liakouras21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω αγοράσει ένα προϊόν μέσω PayPal από Γερμανία σε περίπτωση που το δέμα δεν έχει αυτο που παράγγειλα μπορω να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από liakouras21
kormos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, liakouras21 είπε Έχω αγοράσει ένα προϊόν μέσω PayPal σε περίπτωση που το δέμα δεν έχει αυτο που παράγγειλα μπορω μα ζητήσω τα λεφτά μου πίσω; Ναι, με προυποθέσεις. Θα χρειαστεί να έχεις αποδεικτικά στοιχεία, φωτογραφίες/βίντεο που να δείχνει πως κατά το άνοιγμα της συσκευασίας δεν ήταν αυτό που παρήγγειλες.
NikosKallithea Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, liakouras21 είπε Ευχαριστώ για την απαντηση Και εννοείται οτι τα χρήματα θα τα πάρεις πίσω μονο οταν το επιστρέψεις στον πωλητή
flo1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2022 Πώς μπορω να παρω τα εξοδα επιστροφης μεσω paypal? Σημερα ειναι η τελευταια ημερα που γινεται, γιατι απο τις 27 σταματαει η δυνατοτητα αυτη. Διαβασα τις οδηγιες ομως και δεν εχω καταλαβει πως μπορω να στειλω την αποδειξη για να μου επιστρεψουν τα χρηματα.
liakouras21 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2022 Εγω ένα θέμα που είχα με έναν fake πωλητή έκανα dispute στην PayPal και μετα από 10 μερες μου έδωσαν τα λεφτά πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα