Waiss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Tlykog είπε Η Samsung είναι η πρώτη σε πωλήσεις εταιρεία στα κινητά. Εδώ και χρόνια. Τι είναι η Samsung; Για ψάξε το λίγο καλύτερα. Ειδικά στο κομμάτι ναυαρχίδες, κάθε χρόνο οι πίνακες που παρουσιάζουν παγκόσμιες πωλήσεις των ακριβότερων ναυαρχίδων, μόνο η Apple με τα iPhones υπάρχει. Η Sammy, η Τσαόμι κι όλοι οι υπόλοιποι πουλάνε μόνο κάτι midrangers των 300 ευρώ κι αυτά πάλι σε μικρότερες ποσότητες από τα ακριβότερα iPhones όλων των κατηγοριών. Κάποτε μόνο η Huawei με το P30 Pro ήταν μέσα σε αυτούς τους πίνακες από ναυαρχίδες Android. 3 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Και τώρα κάποιες ώρες μετά από την ανάρτηση της είδησης θα εξηγήσω γιατί εγώ θεωρώ πως η Samsung κάνει τέτοιου είδους διαφημίσεις . Το hype γύρω από το I phone κάθε χρόνο είναι τοοοοοσο μεγάλο που ο καθένας από τους ανταγωνιστές προσπαθεί να αρπάξει λίγο κομμάτι από την τεράστια πίτα αυτού με τον οποιονδήποτε τρόπο . Κανένα άλλο τηλέφωνο ΔΕΝ κάνει τέτοιο χαμό στην παρουσίαση του ΚΑΝΕΝΑ . Ούτε καν πλησιάζει στο 1/3 του χαμού βασικά τι να λέμε τώρα . Καινοτομία ;;; Δυστυχώς για την Samsung ότι και να κάνει ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (έφτιαξε κινητό που διπλώνει η οθόνη του , έβαλε την κάμερα κάτω από την οθόνη ) στην παρουσίαση των fold 4 είχε … 10 σχόλια από κάτω . ΔΕΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Πάμε τώρα στα θέματα που αφορανε το I phone 14 παρουσίαση : 350 σχόλια καπακια άρθρο για τιμή 250 σχόλια καπάκια άρθρο για αρνητική διαφήμιση κοροϊδία 150 σχόλια και έχει ακόμα … αυτά … Δεν θα πάρω το μέρος κανενός. Ούτε όσων κράζουν την Apple με τα iPhones, ενώ τα μόνα smartphones που αγοράζουν είναι κάτι Yoco Choco Loco κινέζικα η midrange άλλων εταιρειών, αλλά ούτε και το μέρος των Apple fans θα πάρω, που πολλοί από αυτούς μπορεί να είναι σερβιτόροι των 600 ευρώ και τα αγοράζουν με 48 άτοκες η και κάποιους λίγους που μπορεί να έχουν επενδύσει στο οικοσύστημα της Apple κι έχουν εγκλωβιστεί η περιοριστεί σε αυτό. Για Ελλάδα μιλώντας πάντα! Το να είναι η άποψη σου όμως σε κάθε post που κάνεις, οι αριθμοί των σχολίων σε κάθε topic της Apple λες και είσαι μέτοχος η τα παίρνεις από την Apple, δεν προσφέρει τίποτα στην κουβέντα. Ούτε σε εσένα κάνει καλό ούτε στους "κράχτες" θα την πεις παραπάνω. Απλά θα πέφτετε συνέχεια σε μια ανόητη λούπα ηλιθιότητας. Και για να σε προλάβω, ούτε τις καλύτερες κάμερες έχουν τα iPhones, ούτε τις καλύτερες οθόνες. Face ID είναι επίσης υποκειμενικό αν θα βολέψει κάποιον. Αντίστοιχο face ID είχα και σε Pixel 4XL κι όντως βόλευε πολύ σαν τρόπος ξεκλειδώματος, όπως είχε παλιότερα και η Huawei. Τρία πράγματα έχουν πολύ καλά τα iPhones που δεν έχει ο ανταγωνισμός στα ίδια επίπεδα! ΝVMe μνήμες, Bionic chips και ένα λειτουργικό (που είναι υποκειμενικό σε ποιον θα αρέσει και σε ποιον όχι) που αναβαθμίζετε για πολλά χρόνια. Κάτι που φυσικά και σε πολλά Android είναι σε πολύ καλύτερο επίπεδο από παλιά.
Chris_BMW Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Επίσης κάτι τελευταίο πάνω σε αυτό που είπα παραπάνω . Μετά την παρουσίαση το βράδυ που μίλαγε η γυναίκα μου με την αδερφή της κάτι συζήτησαν πάνω στο καινούργιο I phone και μου λέει η γυναίκα μου το το phone συνδέεται με δορυφόρο ;; Ένα χαρακτηριστικό που θα δουλεύει μόνο στην Αμερική με τον τρόπο που θα δουλεύει στον απλό περισσότερο κόσμο εκεί έξω έχει δημιουργηθεί το hype πως το I phone συνδέεται με δορυφόρο ! Παντού στις ειδήσεις στα κανάλια αυτό άκουγες . Ε λοιπόν τα αναδιπλούμενα θα τα μάθει ο κόσμος ΑΝ ΠΟΤΕ Η Apple αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτό . Λυπάμαι αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και οποίος δεν το δέχεται -παραδέχεται απλά εθελοτυφλεί .
razimar Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Γέμισαν τα μητρώα πατέντες της Samsung.... Κάποιος θέλει να πάρει λίγη διαφήμιση από το buzz με το iPhone. 🙄 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από razimar
Chris_BMW Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Waiss είπε Το να είναι η άποψη σου όμως σε κάθε post που κάνεις, οι αριθμοί των σχολίων σε κάθε topic της Apple λες και είσαι μέτοχος η τα παίρνεις από την Apple, δεν προσφέρει τίποτα στην κουβέντα. Η αριθμοί αγαπητέ είναι αυτοί που πληρώνουν . Ούτε θα διαπληκτιστώ ούτε τίποτα . Ήρθα απλά να σχολιάσω την άποψη μου πάνω στο θέμα με επιχείρημα . Αν έχεις να αντιπαραθέσεις επιχείρημα πως ο αριθμός των σχολίων δεν είναι ενδεικτικός δεκτό και να το ακούσω . Το όνομα I phone πουλάει και είναι αυτό που ορίζει στον απλό κόσμο το τι μπορεί να κάνει μια ναυαρχίδα . Και όπως είπα και στο παραπάνω σχολείο οποίος ΔΕΝ το παραδέχεται -δέχεται Εθελοτυφλεί Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Chris_BMW
Waiss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Η αριθμοί αγαπητέ είναι αυτοί που πληρώνουν . Ούτε θα διαπληκτιστώ ούτε τίποτα . Ήρθα απλά να σχολιάσω την άποψη μου πάνω στο θέμα με επιχείρημα . Αν έχεις να αντιπαραθέσεις επιχείρημα πως ο αριθμός των σχολίων δεν είναι ενδεικτικός δεκτό και να το ακούσω . Το όνομα I phone πουλάει και είναι αυτό που ορίζει στον απλό κόσμο το τι μπορεί να κάνει μια ναυαρχίδα . Και όπως είπα και στο παραπάνω σχολείο οποίος ΔΕΝ το παραδέχεται -δέχεται Εθελοτυφλεί Ούτε παραδέχομαι ούτε απορρίπτω κάτι. Γράφω ξεκάθαρα κι απλά για την ηλιθιότητα που επικρατεί κάθε φορά σε κάθε τέτοιο topic. Αν είμαστε εμείς ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με το προϊόν που διαλέξαμε, ελάχιστη σημασία έχει τις θα γράψει ο καθένας. Αρνητικό η θετικό. Κι εγώ μπορώ να γράφω εβδομάδες ολόκληρες για τα stutters και τα lags των Samsung S21/S22 Ultra, αλλά κανένας κάτοχος τους δεν θα τα παραδεχθεί. Θα καταλήξουμε πουθενά; Όχι. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Waiss
kyrsoronas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, bymas είπε Σαν να τρολλαρω εγώ τον Ryan Reynolds ..ενώ είναι ντυμένος ως Deadpool.... 🤣
Chris_BMW Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Ούτε παραδέχομαι ούτε απορρίπτω κάτι. Γράφω ξεκάθαρα κι απλά για την ηλιθιότητα που επικρατεί κάθε φορά σε κάθε τέτοιο topic. Αν είμαστε εμείς ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι με το προϊόν που διαλέξαμε, ελάχιστη σημασία έχει τις θα γράψει ο καθένας. Αρνητικό η θετικό. Κι εγώ μπορώ να γράφω εβδομάδες ολόκληρες για τα stutters και τα lags των Samsung S21/S22 Ultra, αλλά κανένας κάτοχους τους δεν θα τα παραδεχθεί. Θα καταλήξουμε πουθενά; Όχι. Καλά τα λες συμφωνώ αλλά είσαι εκτός θέματος . Μου έγραψες στις αρχική απάντηση σου πως έχεις βαρεθεί να διαβάζεις από μένα για τον αριθμό των σχολίων . Σου απάντησα πως αυτά πληρώνουν και μου απαντάς αυτό (με το οποίο συμφωνώ εν μέρη αλλά είναι άσχετο με αυτό που αρχικά συζητάμε ) έχεις αναρωτηθεί και εσυ και όλοι οι υπόλοιποι που νομίζουν το insomnia είναι λάτρης της Apple και για αυτό έχει κάθε μέρα θέμα για αυτήν γιατί το κάνει ;;; Γιατί την αγαπάει ,είναι Apple fan οι ιδιοκτήτες ;;; ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ . Το κάνει γιατί ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ . Όταν σε κάθε topic έχει από κάτω 200 σχόλια το χρήμα ρέει
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 To 25% ενος κηνητου aplle ειναι σαμσουνγκ μιας και αγοραζει οθονες και αλλα parts απο αυτη
Centurion Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Όπως με το headphone jack και τον φορτιστή ε; Καλά θα πάει και αυτό...
Waiss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ . Το κάνει γιατί ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ . Όταν σε κάθε topic έχει από κάτω 200 σχόλια το χρήμα ρέει Kαι γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει εμάς τους δύο αυτό, ξαναρωτάω; 1
Ducatista Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, atheatos είπε Οκ. Κατάλαβα... Η εύκαμπτη οθόνη τώρα ανακαλύφθηκε, από την Samsung. Πάω για ύπνο. Είμαι μικρός και είναι αργά για μένα. Ρε συ πραγματικά γιατί κανείς πως δεν καταλαβαίνεις; πρώτη υλοποίηση με εύκαμπτη οθόνη σε κινητό έγινε από την σαμσουγκ τωρα αν κάπου κάπως σε κάποιο πειραματικό προϊόν υπήρξε πραγματικά δεν λέει κάτι αυτό.. θα δεις που όλοι θα πάνε σε αυτόν τον δρομο.. επισης για την ιστορία η πρώτη σοβαρή touch υλοποίηση ειναι της apple τι να λέμε τώρα ότι δεν ειναι ετσι; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Ducatista
ethereum Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 η πλάκα θα είναι να δεις σε ένα χρόνο δηλωση Σαμσουνγκ αποσυρόρμαστε απο τα αναδιπλούμενα 🤣
Waiss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Ducatista είπε Ρε συ πραγματικά γιατί κανείς πως δεν καταλαβαίνεις; πρώτη υλοποίηση με εύκαμπτη οθόνη σε κινητό έγινε από την σαμσουγκ τωρα αν κάπου κάπως σε κάποιο πειραματικό προϊόν υπήρξε πραγματικά δεν λέει κάτι αυτό.. θα δεις που όλοι θα πάνε σε αυτόν τον δρομο Ώρες ώρες κάνετε λες κι έγινε καμία επανάσταση άνευ προηγουμένου. Το ότι είναι εύκαμπτη η οθόνη δεν λέει τίποτα. Μια πλαστική οθόνη είναι σαν αυτές που είχαμε σε κινητά 13 χρόνια πριν. Να ήταν από γυαλί, να μιλούσαμε τότε για τεχνολογική επανάσταση! Αλλά εδώ κάνετε σαν ιθαγενείς που τους δίνουν καθρεπτάκια, για οθόνες που μετά από μερικούς μήνες σοβαρής χρήσης, θα θολώνουν από τις γρατζουνιές και δεν θα βλέπεις καθόλου περιεχόμενο. 1
Ducatista Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Waiss είπε Ώρες ώρες κάνετε λες κι έγινε καμία επανάσταση άνευ προηγουμένου. Το ότι είναι εύκαμπτη η οθόνη δεν λέει τίποτα. Μια πλαστική οθόνη είναι σαν αυτές που είχαμε σε κινητά 13 χρόνια πριν. Να ήταν από γυαλί, να μιλούσαμε τότε για τεχνολογική επανάσταση! Αλλά εδώ κάνετε σαν ιθαγενείς που τους δίνουν καθρεπτάκια, για οθόνες που μετά από μερικούς μήνες σοβαρής χρήσης, θα θολώνουν από τις γρατζουνιές και δεν θα βλέπεις καθόλου περιεχόμενο. Εγω θελω να δω όλους εσάς όταν η apple θα αγιραζει οθόνες από την Samsung για να κάνει foldable τα κινητά της.. αλλά ξέχασα θα λέτε έχει καλύτερη υλοποίηση όλα τα άλλα θα ξεχαστούν...! 36 λεπτά πριν, ethereum είπε η πλάκα θα είναι να δεις σε ένα χρόνο δηλωση Σαμσουνγκ αποσυρόρμαστε απο τα αναδιπλούμενα 🤣 Η πλάκα θα είναι να δεις το iPhone 14 foldable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα