philipkal92 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας, ενδιαφέρομαι για νέα σύνδεση στο ίντερνετ για 12 μήνες ή και λιγότερο, στην περιοχή του Έβρου. Ρώτησα στις τρεις - τέσσερις γνωστές εταιρείες, αλλά όλες θέλουν συμβόλαιο για 2 χρόνια. Επειδή είμαι αναπληρωτής εκπαιδευτικός, η σύμβασή με την δουλειά μου λήγει στους 9 μήνες. Υπάρχει κάποια εναλλακτική χωρίς συμβόλαιο ή μέχρι ένα έτος; Δεν θα με πείραζε να πληρώσω εφάπαξ το ποσό, αρκεί να μην χρεωθώ την διακοπή. Θα προτιμούσα κάτι γύρω στα 25€ τον μήνα. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από philipkal92
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 15 λεπτά πριν, philipkal92 είπε Γεια σας, ενδιαφέρομαι για νέα σύνδεση στο ίντερνετ για 12 μήνες ή και λιγότερο, στην περιοχή του Έβρου. Ρώτησα στις τρεις - τέσσερις γνωστές εταιρείες, αλλά όλες θέλουν συμβόλαιο για 2 χρόνια. Επειδή είμαι αναπληρωτής εκπαιδευτικός, η σύμβασή με την δουλειά μου λήγει στους 9 μήνες. Υπάρχει κάποια εναλλακτική χωρίς συμβόλαιο ή μέχρι ένα έτος; Δεν θα με πείραζε να πληρώσω εφάπαξ το ποσό, αρκεί να μην χρεωθώ την διακοπή. Θα προτιμούσα κάτι γύρω στα 25€ τον μήνα. Ευχαριστώ! https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/ αντίστοιχα πακέτα έχουν και οι άλλες.
philipkal92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/ αντίστοιχα πακέτα έχουν και οι άλλες. Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει κάποιο πακέτο με απεριόριστα; Αυτό με τα 200gb είναι Limited time offer. Τα 40 gb το μήνα είναι πολύ λίγα.
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, philipkal92 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Υπάρχει κάποιο πακέτο με απεριόριστα; Αυτό με τα 200gb είναι Limited time offer. Τα 40 gb το μήνα είναι πολύ λίγα. Το πακέτο με τα 200 είναι εδώ και πολύ καιρό διαθέσιμο.Δεν ξέρω αν θα το σταματήσει ,συνήθως αυτές οι προσφορές ήρθαν για να μείνουν.Ειδικά όταν βγάζουν και οι άλλες αντίστοιχα προιόντα.Εχει και με συμβόλαιο στα 300gb στα 20€ αν θυμάμαι καλά,δεν θυμάται την διάρκεια. Φυσικά όταν χρειάζεσαι παραπάνω βάζεις και άλλο ένα πακέτο και κάνει roll over. Koίτα και τις άλλες εταιρίες τι δίνουν.Και σιγουρέψου ότι θα έχεις καλό σήμα εκεί που θα το χρειαστείς.
Tasos19s Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει και η Cosmote κάτι Το θέμα είναι ότι δεν είναι σταθερά τα πακέτα δηλαδή μια τα δίνουν σαν προσφορά και μετά τα αφαιρούν Κι εγώ σκέφτομαι να κάνω Πήγα στην Vodafone πήρα προσφορά αλλά πρώτα πήρα δοκιμαστικά μια sim σήμερα να δω άμα έχω σήμα Τελικα στο σπίτι μου δεν έχω καθόλου σήμα για Ίντερνετ με την Vodafone όποτε την ξεχνάω Ψαχνω τώρα για Cosmote 20€ αγοράζεις μια sim και μετά ενεργοποιείς πακέτο Αν θέλεις την βάζεις στο κινητό σου αν θέλεις αγοράζεις mifi και το έχεις σαν router όπου κι αν πας
txcellas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Καλημερα σε ολους. Προκειται να ξενοικιασουμε ενα σπιτι σε λιγοτερο απο 10 μηνες και δεν υπαρχει ιντερνετ. Ψαχνουμε για φορητο ιντερνετ με τις εξης προυποθεσεις: 1) Να μην χρειαζεται αν διακοψουμε να πληρωσουμε καποια ρητρα/ποινη 2) Το κοστος το μηνα να ειναι μεχρι 15-20 ευρω μαξ 3) Σε κοσμοτε βρηκαμε δυνατοτητα για φοιτητικο πακετο 10gb-10 euro, 30gb-15 euro 4) Υπαρχει σιγουρα σημα στο σημειο που το θελουμε απο cosmote και vodafone 5) Aν υπαρχει δυνατοτητα να βαζουμε καρτα για επιπλεον gigabyte. Καμια γνωμη;
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 10/10/2022 στις 8:51 ΠΜ, txcellas είπε Καλημερα σε ολους. Προκειται να ξενοικιασουμε ενα σπιτι σε λιγοτερο απο 10 μηνες και δεν υπαρχει ιντερνετ. Ψαχνουμε για φορητο ιντερνετ με τις εξης προυποθεσεις: 1) Να μην χρειαζεται αν διακοψουμε να πληρωσουμε καποια ρητρα/ποινη 2) Το κοστος το μηνα να ειναι μεχρι 15-20 ευρω μαξ 3) Σε κοσμοτε βρηκαμε δυνατοτητα για φοιτητικο πακετο 10gb-10 euro, 30gb-15 euro 4) Υπαρχει σιγουρα σημα στο σημειο που το θελουμε απο cosmote και vodafone 5) Aν υπαρχει δυνατοτητα να βαζουμε καρτα για επιπλεον gigabyte. Καμια γνωμη; Εχεις τις απαντήσεις πιο πάνω.
philipkal92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στην nova, αν δεν κάνω λάθος, έχει μια προσφορά με 3 μήνες δώρο. Αν το διακόψεις στους δέκα μήνες, θα σου βγει περίπου το ίδιο σαν να σου κάνανε δώρο την ποινή. Στον ΟΤΕ είχε για λίγο καιρό ένα πακέτο χωρίς συμβόλαιο, με τους δύο πρώτους μήνες λίγο αυξημένους συν 60€ περίπου για την σύνδεση. Λίγο που έκανα τους υπολογισμούς είναι σαν να πληρώνεις την ποινή στην αρχή. Στην Vodafone υπάρχει ένα πακέτο και πρέπει να είναι για επιχειρήσεις. Είναι με συμβόλαιο για 12 μήνες και μου το δίνανε μόνο από το κατάστημα. Στο τηλεφωνικό κέντρο δεν έβγαλα άκρη. Αν πας στο κατάστημα και ρωτήσεις μπορεί να γίνεται να στο συνδέσουν και στο σπίτι. Όλα τα άλλα που έψαξα είναι με data. Προσωπικά χαλάω πάνω από 100gb τον μήνα. Αν θες να κάνεις και κανένα update, θα φεύγουν για πλάκα. Αν είστε και δύο άτομα, τότε δεν νομίζω να σου φτάσει κάποιο πακέτο με data. 1
koystado Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2022 που μπορούμε να δούμε τις ποινές αποχώρησεις για νοβα και κοσμοτε?
SabotazNic Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, koystado είπε που μπορούμε να δούμε τις ποινές αποχώρησεις για νοβα και κοσμοτε? τηλεφωνικως, αλλα για σιγουρια βλεπεις και στο συμβολαιο που θα σου στειλουν και πρεπει να στειλεις πισω με υπογραφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα