Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Waiss είπε

Τι είναι η Samsung; Για ψάξε το λίγο καλύτερα. Ειδικά στο κομμάτι ναυαρχίδες, κάθε χρόνο οι πίνακες που παρουσιάζουν παγκόσμιες πωλήσεις των ακριβότερων ναυαρχίδων, μόνο η Apple με τα iPhones υπάρχει. Η Sammy, η Τσαόμι κι όλοι οι υπόλοιποι πουλάνε μόνο κάτι midrangers των 300 ευρώ κι αυτά πάλι σε μικρότερες ποσότητες από τα ακριβότερα iPhones όλων των κατηγοριών. Κάποτε μόνο η Huawei με το P30 Pro ήταν μέσα σε αυτούς τους πίνακες από ναυαρχίδες Android.

Δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Ούτε όσων κράζουν την Apple με τα iPhones, ενώ τα μόνα smartphones που αγοράζουν είναι κάτι Yoco Choco Loco κινέζικα η midrange άλλων εταιρειών, αλλά ούτε και το μέρος των Apple fans θα πάρω, που πολλοί από αυτούς μπορεί να είναι σερβιτόροι των 600 ευρώ και τα αγοράζουν με 48 άτοκες η και κάποιους λίγους που μπορεί να έχουν επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple κι έχουν εγκλωβιστεί η περιοριστεί σε αυτό. Για Ελλάδα μιλώντας πάντα!

Το να είναι η άποψη σου όμως σε κάθε post που κάνεις, οι αριθμοί των σχολίων σε κάθε topic της Apple λες και είσαι μέτοχος η τα παίρνεις από την Apple, δεν προσφέρει τίποτα στην κουβέντα. Ούτε σε εσένα κάνει καλό ούτε στους "κράχτες" θα την πεις παραπάνω. Απλά θα πέφτετε συνέχεια σε μια ανόητη λούπα ηλιθιότητας. Και για να σε προλάβω, ούτε τις καλύτερες κάμερες έχουν τα iPhones, ούτε τις καλύτερες οθόνες. Face ID είναι επίσης υποκειμενικό αν θα βολέψει κάποιον. Αντίστοιχο face ID είχα και σε Pixel 4XL κι όντως βόλευε πολύ σαν τρόπος ξεκλειδώματος, όπως είχε παλιότερα και η Huawei. Τρία πράγματα έχουν πολύ καλά τα iPhones που δεν έχει ο ανταγωνισμός στα ίδια επίπεδα! ΝVMe μνήμες, Bionic chips και ένα λειτουργικό (που είναι υποκειμενικό σε ποιον θα αρέσει και σε ποιον όχι) που αναβαθμίζετε για πολλά χρόνια. Κάτι που φυσικά και σε πολλά Android είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από παλιά.

Δεν είπα ποτε ποιος πουλάει περισσότερες ναυαρχίδες. Ουτε και η συζήτηση έγινε πανω σε αυτό. Είπα οτι πουλάει τα περισσότερα κινητά.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Ρε συ πραγματικά γιατί κανείς πως δεν καταλαβαίνεις; πρώτη υλοποίηση με εύκαμπτη οθόνη σε κινητό έγινε από την σαμσουγκ τωρα αν κάπου κάπως σε κάποιο πειραματικό προϊόν υπήρξε πραγματικά δεν λέει κάτι αυτό..  θα δεις που όλοι θα πάνε σε αυτόν τον δρομο.. επισης για την ιστορία η πρώτη σοβαρή touch υλοποίηση ειναι της apple τι να λέμε τώρα ότι δεν ειναι ετσι;

Πρώτη υλοποίηση αναδιπλούμενης οθόνης ήταν του Razl από την Motorola…

Επεξ/σία από AtiX
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Δεν είπα ποτε ποιος πουλάει περισσότερες ναυαρχίδες. Ουτε και η συζήτηση έγινε πανω σε αυτό. Είπα οτι πουλάει τα περισσότερα κινητά.

Μα ούτε αυτό συμβαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Εγω θελω να δω όλους εσάς όταν η apple θα αγιραζει οθόνες από την Samsung για να κάνει foldable τα κινητά της.. αλλά ξέχασα θα λέτε έχει καλύτερη υλοποίηση όλα τα άλλα θα ξεχαστούν...!

Η πλάκα θα είναι να δεις το iPhone 14 foldable

εγω  θέλω MacBook Air foldable 

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πρώτα ανακοινώθηκε και αν θυμάμαι καλα πρώτο κυκλοφόρησε το Razl…

Η γυάλινη οθόνη του iPhone δεν συγκρίνοταν με τα πλαστικά της τότε εποχης!  Ασε που είχε και διαφορα gimmick

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Η γυάλινη οθόνη του iPhone δεν συγκρίνοταν με τα πλαστικά της τότε εποχης!  Ασε που είχε και διαφορα gimmick

Φίλε μου, αναφερόμουν στις αναδιπλούμενες οθόνες…

Συγνώμη αν δεν ήμουν πιο συγκεκριμένος, έκανα διόρθωση για να είναι ξεκάθαρο …

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Waiss είπε

Μα ούτε αυτό συμβαίνει.

https://www.counterpointresearch.com/global-smartphone-share/

Συμβαίνει. Νομιζω οτι ειχαμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση. 

Η Apple βγάζει τα περισσότερα χρήματα, αλλά η Samsung πουλάει τα περισσότερα κομμάτια. Πιθανόν να μπερδευτηκες με αυτό.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Το ότι έχει περάσει στους κατόχους των iPhone η εντύπωση ότι τα μεταχειρισμένα κινητά τους πρέπει να πουληθούν όσο ένα νεφρό ακόμα και μετά από 5 χρόνια, αυτό δεν σημαίνει ότι το αξίζουν… απλά βρίσκουν αφελείς που τα αγοράζουν…

Γερμανία !! Προσπαθώ να πουλήσω του φίλου μου το s21 512 ultra από την μέρα που βγήκε το 22... Ακόμα δεν το πήρε κανείς στα 800 € ευρώ !! Από ,1500 που κόστιζε 

Iphone 13 pro 256  το πήρα 1200 ευρώ σε δύο μέρες από προχθές σήμερα πρωί 8:00 ήρθε 40 λεπτά ο άλλος κάτω από το σπιτι μου και το πήρε 900 ενός έτους συσκευή !! Για εμένα αυτό λέει κάτι ... Μεταπολιτικη αξία !!πολύ σημαντικό! 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Γερμανία !! Προσπαθώ να πουλήσω του φίλου μου το s21 512 ultra από την μέρα που βγήκε το 22... Ακόμα δεν το πήρε κανείς στα 800 € ευρώ !! Από ,1500 που κόστιζε 

Iphone 13 pro 256  το πήρα 1200 ευρώ σε δύο μέρες από προχθές σήμερα πρωί 8:00 ήρθε 40 λεπτά ο άλλος κάτω από το σπιτι μου και το πήρε 900 ενός έτους συσκευή !! Για εμένα αυτό λέει κάτι ... Μεταπολιτικη αξία !!πολύ σημαντικό! 

Αν έχεις iPhone φίλε έχεις status συγχαρητήρια για την apple σε αυτό δεν μπορεί να την φτάσει κάνεις!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Στα λόγια μου ήρθες...

Διαπίστωσες και εσυ οτι υπάρχουν χιλιάδες αφελής που έπεσαν στην παγίδα της ρεκλαμας...

Αυτό είναι φυσικά καλό για τους αετονύχηδες που τους εκμεταλλευονται...

ΥΓ όλη η σειρά S21 βγήκε Ιανουάριο του 2021 

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ducatista είπε

Εγω θελω να δω όλους εσάς όταν η apple θα αγιραζει οθόνες από την Samsung για να κάνει foldable τα κινητά της.. αλλά ξέχασα θα λέτε έχει καλύτερη υλοποίηση όλα τα άλλα θα ξεχαστούν...!

Δεν ξέρω ποιο είμαστε "οι όλοι εμείς", πάντως ούτε iPhone έχω, ούτε θα αγοράσω foldable devices καμίας εταιρείας στο προσεχές μέλλον.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Waiss είπε

Δεν ξέρω ποιο είμαστε "οι όλοι εμείς", πάντως ούτε iPhone έχω, ούτε θα αγοράσω foldable devices καμίας εταιρείας στο προσεχές μέλλον.

Αυτοί που σχολίασαν  στο νήμα λεω φίλε μου!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fronimitis είπε

Σε πληροφορω το S21 FE είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung αυτή την στιγμή με τα λεφτά αυτά.

Ναι έχει Κινέζους που φορτίζουν πιο γρήγορα αλλά το λογισμικό τους είναι για να σου σπάνε τα νευρα.

Και μάλλον δεν έχεις πιάσει Poco F3 για να δεις πόσο χάλια κινητό είναι...

Πολυ χαλια το F3. Τι αλλο θα ακουσουμε. 

Δημοσ.

Από την μία έχει κακό παρελθόν η Samsung όποτε τρολάρει, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει τα ίδια και να αυτογελοιοποιείται.

Από την άλλη οι foldable touch οθόνες είναι μια σημαντική καινοτομία που εμπορικά κανείς άλλος δεν την έχει χρησιμοποιήσει. Κάτι γελοιότητες από Κίνα μεριά δεν τις παίρνουμε σοβαρά. Ακριβή καινοτομία και με ενστάσεις στην υλοποίηση και χρήση αλλά καινοτομία.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, apos είπε

Σορι, αλλά οι αναδιπλούμενες οθόνες ήταν καινοτομία και μάλιστα μεγάλη. Δεν ξέρω γιατί θες να το γελοιοποιήσεις αλλά δεν έχεις καθόλου δίκιο.

Το iPhone 14 (το απλό) είναι  αδιανόητο fail για την Apple. Δεν ξέρω πώς θα πάει εμπορικά, μπορεί να κάνει ρεκόρ. Δεν έχει σημασία. Σαν "νέα" κυκλοφορία, είναι ό,τι πιο αστείο έχει κάνει ποτέ. Κοροϊδεύει.

Κάτοχος iPhone 12 Pro και πολλών άλλων Apple συσκευών btw.

Δεν τις γελιοποιώ. Απλα θεωρώ οτι δεν είναι ώριμη τεχνολογία. Δεν την εκμεταλλεύεται το software τρίτων, πέραν του εκάστοτε κατασκευαστή, είναι ευαίσθητες, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα τροπο να τις προστατεύουν επαρκώς και παρα πολύ ακριβές, οποτε θα τις πάρουν λίγοι, αρα δεν είναι πραγματικα εκμεταλλεύσιμες απο το κοινο.

Βάσει των παραπανω τα κινητά που τις ενσωματώνουν χρειάζονται και μια δεύτερη οθόνη, για καθημερινή χρηση, ώστε να προστατεύσουν την φθορά τους. Πραγματική σπατάλη πόρων...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...