V for Vagelis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: περίπου 600 €, ειδανικά λιγότερα. 2) χρήση του tablet: Κυρίως για browsing, διάβασμα άρθρων, youtube, βιντεοκλήσεις, social media. Πολύ περιστασιακά για άνοιγμα αρχείων Word/Office, όχι όμως απαραίτητα για επεξεργασία. 3) μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Νομίζω για τη χρήση που θέλω 8-9 ιντσών είναι καλά, αλλά ας πούμε για την ώρα μεταξύ 7-10, γιατί δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι. 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Ναι. 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Μπαα. 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι, θα αγοραστεί στη Γερμανία. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Οχι. 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι ειδανικά, αλλά και με μέτρια νομίζω θα είμαι οκ. 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινούριο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από V for Vagelis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas-d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ipad air 2022 m1 η galaxy tab s8 Κορυφαία και τα δύο με update για αρκετά χρόνια μίας και ταμπλετ δεν παίρνουμε κάθε χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα