Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Macosj είπε

Καλά έδωσες 600€ για FE? Δεν έπαιρνες ένα note 20 ultra μεταχειρισμένο καλύτερα. Κάποιοι παίρνουν κάτι Samsung σειρά  A ή FE και κάτι τέτοια και νομίζουν ότι τα Samsung ετσι είναι. Μόνο ναυαρχίδες να παίρνετε και ας είναι 5 ετών μεταχειρισμένο. Πραγματικά προτιμώ ννα αγοράσω το note 8 ΤΩΡΑ πάρα το FE ή οποιοδήποτε της σειράς Α. Οι ναυαρχίδες της Samsung δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της. 

Οτι να ναι ομως....

• Like 1
  • Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από την εποχή που εμφανίστηκαν οι διπλές και τριπλές κάμερες στα smartphones και μετά δεν υπάρχει καμιά μεγάλη καινοτομία στο είδος εκτός της αναδιπλούμενης οθόνης . Όλες οι ονομαζόμενες από τις εταιρίες καινοτομίες ήταν απλές βελτιώσεις.  Ως εκ τούτου η Smasung έχει κάθε δικαίωμα να τρολάρει την Apple γιατί εδώ και 3 χρόνια έχει αναδιπλούμενες συσκευές ενώ η Apple το μόνο που κάνει είναι να προσθέτει χαρακτηριστικά που στο Android υπάρχουν 2 και 3 χρόνια. Ωστόσο από την άλλη μόνο τα Foldables της Samsung είναι πραγματικά καινοτόμες συσκευές. Το S22 Ultra ήταν μια από τα ίδια με το S21 και μια μεγάλη αγοραστική αρπαχτή αφού εκτός από τον επεξεργαστή (που δεν προσφέρει και τίποτε που δεν μπορούσε να προσφέρει και ο περσινός Exynos) είναι το ίδιο με το S21. Ωστόσο θεωρώ δίκαιο το τρολάρισμα της Samsung στην Apple γιατί η Samsung προσφέρει σαν ναυαρχίδα έστω και με πολύ υψηλή τιμή κάτι πραγματικά καινοτόμο ενώ η Apple ανεβάζει κάθε χρόνο τις τιμές στις συσκευές τις χωρίς να προσφέρει κάτι πραγματικά καινούριο. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν η Samsung και άλλες εταιρείες ακολουθούν τα παραδείγματα της Apple και θέλουν να της μοιάσουν δεν μπορούν να την τρολαρουν..!! Μάλλον τρολαρει τον εαυτό της η Samsung αλλά δεν το έχει καταλάβει.!!😂😂 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Περισσότερα mp καλύτερη φωτογραφία?με έκανες και γέλασα.διαβασε γενικότερα για το μέγεθος τον πίξελ πόσο ρόλο παίζει.δεν είναι πχ ηλίθια η Σόνυ που στις μηχανές της ειδικά για βραδινη φωτογράφιση και για αυξημένη ευαισθησία βάζει μόνο 12, mp αλλά πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος.κι όταν πάρεις αναδιπλούμενο που του είχα αφαιρέσει και την μεμβράνη στην εσωτερική οθόνη δεν έπαθε το παραμικρό.

Δεν κατάλαβες το σαρκασμό, παρόλο που έβαλα και φατσούλα… ποιος φταίει γι αυτό;😄

Αυτο για την οθόνη δεν το γράφω εγώ. Κυριολεκτικά χιλιάδες βίντεο στο YouTube το αποδεικνύουν.

2 ώρες πριν, sabrewulf είπε

Αν δεν είναι τα αναδιπλούμενα καινοτομία....

Από μόνο του δεν είναι. Η υλοποίηση μετράει και εκεί υπάρχουν ακόμα θεματάκια, χωριά που το κόστος είναι απαγορευτικό, ώστε να το πάρει πολύς κόσμος και να αποφασιστεί να βγάλουν και σοβαρό software τρίτοι και όχι μόνο η Samsung, που να τις εκμεταλλεύεται…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, user2163 είπε

Τώρα τις βλακείες της Samsung δεν τις συζητάω να πω μόνο πως ακόμη και ο CEO της και υψηλόβαθμα στελέχη της iPhone χρησιμοποιούν όταν δεν υπάρχουν κάμερες στο δρόμο...

ποια ειναι παλι αυτη? 

βαζουμε και κανα κόμα ε? λεω και εγω ειναι δυνατον?

Επεξ/σία από kostasfalcon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα το ξαναπω για να υπαρχει.. ολοι εσεις που κοροιδευετε την samsung για τα foldable στο iphone 15 η 16 που θα ειναι foldable τι θα λετε? aα ναι..! ινοβεισιο ξεχασα! επισης το αστειο με το λειτουργικο κλπ πρεπει να σταματησει εχω το note 10+ 12/256 και δεν μου εχει κολλησει ποτε εδω και 3 χρονια ουτε τιποτα περιεργο στα 3 χρονια αυτα!!! το κινητο εχει κλεισει (shut down) αντε 10 φορες μονο! πριν 3 μηνες εσπασε η οθονη μετα απο δεκαδες πτωσεις και πηγα στον κωτσο να μου βαλει αλλη και ο ιδιος ο τεχνικος ελεγε ποσο κολλαει το αντροιντ του λεω το ιδιο πραγμα οτι το εχω 3 χρονια και δεν κολλαει και μπλα μπλα αλλα  τα δικα του αυτος! προφανως και ειχε το iphone 13 pro max (απλα το αναφερω γιατι νομιζετε οτι μονο οι κατοχοι σαμσουνγκ εχουν κομπλεξ) το επομενο θα ειναι το φολντ βεβαια τσιγκουνευομαι τα χρηματα αλλα θα με πεισω που θα παει!

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ducatista είπε

θα το ξαναπω για να υπαρχει.. ολοι εσεις που κοροιδευετε την samsung για τα foldable στο iphone 15 η 16 που θα ειναι foldable τι θα λετε? aα ναι..! ινοβεισιο ξεχασα! επισης το αστειο με το λειτουργικο κλπ πρεπει να σταματησει εχω το note 10+ 12/256 και δεν μου εχει κολλησει ποτε εδω και 3 χρονια ουτε τιποτα περιεργο στα 3 χρονια αυτα!!! το κινητο εχει κλεισει (shut down) αντε 10 φορες μονο! πριν 3 μηνες εσπασε η οθονη μετα απο δεκαδες πτωσεις και πηγα στον κωτσο να μου βαλει αλλη και ο ιδιος ο τεχνικος ελεγε ποσο κολλαει το αντροιντ του λεω το ιδιο πραγμα οτι το εχω 3 χρονια και δεν κολλαει και μπλα μπλα αλλα  τα δικα του αυτος! προφανως και ειχε το iphone 13 pro max (απλα το αναφερω γιατι νομιζετε οτι μονο οι κατοχοι σαμσουνγκ εχουν κομπλεξ) το επομενο θα ειναι το φολντ βεβαια τσιγκουνευομαι τα χρηματα αλλα θα με πεισω που θα παει!

Κοίτα, δεν είναι ότι το Android κολλάει σε σημείο να μην μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου (τουλάχιστον σε ναυαρχιδες.) Απλά έχει glitches και δεν έχει αυτό το smoothness που έχει το ios. Είχα κι εγώ το Samsung note 20 και το iPhone 11 pro max και όπως και να το κάνουμε η εμπειρία χρήσης ήταν ανώτερη στο iphone. Όχι κάτι υπερβολικό απλά αυτό που θα σε κάνει να πεις ότι όντως η μία εμπειρία είναι smooth  και η άλλη όχι! 

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Το θέμα δεν είναι ποιος εφαρμόζει πρώτος μια τεχνολογία, αλλά ποιος το κάνει σωστά. Πχ το Bluetooth πρώτη η Ericsson, αλλά η Nokia το έκανε σωστά… 
Μια καινοτομία έχει νόημα όταν έχει και χρησιμότητα…

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Δεν κατάλαβες το σαρκασμό, παρόλο που έβαλα και φατσούλα… ποιος φταίει γι αυτό;😄

Αυτο για την οθόνη δεν το γράφω εγώ. Κυριολεκτικά χιλιάδες βίντεο στο YouTube το αποδεικνύουν.

Από μόνο του δεν είναι. Η υλοποίηση μετράει και εκεί υπάρχουν ακόμα θεματάκια, χωριά που το κόστος είναι απαγορευτικό, ώστε να το πάρει πολύς κόσμος και να αποφασιστεί να βγάλουν και σοβαρό software τρίτοι και όχι μόνο η Samsung, που να τις εκμεταλλεύεται…

Να τις εκμεταλλευεται?έχεις ακούσει καμιά εταιρεία γενικότερα που από τι στιγμή αποσκοπεί σε κέρδος να μην κάνει ότι μπορεί για να κερδίσει?θες να μου πεις δηλαδή ότι μεταξύ άλλων και η apple δεν εκμεταλλεύεται κανέναν?μιλάμε για εταιρείες όχι για φιλανθρωπικές οργανώσεις.επισης αν δε δοκιμάσεις δε θα κερδίσεις.ολα από το μηδέν ξεκινάνε και βελτιώνονται στην πορεία.και πάρα τους αναλυτές του ινσομνια ότι όλα πάνε απατα για τρίτες εταιρείες εγώ προσωπικά τις βλέπω ότι  καμία δεν έχει χάσει πέρα από τη huawei με τις αμερικανιες.αν αυτό δεν ήταν σαμποτάζ αΜερικανικων εταιρειών τότε τι ήταν?

Επεξ/σία από sabrewulf
Δημοσ.

Έχουν κουράσει τα κινητά. Φτάσαμε σε ένα τέλμα στα κινητά, έχουν όλα λίγο πολύ την ίδια μορφή, μισό να ψάξω στα emojis... Loading...

📱📲📳🤳 Ορίστε. 

Μην βγάζετε κάθε εξάμηνο αγαπητές εταιρείες. Όχι δεν θα μεινετε πίσω, ούτε πια θα βάλετε τόσο τρελή καινοτομία από το προηγούμενο εξάμηνο. Ειδικά εσείς Apple, Samsung κολοσσοί...

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Tlykog είπε

Το θέμα δεν είναι ποιος εφαρμόζει πρώτος μια τεχνολογία, αλλά ποιος το κάνει σωστά. Πχ το Bluetooth πρώτη η Ericsson, αλλά η Nokia το έκανε σωστά… 
Μια καινοτομία έχει νόημα όταν έχει και χρησιμότητα…

Ότι είναι 6.7 ίντσες και γίνεται ξερω γω 10 δεν είναι χρησιμο; ότι πάντα εγω θελω και ένα ταμπλετ μαζί μου  για μια δουλεια μου κλπ και αυτό θα ειναι πραγματικά 2 σε 1 δεν θα μου είναι χρήσιμο; τωρα αν εσυ η και οποιος αλλος δεν το βρίσκει  χρηστικό  δεν το κάνει αυτόματα μια καινοτομία χωρίς χρησιμότητα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papp0us είπε

Ανάμεσα σε δεκάδες συγκρίσεις προιόντων της Apple, με Supercars, ομάδες, μοντέλα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, η σύγκριση του iPhone 5ετίας με Πίνακα του Πικάσο, είναι για βραβείο, και wall of fame :P

Αν αυτό κατάλαβες ότι συγκρίνω, οκ. 
 Είπαμε, ό,τι αντιλαμβάνεται ο καθένας. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Macosj είπε

Δεν έχω ιδέα. Ποτέ δεν είχα Samsung μη ναυαρχίδα. Έχουν άλλοι και βλέπω ότι έχουν κάτι καλύμματα, που δεν έχω εγώ με κανένα Samsung με 400+ Gb αρχεία μέσα. Για αυτό λέω, αν θέλει κάποιος Samsung τότε πάει για ναυαρχίδα και ας είναι και S1 

Μα το s21 FE έχει είναι μια ναυαρχίδα ουσιαστικά με πλαστική πλάτη. Αν δεν σε νοιάζει το πενάκι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το S22 ultra. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Όταν και άμα το κάνει η Apple σίγουρα θα είναι με καλύτερο τρόπο από τις υπάρχουσες υλοποιήσεις. Προς στιγμήν κατα την γνώμη μου οι υπάρχουσες υλοποιήσεις με τις πλαστικές στην υφή οθόνες που τσακίζουν στην μέση είναι αδιάφορες. Νομίζω ότι η apple στο μέλλον δεν θα πάει στην foldable τεχνολογία αλλά στην rollable σε κάτι υβριδικό  που θα είναι ανάμεσα σε iPhone & iPad.

Επεξ/σία από PLHROPPP
Δημοσ.

Παίδες τόσα χρονιά το ίδιο πράγμα γίνεται.

'Όλες οι εταιρείες τρέχουν να βγάλουν τις καινοτομίες τους μπας και πάρουν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς.

Η Apple παίρνει τον χρόνο της αφού ξέρει ότι την παίρνει, κάθεται κοιτάει τι θα βγάλουν οι άλλοι και μετά άπω κάτι χρόνια το βγάζει και αυτή.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δουλεύει η Apple  σε αναδιπλούμενο, αλλά θα περιμένει να το δώσει στο iphone 15,16 ίσως και 17 και καλά θα κάνει αφοί έχει το κοινό της.

Και κάτι άλλο στο USA είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις iphone (πολύ φθηνότερα από αντίστοιχα samsung ειδικά με πρόγραμμα)

Άποψη μου πλέον αν εξαιρέσουμε το αναδιπλουμενα δεν υπάρχει καινοτομία πλέον και με ένα midl κινητό πχ A52S ο μέσος χρήστης κάνει ικανοποιητικά τη δουλειά του

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...