V for Vagelis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1) Το ποσό που διαθέτουμε: περίπου 600 €, ειδανικά λιγότερα. 2) χρήση του tablet: Κυρίως για browsing, διάβασμα άρθρων, youtube, βιντεοκλήσεις, social media. Πολύ περιστασιακά για άνοιγμα αρχείων Word/Office, όχι όμως απαραίτητα για επεξεργασία. 3) μέγεθος και ανάλυσή της οθόνης που θα θέλαμε: Νομίζω για τη χρήση που θέλω 8-9 ιντσών είναι καλά, αλλά ας πούμε για την ώρα μεταξύ 7-10, γιατί δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη εικόνα. 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Οχι. 6) Μας ενδιαφέρει το Mobile internet 3G-4G; Ναι. 7) Επιθυμούμε να χει υποστήριξή από ROMs, root κτλ; Μπαα. 😎 Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Οχι, θα αγοραστεί στη Γερμανία. 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό ή θέλουμε dual boot; Οχι. 10) Μας ενδιαφέρει η μεγάλη μπαταρία; Ναι ειδανικά, αλλά και με μέτρια νομίζω θα είμαι οκ. 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο ή και για μεταχειρισμένο; Καινούριο. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από V for Vagelis
andreas-d Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ipad air 2022 m1 η galaxy tab s8 Κορυφαία και τα δύο με update για αρκετά χρόνια μίας και ταμπλετ δεν παίρνουμε κάθε χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα