Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Waiss είπε

Αυτά τα λες γιατί δεν έχεις δοκιμάσει προφανώς πρόσφατη ναυαρχίδα της Τσαόμι. Πχ σε ένα Mi11 η Mi11 Pro το ΜΙΑΟΥΙ δουλεύει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη σαβούρα της εταιρείας. Μόνο στις ναυαρχίδες της προσέχει το λογισμικό της. Οτιδήποτε βγάζει κάτω από 600€ είναι για να το πετάς στον τοίχο. Δεν θα αναφερθώ καν σε Redmi Notes. 

Σίγουρα θα είναι καλύτερο σε αυτές τις συσκευές που λες, απλά στο f3 που ήταν ας πούμε η "ναυαρχίδα" του sub brand δεν θεωρώ ότι είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

Τηρουμένων πάντα των αναλογιών αξίας/κόστους γιατί προσωπικά το θεωρώ απίθανο στο m11 το UI να είναι 300+ ευρώ καλύτερο. Βέβαια δεν πληρώνεις 300 ευρώ επιπλέον μόνο για το λογισμικό αλλά καταλαβαίνεις πού το πάω, πάντα κρίνουμε κάτι με βάση το κόστος του.

Πχ έχω πετύχει συσκευή με 200€ που δεν ήταν καλή ούτε για 200€ όπως το ίδιο μου έχει συμβεί και για συσκευή των 600€.

Το f3 για αυτό που κοστίζει είναι πολύ σωστό. Δέχομαι ότι κάποιοι είχαν και έχουν τεχνικά θέματα, εγώ υπήρξα από τους τυχερούς

• Like 1
  • Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Waiss είπε

Αυτά τα λες γιατί δεν έχεις δοκιμάσει προφανώς πρόσφατη ναυαρχίδα της Τσαόμι. Πχ σε ένα Mi11 η Mi11 Pro το ΜΙΑΟΥΙ δουλεύει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη σαβούρα της εταιρείας. Μόνο στις ναυαρχίδες της προσέχει το λογισμικό της. Οτιδήποτε βγάζει κάτω από 600€ είναι για να το πετάς στον τοίχο. Δεν θα αναφερθώ καν σε Redmi Notes. 

Όχι ρε βαιε να μου φέρνεις παράδειγμα το mi11 ένα από τα χειρότερα τηλέφωνα που έβγαλε η χιαομι, που καίει μητρική για πλάκα, υπερθέρμανση, μπαταρία για γέλια, xiaomi πάνω από 300€ δεν αγοράζεις για κανένα λόγο, χίλιες φορές redmi εκεί είναι το vfm. 

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ και τα δυο λειτουργικά και θα έλεγα ότι η εξέλιξή τους έχει φτάσει σε μια οροφή που δεν επιδέχεται περεταίρω καινοτομίες πέραν από ελάχιστες πινελιές. Βέβαια είναι γεγονός πως το android επιτρέπει περισσότερη παραμετροποίηση από τον χρήστη, αλλά από την άλλη αυτό είναι το πλεονέκτημα του iOS, ότι δηλαδή είναι λιγότερο χαοτικό και κατά συνέπεια πιο άμεσο στην λειτουργία του. Θεωρώ εν τούτοις οτι λείπουν κάποια πρακτικά gestures στο iOS όπως ότι δεν μπορείς ακόμα και σήμερα να κανείς swipe buck από την δεξιά πλευρά της οθόνης. Πράγμα που στις μεγάλες οθόνες είναι πρόβλημα. Τέτοια και αλλά πολλά, όπως και κάποιες παιδαριώδεις ελλείψεις πχ το να μην υπάρχει ακόμα και σήμερα απενεργοποίηση του ήχου στην κάμερα.  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fotoalexandros είπε

όπως ότι δεν μπορείς ακόμα και σήμερα να κανείς swipe buck από την δεξιά πλευρά της οθόνης.

Εγώ μιας και δεν είμαι εξοικειωμένος με το λειτουργικό είχα φάει τρελό σκάλωμα όταν δεν γινόταν αυτό (καθότι δεξιόχειρας και έτσι το κάνω στο android), κόντευε να σκάσει το μυαλό μου και δεν καταλάβαινα τι  έκανα λάθος μέχρι να το κατανοήσω :lol:

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εγώ μιας και δεν είμαι εξοικειωμένος με το λειτουργικό είχα φάει τρελό σκάλωμα όταν δεν γινόταν αυτό (καθότι δεξιόχειρας και έτσι το κάνω στο android), κόντευε να σκάσει το μυαλό μου και δεν καταλάβαινα τι  έκανα λάθος μέχρι να το κατανοήσω :lol:

Το κάνει από την αριστερή μεριά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Το κάνει από την αριστερή μεριά .

Ναι το κατάλαβα αλλά μου πήρε 5 λεπτά, θα μπορούσε να το κάνει και από τις δύο πλευρές που είναι και πιο λογικό ανάλογα με ποιο χέρι το κρατάς, αλλά αν είναι να το κάνει από τη μια το πιο λογικό θα ήταν από δεξιά καθώς οι περισσότεροι είναι δεξιόχειρες και οι οθόνες πλέον είναι τεράστιες, οπότε πρέπει να μπορείς να κάνεις χρήση με το ένα χέρι.

Βέβαια και στο android  οι περισσότεροι χρησιμοποιούν ακόμα κουμπιά που είναι αντικείμενικα ξεπερασμένο( και όχι τόσο εύχρηστο με το ένα χέρι), εγώ όταν είχα δει τα gestures στο x τα ζήλεψα αμέσως και ευτυχώς δεν άργησαν να έρθουν στο android

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Όχι ρε βαιε να μου φέρνεις παράδειγμα το mi11 ένα από τα χειρότερα τηλέφωνα που έβγαλε η χιαομι, που καίει μητρική για πλάκα, υπερθέρμανση, μπαταρία για γέλια, xiaomi πάνω από 300€ δεν αγοράζεις για κανένα λόγο, χίλιες φορές redmi εκεί είναι το vfm. 

Θέλω να πω πως οι ναυαρχίδες τους είναι πιο προσεγμένες στο λογισμικό τους. Δεν έχει σημασία αν λέγεται Mi11, Mi12 η Mi37. Redmi και Poco choco είναι τα ανέκδοτα των smartphones.

• Like 1
Δημοσ.

Για γέλια και οι δύο, ζητούν 1000€ για το τπτ, καλύτερα super duper υπολογιστή να βγάζεις μεροκάματο παρά ένα 1000€ στη τσέπη μόνο για Instagram/Facebook και να βγάζω φωτό και μην ακούσω να λέει κανένα ότι βγάζει χρήματα αμα εχει τη σειρά S η iphone

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, mercier είπε

Δείγματα ότι μετά το 5G και τους σένσορες 1/1,3 υπάρχει κορεσμός στην καινοτομία;

Δεν θα χαρακτήριζα τίποτε από τα δυο ως καινοτομία παρά μόνο ως βελτιώσεις. Το 5g μάλιστα είναι αμφίβολο αν αποτελεί βελτίωση, καθώς ενώ από την μια σου δίνει ταχύτητα αυτό συμβαίνει εις βάρος της εμβέλειας, με αποτέλεσμα η επέκταση του δικτύου εκτός αστικού ιστού να είναι πρακτικά αδύνατη λόγω του τεράστιου αριθμού κεραιών που θα απαιτούνταν. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fotoalexandros είπε

Δεν θα χαρακτήριζα τίποτε από τα δυο ως καινοτομία παρά μόνο ως βελτιώσεις. Το 5g μάλιστα είναι αμφίβολο αν αποτελεί βελτίωση, καθώς ενώ από την μια σου δίνει ταχύτητα αυτό συμβαίνει εις βάρος της εμβέλειας, με αποτέλεσμα η επέκταση του δικτύου εκτός αστικού ιστού να είναι πρακτικά αδύνατη λόγω του τεράστιου αριθμού κεραιών που θα απαιτούνταν. 

Είναι όμως "τεράστια" η ταχύτητα download και upload.

Για εμένα είναι μεγάλη καινοτομία. 

Στο θέμα εμβέλειας σαφώς υπάρχει θέμα γιατί σε αυτές τις συχνότητες τα ραδιοκύματα έχουν τις ιδιότητες του φωτός: η οπτική επαφή είναι βασικός παράγοντας.

Όπως επίσης το 5g είναι πολύ καθαρό και χωρίς παρεμβολές προς το παρόν.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, atheatos είπε

Μοντέλο του 2019 είναι το Tab? Όταν λες αρκετά κοντα τι εννοείς?

2016 iPad Pro εδώ και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις….

Ναι βρε δίκιο έχετε, γράψτε λάθος! Πέσατε να με φάτε...🙂

Δημοσ.
Στις 10/9/2022 στις 11:32 ΠΜ, Macosj είπε

Όσο περισσότερα MP τόσο το καλύτερο φυσικά. Καλύτερα να έχεις πολλά και αχρείαστα. Εγώ που θέλω να κάνω σκαν έγγραφα από κινητό, με τα. 12 MP του iPhone σε ζουμ δεν φαίνονται ούτε τα γράμματα καθαρά. Οπότε μια χαρά είναι τα MP, αυξάνουν τα εικονοστοιχεία και άρα την ανάλυση της φωτογραφίας 

Δεν μετράει η ποσότητα τον πιξελ φίλε μου . Μετράει το μέγεθος των πιξελ και η ποιότητα . Δεν θα βρεις επαγγελματική κάμερα με τόσα πιξελ για αυτόν τον λόγο … είναι απλά ένα τρικ που κάνουν εταιρίες για να τα χάφτουν άσχετοι γιατί απλά ακούγεται λογικό … δες κάμερες επαγγελματικές ..

canon 1dx markiii 7800€   20 megapixel 

nikon d6 7400€ 20 megapixel 

sony a9 mark ii 4700€ 24 megapixel 

και η μεγαλύτερη που θα βρεις 

Sony a1 7300€ 51 megapixel 

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...