Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρουν τι κάνουν εκεί στη Samsung. Είναι ο μόνος τρόπος να διαβάσει ο πολύς κόσμος άρθρα για τα κινητά της.....

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Στυλ φλιπ όχι φολντ εκτός και αν από τον τρόπο που ανοίγει σου θυμίζει εκείνο της νοκια δεν θυμάμαι πως το έλεγαν! Το θέμα ειναι οτι με την τεχνολογία που έχουν δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχαία όπως λες!

Νομίζεις. Το communicator δεν γινόταν tablet αλλά για την εποχή του, ήταν σαν portable laptop. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, atheatos είπε

Νομίζεις. Το communicator δεν γινόταν tablet αλλά για την εποχή του, ήταν σαν portable laptop. 

Επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογία για να γίνει τατς οθόνη κλπ αυτο λεω

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, JOVI7826 είπε

Μια ζωή κόμπλεξ με την Apple ρε Samsung…Ξεπέρασε το…Δεν θα γίνεις ποτέ Apple…

Για αυτό παίρνουμε Sammy... επειδή δεν θα γίνει ποτέ Apple :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογία για να γίνει τατς οθόνη κλπ αυτο λεω

Υπήρχε αλλά εκείνη την εποχή ήταν της μόδας τα laptop και τα netbook. Ήταν προ iphone -   ipad εποχές. 

Έχω την εντύπωση ότι μερικοί νομίζουν ότι τώρα ανακαλύφτηκε η τεχνολογία ενώ προϋπήρχε απλά δεν εφαρμοζοταν. Τεχνολογία που έστειλε ανθρώπους στην σελήνη πριν 50 χρόνια δεν είναι αρχαία....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, atheatos είπε

Υπήρχε αλλά εκείνη την εποχή ήταν της μόδας τα laptop και τα netbook. Ήταν προ iphone -   ipad εποχές. 

Έχω την εντύπωση ότι μερικοί νομίζουν ότι τώρα ανακαλύφτηκε η τεχνολογία ενώ προϋπήρχε απλά δεν εφαρμοζοταν. Τεχνολογία που έστειλε ανθρώπους στην σελήνη πριν 50 χρόνια δεν είναι αρχαία....

Τα πρώτα κινητά τατς ήταν μετά iPhone εποχή το πρώτο iPhone προφανώς.. όχι δνε υπήρχε αν υπήρχε η τεχνολογία θα την εφαρμοζαν είχαν διαφορα 6 7 χρόνια το ενα με το άλλο δεν θυμάμαι ακριβως

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.

Ρε Samsung ελεος πια!

Κοιταξου και λιγο στο καθρεφτη.

Απο το S10 και μετα ιδια ειναι τα μουτρα σου τουλαχιστον μη μιλας για τις αλλες εταιριες.

• Like 1
Δημοσ.

Τρολαρεις?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_P900

Εκτός αν θεωρείς touch μόνο συγκεκριμένο τύπο οθόνης. 

Νομίζω ότι κάπου υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης. Επαναλαμβάνω τεχνολογία που χρησιμοποιούμε σήμερα υπήρχε και παλαιότερα απλά δεν ήταν διαδομένη. Σε λίγο θα μας πειτε ότι ο Ελον  δημιούργησε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.... 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, JOVI7826 είπε

Μια ζωή κόμπλεξ με την Apple ρε Samsung…Ξεπέρασε το…Δεν θα γίνεις ποτέ Apple…

Δεν χρειάζεται, την έχει ξεπεράσει. Αλλά ναι, έχει κόμπλεξ και το δείχνει χωρίς λόγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, atheatos είπε

Τρολαρεις?

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_P900

Εκτός αν θεωρείς touch μόνο συγκεκριμένο τύπο οθόνης. 

Νομίζω ότι κάπου υπάρχει έλλειψη πληροφόρησης. Επαναλαμβάνω τεχνολογία που χρησιμοποιούμε σήμερα υπήρχε και παλαιότερα απλά δεν ήταν διαδομένη. Σε λίγο θα μας πειτε ότι ο Ελον  δημιούργησε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο.... 

Εγω τρολαρω ή εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τι λεω? Συγκρίνεις το τατς με το πενάκι με τις φολταμπλ τατς οθονες; αν υπήρχε τρόπος να ανοίγει και να κλείνει το νοκια δεν θα το είχαν κανει; ο μόνος τρόπος θα ήταν απλά να μην είχαν βάλει το πληκτρολόγιο και να είχαν μόνο το πενάκι η μόνη σωστή τατς υλοποίηση ήταν του  πρώτου iPhone καθ πάλι δεν μιλάμε για foldable.. ασε που επειδή είχα συσκευές με το πενάκι πατούσες 5 φορές για να πιασει η μια και με πίεση μάλιστα

Επεξ/σία από Ducatista
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Εγω τρολαρω ή εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις τι λεω? Συγκρίνεις το τατς με το πενάκι με τις φολταμπλ τατς οθονες; αν υπήρχε τρόπος να ανοίγει και να κλείνει το νοκια δεν θα το είχαν κανει; ο μόνος τρόπος θα ήταν απλά να μην είχαν βάλει το πληκτρολόγιο και να είχαν μόνο το πενάκι η μόνη σωστή τατς υλοποίηση ήταν του  πρώτου iPhone καθ πάλι δεν μιλάμε για foldable.. ασε που επειδή είχα συσκευές με το πενάκι πατούσες 5 φορές για να πιασει η μια και με πίεση μάλιστα

Οκ. Κατάλαβα... Η εύκαμπτη οθόνη τώρα ανακαλύφθηκε, από την Samsung. 

Πάω για ύπνο. Είμαι μικρός και είναι αργά για μένα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Samsung που τραβάς βίντεο και είναι λες και η κάμερα είναι πίσω από ζελέ δεν μιλάμε για σταθερότητα στο βίντεο για τα σκουπίδια !!! Η ποιότητα πάει περίπατο!!! Στης φωτογραφίες τα πάει καλά !!! Όσο για τα 108 αν θυμάμαι καλά pixel binding 12 ;;; Τρομερή καινοτομία και η Samsung δεν λέω που ταχύτητα φόρτισης  παραμένει στα 25 watt όταν το note 10 πουλούσε φορτιστές 45!!! Α και που είσαι Samsung φτάνει ποια να αντιγράφεις μια την θύρα ακουστικών μια την πολιτική με τους φορτιστές πολιτική για κάρτα μνήμης και βγάλε κανένα επεξεργαστή που να τραβάει στην ανηφόρα όχι άλλο κάρβουνο!!!!

Επεξ/σία από Just_travel_everywhere
Δημοσ.

Και τώρα κάποιες ώρες μετά από την ανάρτηση της είδησης θα εξηγήσω γιατί εγώ θεωρώ πως η Samsung κάνει τέτοιου είδους διαφημίσεις .

Το hype γύρω από το I phone κάθε χρόνο είναι τοοοοοσο μεγάλο που ο καθένας από τους ανταγωνιστές προσπαθεί να αρπάξει λίγο κομμάτι από την τεράστια πίτα αυτού με τον οποιονδήποτε τρόπο .

Κανένα άλλο τηλέφωνο ΔΕΝ κάνει τέτοιο χαμό στην παρουσίαση του ΚΑΝΕΝΑ .

Ούτε καν πλησιάζει στο 1/3 του χαμού βασικά τι να λέμε τώρα .

Καινοτομία ;;; Δυστυχώς για την Samsung ότι και να κάνει ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (έφτιαξε κινητό που διπλώνει η οθόνη του , έβαλε την κάμερα κάτω από την οθόνη ) στην παρουσίαση των fold 4 είχε … 10 σχόλια από κάτω .

ΔΕΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 

Πάμε τώρα στα θέματα που αφορανε το I phone 14 

παρουσίαση : 350 σχόλια 

καπακια άρθρο για τιμή 250 σχόλια 

καπάκια άρθρο για αρνητική διαφήμιση κοροϊδία 150 σχόλια και έχει ακόμα …

αυτά …

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...