; Καμία επιπλέον πρόταση για εμένα, τον άσχετο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. clio θα το απεφευγα, εχει βρωμίσει ο τόπος από CLIO ολλανδικά με γυρισμένα χιλιόμετρα. fiesta ωραίο σαν όχημα και βρίσκεις και πιο νέα στα λεφτά πχ, https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325660254-ford-fiesta 2
korakios Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CrashBandicoot_123 είπε Δεν έχω κάποια προτίμηση σε μάρκα, ούτε αν είναι βενζινοκινητο η diesel (αν και απο όσο ξέρω, στην πόλη καλύτερα βενζινοκινητο) όχι πετρέλαιο 10ετίας και μέσα Αθήνα ,πας για βενζίνη και το κάνεις υγραέριο 1 ώρα πριν, CrashBandicoot_123 είπε Μετά από κάμποσο ψάξιμο, κατέληξα στα εξής 3 μοντέλα: Ford Fiesta, Citroen Ds3, Renault Clio. ότι παίρνει πιο εύκολα υγραέριο , φυσικά όχι απο μάντρα και καλό έλεγχο 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CrashBandicoot_123 είπε Μετά από κάμποσο ψάξιμο, κατέληξα στα εξής 3 μοντέλα: Ford Fiesta, Citroen Ds3, Renault Clio. Από περιέργεια : το Toyota yaris γιατί δεν θα σας ενδιέφερε;
1comment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε fiesta ωραίο σαν όχημα και βρίσκεις και πιο νέα στα λεφτά πχ, https://www.car.gr/classifieds/cars/view/325660254-ford-fiesta Είπε, προτιμάει αυτόματο. Και πολύ καλά θα κάνει βασικά. Ειδικά σε πόλη με φανάρια είναι ό,τι χειρότερο ταχύτητες-πετάλια. Εγώ μια ζωή αυτόματα και ποτέ δεν ζήλεψα τα χειροκίνητα. 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Aν πάρεις αυτοκίνητο 10ετιας μην πάρεις αυτόματο, αυτά απο μενα. Γιατί το λες αυτό; Τα παλιότερα αυτόματα είναι καλύτερα δηλαδή από τα καινούργια; Η αδερφή μου πήρε από έξω ένα renault megane αυτόματο του 17, πολύ αξιόπιστο και αξιοζήλευτο. Βασικά της το κανε δώρο ο πατέρας μου, αν και κανονικά αυτό το δώρο το δικαιούμουν εγώ που έχω μείνει με το κορσα 20ετιας 🤣 1
CrashBandicoot_123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Aν πάρεις αυτοκίνητο 10ετιας μην πάρεις αυτόματο, αυτά απο μενα. Γιατί παρακαλώ; Θεωρεις ότι δεν είναι αξιόπιστα και θα βγάλουν βλάβες; 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Από περιέργεια : το Toyota yaris γιατί δεν θα σας ενδιέφερε; Με τα φίλτρα που έβαλα δεν βρήκα κάποιο yaris και από όσο ξέρω όλα τα ιαπωνικά είναι στον Θεό σε τιμές.. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο σε αυτά τα χρήματα, ευπρόσδεκτο. 1 ώρα πριν, korakios είπε όχι πετρέλαιο 10ετίας και μέσα Αθήνα ,πας για βενζίνη και το κάνεις υγραέριο ότι παίρνει πιο εύκολα υγραέριο , φυσικά όχι απο μάντρα και καλό έλεγχο Είχα βρει και ένα citroen c3 αυτόματο με υγραέριο έτοιμο. Θα το έχω στα υπόψιν. Σίγουρα συμφέρει πιο πολύ και δεν θα έχω τους πονοκεφάλους των diesel..
korakios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, CrashBandicoot_123 είπε Είχα βρει και ένα citroen c3 αυτόματο με υγραέριο έτοιμο. Θα το έχω στα υπόψιν. Σίγουρα συμφέρει πιο πολύ και δεν θα έχω τους πονοκεφάλους των diesel.. το κακό με μτχ υγραέριο είναι οτι δεν ξέρεις αν ήταν πάντα σωστά ρυθμισμένο , ενώ αν το περάσεις εσύ είσαι σίγουρος οτι έγινε σωστή δουλειά με καλό σύστημα , δηλαδή πρέπει να κάνεις επιπλέον καλύτερο έλεγχο αλλιώς θα έχεις τους πονοκέφαλους του υγραερίου 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα