Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Ότι είναι 6.7 ίντσες και γίνεται ξερω γω 10 δεν είναι χρησιμο; ότι πάντα εγω θελω και ένα ταμπλετ μαζί μου  για μια δουλεια μου κλπ και αυτό θα ειναι πραγματικά 2 σε 1 δεν θα μου είναι χρήσιμο; τωρα αν εσυ η και οποιος αλλος δεν το βρίσκει  χρηστικό  δεν το κάνει αυτόματα μια καινοτομία χωρίς χρησιμότητα

To θέμα δεν είναι εγώ ή εσύ να το βρίσκουμε χριστικό. Το θέμα είναι να το βρίσκουν οι περισσότεροι αλλιώς δεν είναι καινοτομία αλλά gimmick και αυτό φαίνεται στις πωλήσεις.

Πουλάνε όντως τα fold και τα flip τόσο;

Μια ωραία ανάλυση ανάμεσα σε iphone και android που πιστεύω έχει αντικειμενικές απόψεις.

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, PLHROPPP είπε

Όταν και άμα το κάνει η Apple σίγουρα θα είναι με καλύτερο τρόπο από τις υπάρχουσες υλοποιήσεις. Προς στιγμήν κατα την γνώμη μου οι υπάρχουσες υλοποιήσεις με τις πλαστικές στην υφή οθόνες που τσακίζουν στην μέση είναι αδιάφορες. Νομίζω ότι η apple στο μέλλον δεν θα πάει στην foldable τεχνολογία αλλά στην rollable σε κάτι υβριδικό  που θα είναι ανάμεσα σε iPhone & iPad.

Εγω που το έπιασα το κινητό μια χαρα είναι τώρα αν βγάλει το κινητό σε 2 3 χρόνια γιατί θα το βγάλει τοτρ σίγουρα θα είναι καλύτερο από την πρώτη υλοποίηση για να βγάλει rollable κινητό πρπεει να το βγάλει η Samsung πρώτα οπότε λίγο υπομονή!

3 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

To θέμα δεν είναι εγώ ή εσύ να το βρίσκουμε χριστικό. Το θέμα είναι να το βρίσκουν οι περισσότεροι αλλιώς δεν είναι καινοτομία αλλά gimmick και αυτό φαίνεται στις πωλήσεις.

Πουλάνε όντως τα fold και τα flip τόσο;

Μια ωραία ανάλυση ανάμεσα σε iphone και android που πιστεύω έχει αντικειμενικές απόψεις.

Για να δεις τις πωλήσεις πρέπει να κατέβει στα 1000 ευρώ στην τιμή που έχει δενειναι θέμα αν το θέλει κάποιος αλλά ποιος μπορει να το πάρει... εγω μπορώ να το πάρω αλλά σου μιλάω ειλικρινά τσιγκουνευομαι τα χρήματα και μαρεσει απίστευτα!

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Ότι είναι 6.7 ίντσες και γίνεται ξερω γω 10 δεν είναι χρησιμο; ότι πάντα εγω θελω και ένα ταμπλετ μαζί μου  για μια δουλεια μου κλπ και αυτό θα ειναι πραγματικά 2 σε 1 δεν θα μου είναι χρήσιμο; τωρα αν εσυ η και οποιος αλλος δεν το βρίσκει  χρηστικό  δεν το κάνει αυτόματα μια καινοτομία χωρίς χρησιμότητα

Γίνεται 7,8 ίντσες, αλλιως την οθόνη την λες μικρή... Οχι, δεν γίνεται tablet γίνεται κάτι ανάμεσα απο μεγαλο κινητό και ταμπλετ και μάλιστα με λίγο περίεργη αναλογία οθόνης.

Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καποιες περιπτωσεις, αλλά με την τιμή που έχει η χρησιμότητα του γίνεται όλο και μικρότερη, αφού θα πρεπει να βρω να κάνω κάτι που μου αποδίδει χρήματα και δεν μπορω να το κάνω με άλλο τροπο, ώστε να μην δώσω τα υπερβολικά χρήματα που ζητάει...

Πχ αγοράζω ενα ταμπλέτες iPad με Μ1 και έχω καλύτερη αυτονομία και πολύ μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ στα μισά χρήματα. Ετσι και αλλιως έχω τσαντακι που χωράει και ταμπλετ καθημερινά μαζί μου.

Όταν μπορείς να κανεις τη δουλεια σου καλύτερα και φθηνότερα δεν έχει νόημα η καινοτομία...

Ασε που το software που θα μπορούσε να εκμεταλλεύεται την οθόνη αυτή είναι λιγοστό και πολύ συγκεκριμένο.

Δημοσ.
5 hours ago, nick_corobos said:

Ασε μας ρε Samsung τώρα και εσύ. Τουε κοροϊδεύεις για το jack, το αφαιρείς. Τους κοροϊδεύεις για το φορτιστή, κάνεις τα ίδια.

Πήρα τι s21FE, έδωσα 600€ και είναι χειρότερο απο το Poco f3 των 300€(εκτός από την κάμερα), και μιλάς εσύ για έλλειψη καινοτομίας; Το κινητό σου κάνει διπλάσια ώρα να φορτίσει απο ενα κινητό με τα μισά χρήματα και η μπαταρία του διαρκεί το μισό. Είσαι γελοία και τρως τα χρήματα του κόσμου.

Πότε ξανά Samsung 

Αν επιτρέπεται, τι είναι χειρότερο από το φ3? 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, nikosgalis είπε

Αν αυτό κατάλαβες ότι συγκρίνω, οκ. 
 Είπαμε, ό,τι αντιλαμβάνεται ο καθένας. 

Συγνώμη, όταν βλέπω στην ιδια παράθεση iPhone και Πίνακας πικάσο, δεν μπορώ να διαβάσω, πισω απο τις λέξεις. Για να αντιληφθώ κάτι, θα πρέπει πρώτα να μπορείς να το εκφράσεις. Προφανώς δε στο μάθανε, ούτε τη σειρά, ούτε πως να το κάνεις.

18 λεπτά πριν, CarbonFibre είπε

Πολύ καλό το βίντεο, αλλα αντικειμενικές απόψεις δεν έχει. Οι μισοί πόντοι ξεκινούν με τον MKBHD και τον Arun να ξεκινούν με το "for me". Δε θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικές εδώ που τα λέμε, προτιμήσεις χρήσης είναι αυτές. Αν συμβαδίζουν τα θέλω σου απο ένα τηλέφωνο με το MKBHD, τότε μοιάζουν λογικά, και εδώ που τα λέμε για πάρα πολλους χρήστες, οι προτιμήσεις του μοιάζουν λογικές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ήταν καινοτόμα θα πουλούσαν και στα 1000+ ευρώ τα flip και τα flop.

Οπως πολλοί έχουν ξαναπεί η αγορά των smartphone έχει ωριμάσει τόσο που δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές.

Γιαυτό οι μετρήσεις έχουν δίξει στα iphone τουλάχιστον ότι πλέον από 2 χρόνια που άλλαζαν οι χρήστες κινητό τώρα είναι στα 3-4 χρόνια.

Του χρόνου θα βγει το iphone 15 pro με περισκόπιο και usb c  και οκ. σιγά τα λάχανα. 

Πολλά πράγματα επίσης είναι και στο μυαλό μας. Λέει έχει ακόμα Α15 το απλό 14αρι.Λες και θα το καταλάβει κανείς χρησιμοποιώντας το κινητό.Δεν αγοράζουμε κάτι για τα benchmark. 

11 λεπτά πριν, papp0us είπε

Συγνώμη, όταν βλέπω στην ιδια παράθεση iPhone και Πίνακας πικάσο, δεν μπορώ να διαβάσω, πισω απο τις λέξεις. Για να αντιληφθώ κάτι, θα πρέπει πρώτα να μπορείς να το εκφράσεις. Προφανώς δε στο μάθανε, ούτε τη σειρά, ούτε πως να το κάνεις.

Πολύ καλό το βίντεο, αλλα αντικειμενικές απόψεις δεν έχει. Οι μισοί πόντοι ξεκινούν με τον MKBHD και τον Arun να ξεκινούν με το "for me". Δε θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικές εδώ που τα λέμε, προτιμήσεις χρήσης είναι αυτές. Αν συμβαδίζουν τα θέλω σου απο ένα τηλέφωνο με το MKBHD, τότε μοιάζουν λογικά, και εδώ που τα λέμε για πάρα πολλους χρήστες, οι προτιμήσεις του μοιάζουν λογικές.

Οκ διορθώνω. Πιστεύω ότι είναι αντικειμενικές.

Πράγματα όπως ταχύτητα, μπαταρία, κάμερα, υποστήριξη λογισμικού είναι μετρήσιμα αλλά συμφωνώ μαζί σου ότι εξαρτάται τί έχει σημασία για τον καθένα ξεχωριστά.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

Ανέκαθεν είχα φλιπ phone (, motorola razr, V3 κτλ) και θυμάμαι ότι ο κόσμος έπαιρνε κάτι ωραίες πλαστικούρες της Nokia. Δεν καθησα να τους τρολαρω επειδή είχα εγώ  flip. 

Τώρα ξαφνικά το flip και το foldable έγινε καινοτομία... Κάποιος πρέπει να είναι ανήλικος και να μην πρόλαβε τα Nokia ή να είναι τελείως καμμενος και εκτός κόσμου. 

Εντάξει, καταλαβαίνω την πίκρα όταν κάποιος νιώθει άβολα λόγω έλλειψης επιχειρήματων, αλλά το 14 όπως και να το κάνουμε, είναι σε άλλο επίπεδο όχι ιδιαίτερα από hardware αλλά και από software. To μόνο κινητό αυτή την στιγμή με αντίστοιχες δυνατότητες είναι της Huawei. 

Κάτοχος flip 3,   το κινητό ειναι ο ορισμός της πρακτικότητα, αλλά από software και UI είναι επιεικώς απαράδεκτο. Respect στο 14. Δεν πρόκειται να το αγοράσω, αλλά να μου βγαίνει η Samsung να μου δείξει την πίκρα της με αυτό τον τρόπο και να την ακολουθούν τα πρόβατα της, εντάξει.... είναι γελοίο. 

• Like 3
Δημοσ.

Εδω ο κοσμος καιγεται ...*Με την Δεη και το νινι ξυριζεται.....κατι σοβαρο σε θεμα να οργανωθουμε και μην αγοραζουμε τοσα ακριβα κινητα αμα δεν κατεβασουν τις τιμες τους λιγο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Άλλο καινοτομία, άλλο χρήσιμη καινοτομία. Στη σημερινή μορφή θεωρώ οτι δεν είναι πρακτικές. Έχουν θέματα αντοχής και το κοστος τους είν;ι απαγορευτικό, ώστε να τις χρησιμοποιήσει ο πολύς ο κόσμος και να επενδύσουν οι προγραμματιστές και να φτιάξουν κατάλληλο software, ώστε να τις εκμεταλλεύεται και να έχουν νόημα ύπαρξης.

Καινοτομία θα ηταν και οι ρόδες των αυτοκινήτων να είναι τετράγωνες...

Συμφωνούμε λοιπόν ότι είναι καινοτομία. Το υπόλοιπο (χρήσιμη - άχρηστη) είναι υποκειμενικό. Επειδή το λες εσύ, δεν σημαίνει ότι είναι. Το παράδειγμα με τις τετράγωνες ρόδες, ακραίο και αστοχο πιστεύω. Κι εγώ βρίσκω ακατανόητα άχρηστο το Face ID, δεν μου προσφέρει τίποτα σε σχέση με το Touch ID και μου τρώει ένα στρέμμα οθόνη. Είναι όμως καινοτομία. 

Καμιά φορά δε, χρειάζεται να υπάρξει και η μετρίως χρήσιμη καινοτομία, για να αρχίσει να χρησιμοποιείται και να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά χρήσιμο.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Γίνεται 7,8 ίντσες, αλλιως την οθόνη την λες μικρή... Οχι, δεν γίνεται tablet γίνεται κάτι ανάμεσα απο μεγαλο κινητό και ταμπλετ και μάλιστα με λίγο περίεργη αναλογία οθόνης.

Σίγουρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καποιες περιπτωσεις, αλλά με την τιμή που έχει η χρησιμότητα του γίνεται όλο και μικρότερη, αφού θα πρεπει να βρω να κάνω κάτι που μου αποδίδει χρήματα και δεν μπορω να το κάνω με άλλο τροπο, ώστε να μην δώσω τα υπερβολικά χρήματα που ζητάει...

Πχ αγοράζω ενα ταμπλέτες iPad με Μ1 και έχω καλύτερη αυτονομία και πολύ μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ στα μισά χρήματα. Ετσι και αλλιως έχω τσαντακι που χωράει και ταμπλετ καθημερινά μαζί μου.

Όταν μπορείς να κανεις τη δουλεια σου καλύτερα και φθηνότερα δεν έχει νόημα η καινοτομία...

Ασε που το software που θα μπορούσε να εκμεταλλεύεται την οθόνη αυτή είναι λιγοστό και πολύ συγκεκριμένο.

Για την τιμή να συμφωνήσω επίσης μην ξεχνάμε ότι μίλησα για το 4  και όχι  για το προηγούμενο  δεν θελω κάποιο software να μου τρέχει 4 εφαρμογές κλπ θελω όμως το μεγεθος της οθόνης του  οτσν την χρειάζομαι.. επίσης η λογική λέει ότι το επόμενο θα είναι ακόμη καλύτερο καθ ότι θα ωριμάσει και αλλο η τεχνολογία ετσι έγινε και με τα πρώτα σμαρτφον δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε μια καινούρια εφαρμογή τεχνολογιας για τα αρνητικά της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γνωστά της samsung Και μετά από ένα χρόνο αντιγράφει ότι κάνει η apple Κλασσικά.

Επεξ/σία από lightpower
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aligato1000 είπε

Εδω ο κοσμος καιγεται ...*Με την Δεη και το νινι ξυριζεται.....κατι σοβαρο σε θεμα να οργανωθουμε και μην αγοραζουμε τοσα ακριβα κινητα αμα δεν κατεβασουν τις τιμες τους λιγο?

Δεν ειναι κανένας υποχρεωμένος να ακολουθήσει άσχετα αν καίγεται ή όχι. Κάνεις υπομονή και αγοράζεις λίγο πριν βγει το καινούργιο μοντέλο όπου και πέφτουν οι τιμές. ( Έτσι πήρα το flip 3).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, armatron είπε

Ρε παιδιά τα αναδιπλούμενα είναι αρχαία είχα και παλιά το mpx200 k mpx2000

Στυλ φλιπ όχι φολντ εκτός και αν από τον τρόπο που ανοίγει σου θυμίζει εκείνο της νοκια δεν θυμάμαι πως το έλεγαν! Το θέμα ειναι οτι με την τεχνολογία που έχουν δεν έχουν καμία σχέση με τα αρχαία όπως λες!

Επεξ/σία από Ducatista
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...