Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μου έχουν στείλει ένα δέμα από Γερμανία στις 6/9 μέσω FedEx έχω παρακολουθήσει το tracking το έχουν παράδοση στα κεντρικά στο Μαρούσι εδώ και τρεις μερες,ξέρει κανεις ποτε θα το παραλάβω και με ποια εταιρία κούριερ ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakouras21 είπε

Καλησπέρα μου έχουν στείλει ένα δέμα από Γερμανία στις 6/9 μέσω FedEx έχω παρακολουθήσει το tracking το έχουν παράδοση στα κεντρικά στο Μαρούσι εδώ και τρεις μερες,ξέρει κανεις ποτε θα το παραλάβω και με ποια εταιρία κούριερ ;

Δοκίμασες να τους καλέσεις για ενημέρωση/πληροφορία?

https://www.fedex.com/en-gr/customer-support/call-us.html

Δημοσ.

Σχετικά με το δέμα έχω παραγγείλει από το reverb αξιόπιστο σάιτ μεταχειρισμένων ειδών μουσικής μια κονσόλα μουσικής την έχω πληρώσει μέσω PayPal ο πωλητής την εχει στείλει είναι στα κεντρικά στην Αθήνα ολα καλα μέχρι εδώ.Ειδα ομως στις λεπτομέρειες αποστολής ότι το κουτί είναι 2.50 κιλά ενώ η κονσόλα ζυγίζει 8 κιλά και φοβάμαι μήπως την πατήσω και εχει άλλο προϊόν απ αυτο που παράγγειλα εχει κάποιος καμία απάντηση;

18B07223-5BF7-4C6C-A59C-975E5E84E4B0.jpeg

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakouras21 είπε

Σχετικά με το δέμα έχω παραγγείλει από το reverb αξιόπιστο σάιτ μεταχειρισμένων ειδών μουσικής μια κονσόλα μουσικής την έχω πληρώσει μέσω PayPal ο πωλητής την εχει στείλει είναι στα κεντρικά στην Αθήνα ολα καλα μέχρι εδώ.Ειδα ομως στις λεπτομέρειες αποστολής ότι το κουτί είναι 2.50 κιλά ενώ η κονσόλα ζυγίζει 8 κιλά και φοβάμαι μήπως την πατήσω και εχει άλλο προϊόν απ αυτο που παράγγειλα εχει κάποιος καμία απάντηση;

Παραλαμβάνει ελέγχεις αν δεν είναι αυτό που πήρες ζητάς επιστροφή, αν αρνηθεί ο πωλητής πας paypal και ανοίγεις dispute

Δημοσ.
22 ώρες πριν, liakouras21 είπε

Αφού λες είναι αξιόπιστο, πως βάζεις στο σενάριο το δεδομένο να είναι μούφα?

Ίσως και να το έχει δηλώσει για φθηνά μεταφορικά.

Σε άλλη περίπτωση όπως αναφέρθηκε, θα ανοίξεις υπόθεση με αποδεικτικά ότι δεν είναι το προϊόν αυτό.

Φρόντισε να τραβήξεις βίντεο στο ξεπακεταρισμα

Δημοσ.

Καλησπέρα μίλησα σήμερα με το support της FedEx το δέμα έχει παραδοθεί μου είπαν στο Μαρούσι σύμφωνα με το tracking εγω μένω στον βολο εστειλα μειλ στον πωλητή και στην PayPal αναμένω απάντηση 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Αφού λες είναι αξιόπιστο, πως βάζεις στο σενάριο το δεδομένο να είναι μούφα?

Ίσως και να το έχει δηλώσει για φθηνά μεταφορικά.

Σε άλλη περίπτωση όπως αναφέρθηκε, θα ανοίξεις υπόθεση με αποδεικτικά ότι δεν είναι το προϊόν αυτό.

Φρόντισε να τραβήξεις βίντεο στο ξεπακεταρισμα

Δεν γίνεται αυτό που λες το ζυγίζουν όταν το παραλαμβανουν δεν βάζουν το βάρος στο περίπου η ότι γράψει ο πελάτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...