Fronimitis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Arkin είπε Πολυ χαλια το F3. Τι αλλο θα ακουσουμε. Α καλά με βιντεάκια στο youtube σου βγάζω το Nokia 3310 το πιο γρήγορο. Το Poco F3 δεν έχει θέμα hardware αλλά κακογραμμενου software. Φυσικά δεν μιλάμε καν για κάμερα που απλά υπάρχει για να υπάρχει. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Fronimitis
Ioannisto Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, Chris_BMW είπε 2g σε 3gs. Ολόιδιο Καμια σχεση το 2g με το 3gs 1
logistoulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Fronimitis είπε Α καλά με βιντεάκια στο youtube σου βγάζω το Nokia 3310 το πιο γρήγορο. Το Poco F3 δεν έχει θέμα hardware αλλά κακογραμμενου software. Φυσικά δεν μιλάμε καν για κάμερα που απλά υπάρχει για να υπάρχει. Μια χαρά είναι το software του, είναι αρκετά σταθερό και έχει αρκετές ευκολίες επίσης αναβαθμίζουν σε λογικα πλαίσια. Το μόνο κακό που έχω ακούσει από άλλους χρήστες και πρωσωπικα δεν εδώ συναντήσει είναι θέματα hardware όπως οθόνη και υπερθέρμανση, αλλά όπως είπα προσωπικά δεν έχω τέτοια ζητήματα, οι θερμοκρασίες μου είναι πολύ καλές και η οθόνη μέσα στο Αυγουστο δε σκοτείνιασε ποτέ. Η συσκευή για τα χρήματα της είναι ο,τι καλύτερο έχω αγοράσει, φυσικά η κάμερα υπάρχει απλά για να υπάρχει, αλλά για εμένα η κάμερα είναι πολύ λιγότερο σημαντική σε σχέση με την οθόνη ας πούμε που είναι υπέροχη. Τις προάλλες είχα ένα 12αρι iphone στη δουλειά για να σεταρω κάποια πράγματα και λόγω των 60fps όχι smooth, αλλά σαν τηλέφωνο 8ετιας μου φαινόταν
Ducatista Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε + να έχεις τα λεφτά δύσκολα θα το εμπιστευτείς ακόμα. Το καινούριο νομίζω αξίζει να το πάρεις αν δεν σε ενδιαφέρει το παράλογο ποσο που ζητάει
JonnyBoy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Να πω και κάτι ακόμα υπέρ της Samsung. Η κόρη μου έχει ένα Samsung Galaxy Tab A. Του έκανε φέτος ενημέρωση ασφαλείας. Δηλαδή σε υποστήριξη είναι αρκετά κοντά στην Apple.
dtk-386 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, logistoulis είπε Μια χαρά είναι το software του, είναι αρκετά σταθερό και έχει αρκετές ευκολίες επίσης αναβαθμίζουν σε λογικα πλαίσια. Μια χαρά και 2 τρομάρες. Αν το miui είναι μια χαρά τι να πει και η Realme με το δικό της καθαρό stock OS ...
atheatos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 38 λεπτά πριν, JonnyBoy είπε Να πω και κάτι ακόμα υπέρ της Samsung. Η κόρη μου έχει ένα Samsung Galaxy Tab A. Του έκανε φέτος ενημέρωση ασφαλείας. Δηλαδή σε υποστήριξη είναι αρκετά κοντά στην Apple. Μοντέλο του 2019 είναι το Tab? Όταν λες αρκετά κοντα τι εννοείς? 2016 iPad Pro εδώ και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις….
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, atheatos είπε Μοντέλο του 2019 είναι το Tab? Όταν λες αρκετά κοντα τι εννοείς? 2016 iPad Pro εδώ και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις…. Και όχι μόνο, πριν λίγες μέρες έδωσε το iOS 12.5.6 που είναι για συσκευές που κυκλοφόρησαν το 13, δηλαδή εννιά χρόνια μετά… 3
shedninja Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) όσα δεν φτάνει η αλεπού…. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από shedninja 1
cat1967 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόνον που συζητάτε για ένα κινητό 1500 και 2000 ευρώ είναι φάουλ από μένα. Είναι ληστεία πλέον.
logistoulis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Μια χαρά και 2 τρομάρες. Αν το miui είναι μια χαρά τι να πει και η Realme με το δικό της καθαρό stock OS ... Το καλύτερο μπορεί να μην είναι αλλά από αυτά που διαβάζω βλέπω αρκετές υπερβολές. Προσωπικά έχω γράψει αρκετές φορές πόσο άμπαλη είναι η xiaomi συγκριμένα στο θέμα software, από την άλλη στο MIUI του Poco δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερα θέματα και μάλιστα ήταν και το πρώτο κινητό μου με MIUI τα περισσότερα χρόνια μου ήμουν με στοκ android. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται προβληματικό ένα λογισμικό το οποίο αν και φορτωμένο με σαβούρα τρέχει γρήγορα, δεν έχω crashes (εκτός από το outlook, αλλά εδώ μιλάμε για σκουπίδι της Ms όπως αρκετές άλλες εφαρμογές της) και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει έχοντας και αρκετές ευκολίες που δεν έχει το στοκ android. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Σίγουρα θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο και θα μπορούσε να μην χρειάζεται να επεμβαίνω σε κάποια πράγματα (πχ να κλείνω τις διαφημίσεις ή να ρυθμίζω εφαρμογές να μην κλείνουν από το λειτουργικό όπως εφαρμογές μηνυμάτων για να τις λαμβάνω άμεσα ή για να ακούω το ξυπνητήρι το πρωί), αλλά για αυτό που πλήρωσα είναι μια χαρά. Κάνει αυτό που πρέπει έστω και με κάποια παραπάνω επέμβαση από μέρους μου. 1
Waiss Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, logistoulis είπε Το καλύτερο μπορεί να μην είναι αλλά από αυτά που διαβάζω βλέπω αρκετές υπερβολές. Προσωπικά έχω γράψει αρκετές φορές πόσο άμπαλη είναι η xiaomi συγκριμένα στο θέμα software, από την άλλη στο MIUI του Poco δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερα θέματα και μάλιστα ήταν και το πρώτο κινητό μου με MIUI τα περισσότερα χρόνια μου ήμουν με στοκ android. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείται προβληματικό ένα λογισμικό το οποίο αν και φορτωμένο με σαβούρα τρέχει γρήγορα, δεν έχω crashes (εκτός από το outlook, αλλά εδώ μιλάμε για σκουπίδι της Ms όπως αρκετές άλλες εφαρμογές της) και κάνει αυτό που πρέπει να κάνει έχοντας και αρκετές ευκολίες που δεν έχει το στοκ android. Θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Σίγουρα θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο και θα μπορούσε να μην χρειάζεται να επεμβαίνω σε κάποια πράγματα (πχ να κλείνω τις διαφημίσεις ή να ρυθμίζω εφαρμογές να μην κλείνουν από το λειτουργικό όπως εφαρμογές μηνυμάτων για να τις λαμβάνω άμεσα ή για να ακούω το ξυπνητήρι το πρωί), αλλά για αυτό που πλήρωσα είναι μια χαρά. Κάνει αυτό που πρέπει έστω και με κάποια παραπάνω επέμβαση από μέρους μου. Αυτά τα λες γιατί δεν έχεις δοκιμάσει προφανώς πρόσφατη ναυαρχίδα της Τσαόμι. Πχ σε ένα Mi11 η Mi11 Pro το ΜΙΑΟΥΙ δουλεύει πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη σαβούρα της εταιρείας. Μόνο στις ναυαρχίδες της προσέχει το λογισμικό της. Οτιδήποτε βγάζει κάτω από 600€ είναι για να το πετάς στον τοίχο. Δεν θα αναφερθώ καν σε Redmi Notes.
arisikaria Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 10/9/2022 στις 11:22 ΠΜ, Giorgos20177 είπε s22 τιμη μετα την αγορα κ πωληση ως μετεχειρο -50% τουλαχιστον, iphone τιμη αγορας 1400 τιμη πωλησης ως μετεχειρο 1399 ! σαμι χαλαρωσε και σιγα της αναδιπλωμενες μπουρδες . Εγω εχω μια ζωη iphone ποιος σου ειπε οτι { iphone τιμη αγορας 1400 τιμη πωλησης ως μετεχειρο 1399} εαν ειχες ενα παραδειγμα το iphone 11 pro max 256 gb ποσο θα το πουλαγες, και ποσα θα εβαζες για να παρεις iphone 14 pro max? Οταν μπεις σε αυτον τον χορό ελα και πες μου. Δεν ειναι ετσι οπως τα λενε και οπως φαινονται. Και αν παθει μια ζημια το iphone ποσος χρονος θα χρειαστει να ξανα φτιαχτεί. Και πολλα άλλα...... 1
cumulus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Οι ανακριβειες παντως που γραφονται εδω μεσα ,απο δηθεν χρηστες ,ειναι για Οσκαρ κυριολεκτικα. 1 2
apos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Φίλε μου ήθελα να πάρω το fold 3 όταν είχα την επιλογή ξέρεις κάτι όμως μια βόλτα στα φόρουμ θα δεις ο καθένας μια ιστορία με την οθόνη αλλαγή μεμβράνη αλλαγή οθόνη και πόσα ακόμα !!! Καλύτερα μακριά ... Δεν θέλεις μπιμπελό 2000 !!! Συσκευή είναι καθημερινήσ χρήσης.!!! Πειράματα με τα λεφτά του κόσμου δεν κάνεις .. μην σχολιάσω κάμερα μπροστινή 4 mp κλάμα Το ακούω αυτό που λες. Απλά λέω ότι τα εξαιρετικά φιλοδοξα project έχουν καλώς ή κακώς τον κίνδυνο των παιδικών ασθενειών. Και κάποιες φορές η αγορά τα πιστεύει και τα ενισχύει, προς όφελος όλων. Το ότι βγήκε 4η γενιά fold κάτι λέει. Κάποιοι, παρά τις δυσκολίες, αγοράζουν. Το ότι εσύ το έψαχνες για αφορά, επίσης κάτι λέει. Κάποιοι βρίσκουν χρησιμότητα στην τεχνολογία αυτή. Κάπου θα κάτσει η μπίλια λοιπόν. 56 λεπτά πριν, arisikaria είπε Εγω εχω μια ζωη iphone ποιος σου ειπε οτι { iphone τιμη αγορας 1400 τιμη πωλησης ως μετεχειρο 1399} εαν ειχες ενα παραδειγμα το iphone 11 pro max 256 gb ποσο θα το πουλαγες, και ποσα θα εβαζες για να παρεις iphone 14 pro max? Οταν μπεις σε αυτον τον χορό ελα και πες μου. Δεν ειναι ετσι οπως τα λενε και οπως φαινονται. Και αν παθει μια ζημια το iphone ποσος χρονος θα χρειαστει να ξανα φτιαχτεί. Και πολλα άλλα...... Αναπαράγονται στερεότυπα σε ό,τι αφορά τα iPhone και από άτομα που δεν έχουν καμία επαφή (δεν λέω για τον άνθρωπο που έκανες quote, γενικά το λέω). Ναι, έχουν μεταπωλητική αξία, αλλά ας χαλαρώσουμε και λίγο. Επίσης όπως λες κι εσύ, είναι να μη σου χαλάσει. Εκεί μπαίνεις σε σκουληκότρυπα του χωροχρόνου. Παθών. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από apos 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα