CarbonFibre Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπαταρία βρήκατε εκεί στα samsung ή δεν την ανακαλύψατε αυτή την καινοτομία ακόμα; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από CarbonFibre 1
Tlykog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Macosj είπε Αυτο έλειπε να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της καμερας. Όχι δεν σκαναρεις πιο γρήγορα με το κλασσικό σκάνερ, εγώ σκαναρω μια σελίδα κάθε δευτερόλεπτο με το κινητό. Αρκεί να έχει καλή ανάλυση. Το σκαναρισμα δεν το θέλω για το ανθρώπινο μάτι, ακόμα και xiaomi 100 ευρώ να σκαναρω μια χαρά θα βγει. Το θέμα είναι ότι θέλω το OCR να αναγνωρίσει σωστά το κείμενο, κάτι που έχει να κάνει με την πυκνότητα των εικονοστοιχείων της φωτογραφίας. Αν με το "σκαναρω" εννοείς φωτογραφίζω οκ. Το να σκαναρεις σημαίνει οτι κοβεις το γύρω και κρατας μονο το έγγραφο και μάλιστα σε μορφή εγγράφου πχ PDF, όχι φωτογραφία. Δεν έχω βρει, μέχρι σήμερα τροπο να το κάνω με κάποιο πρόγραμμα πιο γρήγορα απο το επαγγελματικό πολύμηχάνημα στο γραφείο. Αν εχεις βρει software για τόσο γρήγορο αποτέλεσμα Γράψε γιατί με ενδιαφέρει. Τώρα έχω One plus 8t με 48ΜΡ.
sabrewulf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BackFromHell είπε Kαινοτομια ηταν και τα καπελακια με ανεμιστηρακι. Το θεμα δεν ειναι η καινοτομια για την καινοτομια, αλλα να εχει κι εμπορικο ενδιαφερον. Τα τελευταια 10 χρονια λοιπον, η κυρια που τρολλαρει καθε 2 μερες την apple για "μη καινοτομιες", συνηθιζει να αντιγραφει απο αυτην ακομα κι οσα εκραζε. Με χαρακτηριστικη καθυστερηση παντα. Κι από συμπεραινεις ότι δεν έχουν τα φολντ εμπορικό ενδιαφέρον?γιατί ξαφνικά βγάλει η apple fold ξαφνικά θα αποκτήσει εμπορικό ενδιαφέρον?αν ναι τότε από εκεί καταλαβαίνουμε το ψώνιο του κόσμου οχι βάση καινοτομιας αλλά βάση φιγούρας .ειδικά για τον νεοέλληνα τα που δε χάνει να φιγουράρει κι ας μην έχει να φάει θέμα γοήτρου.το έχει ο γείτονας ας το πάρω κι εγώ δεν γίνεται...και μη μου πεις ότι δεν ισχύει αλλά ποιος το παραδέχεται.ολοο για δουλειά το θέλουν ξέρω ξέρω κι ας το έχουν μόνο για μηνύματα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από sabrewulf
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, sabrewulf είπε Κι από συμπεραινεις ότι δεν έχουν τα φολντ εμπορικό ενδιαφέρον?γιατί ξαφνικά βγάλει η apple fold ξαφνικά θα αποκτήσει εμπορικό ενδιαφέρον?αν ναι τότε από εκεί καταλαβαίνουμε το ψώνιο του κόσμου οχι βάση καινοτομιας αλλά βάση φιγούρας . Απο τις πωλησεις; Το αν η apple βγαλει fold και τοτε αρχισουν να πουλανε σε ζεστο ψωμακι, σημαινει οτι η samsung αντι να τρολλαρει για ηλιθιοτητες θα πρεπει να κοιταξει πολυ πολυ σοβαρα τι παει λαθος ...
sabrewulf Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Απο τις πωλησεις; Το αν η apple βγαλει fold και τοτε αρχισουν να πουλανε σε ζεστο ψωμακι, σημαινει οτι η samsung αντι να τρολλαρει για ηλιθιοτητες θα πρεπει να κοιταξει πολυ πολυ σοβαρα τι παει λαθος ... Χαχαχα εντάξει με έπεισες .μια λέξη θα πω απλά ΦΙΓΟΎΡΑ .ότι κάνει η apple είναι πάντα σωστό.κι ας το ανοίγεται λαθος Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από sabrewulf 1
Tlykog Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, apos είπε Σορι, αλλά οι αναδιπλούμενες οθόνες ήταν καινοτομία και μάλιστα μεγάλη. Δεν ξέρω γιατί θες να το γελοιοποιήσεις αλλά δεν έχεις καθόλου δίκιο. Το iPhone 14 (το απλό) είναι αδιανόητο fail για την Apple. Δεν ξέρω πώς θα πάει εμπορικά, μπορεί να κάνει ρεκόρ. Δεν έχει σημασία. Σαν "νέα" κυκλοφορία, είναι ό,τι πιο αστείο έχει κάνει ποτέ. Κοροϊδεύει. Κάτοχος iPhone 12 Pro και πολλών άλλων Apple συσκευών btw. Άλλο καινοτομία, άλλο χρήσιμη καινοτομία. Στη σημερινή μορφή θεωρώ οτι δεν είναι πρακτικές. Έχουν θέματα αντοχής και το κοστος τους είν;ι απαγορευτικό, ώστε να τις χρησιμοποιήσει ο πολύς ο κόσμος και να επενδύσουν οι προγραμματιστές και να φτιάξουν κατάλληλο software, ώστε να τις εκμεταλλεύεται και να έχουν νόημα ύπαρξης. Καινοτομία θα ηταν και οι ρόδες των αυτοκινήτων να είναι τετράγωνες...
Chris_BMW Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά πραγματικά όσοι παρακολουθούν την Apple οοοολα αυτά τα χρόνια το ίδιο πράγμα γινόταν ! Δηλαδή μου αρέσει που πέφτετε από τα σύννεφα ! Ας τα πάρουμε λίγο από την αρχή και προσέξτε αυτά που θα παραθέσω ήταν ΑΥΤΑ δεν υπήρχε ΚΑΙ pro συσκευή που εκεί ΟΚ κάτι βλέπεις να αλλάζει τουλάχιστον εμφανισιακά έστω και ελάχιστα χρόνο με τον χρόνο από το 11 pro max και μετά . 2g σε 3gs. Ολόιδιο 4 σε 4s ολόιδιο και ολόιδια χρώματα έτσι 6 σε 6s ολόιδιο x σε Xs ολόιδιο και τώρα 13 σε 14 ολόιδιο . Οι μόνες μεγάλες αλλαγές από έτος σε έτος τουλάχιστον από θέμα εμφάνισης ήταν από 3gs σε 4 από 5 σε 6 Από 7 σε Χ και από 11 σε 12 το 14 ΔΕΝ απευθύνεται σε αυτόν που έχει το 13 ! Μια Χαρα θα πουλήσει όπως πούλησε και είναι και best seller το 13 που πριν ένα χρόνο ακριβώς λεγόταν τα ιδια πράγματα . Δηλαδή πως είναι ίδιο με το 12. Απλά στην Ευρώπη οποίος είναι λίγο ψαγμένος και για τον μόνο λόγο των αυξημένων τιμών ΔΕΝ θα πάρει το 14 αλλά το 13 . Η διαφορά τιμής τους καινούργιων ΔΕΝ δικαιολογεί σε καμία περίπτωση τα λίγα παραπάνω χαρακτηριστικά της σειράς 14. Για δον λόγο αυτό πιστεύω πως τα 13 pro φέτος θα ξεστοκαρουν πολύ γρήγορα μιας και κόβετε η παραγωγή τους . Όταν στα ίδια χρήματα παίρνεις 14 plus και 13 pro max δεν θέλει και πολύ μυαλό να διαλέξεις …. Ίδιος επεξεργαστής και gpu Καλυτερη οθόνη 120hz πολύ καλύτερα υλικά κατασκευής πιο premium (ατσάλι) μια έξτρα κάμερα τηλεφακος ! Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Chris_BMW 4
xenofonlive Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μα τόσο ΒΛΑΚΕΣ εκεί στη σάμσουνγκ? Να κάνουν δωρεάν διαφήμιση στην Apple? 1
nikosgalis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Το ότι έχει περάσει στους κατόχους των iPhone η εντύπωση ότι τα μεταχειρισμένα κινητά τους πρέπει να πουληθούν όσο ένα νεφρό ακόμα και μετά από 5 χρόνια, αυτό δεν σημαίνει ότι το αξίζουν… απλά βρίσκουν αφελείς που τα αγοράζουν… Το ότι κάποιοι δίνουν πολλά εκατομμύρια για έναν πίνακα του Πικάσο, στον οποίο εγώ κι εσύ βλέπουμε "μουτζουρες", σημαίνει: 1. ότι αυτοί είναι αφελείς ή 2. ότι εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε την αξία του πίνακα. Εσύ, λοιπόν, κατέληξες στο ότι μερικοί κάτοχοι συσκευών Apple είναι αφελείς. ΟΚ 2
papp0us Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, nikosgalis είπε Το ότι κάποιοι δίνουν πολλά εκατομμύρια για έναν πίνακα του Πικάσο, στον οποίο εγώ κι εσύ βλέπουμε "μουτζουρες", σημαίνει: 1. ότι αυτοί είναι αφελείς ή 2. ότι εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε την αξία του πίνακα. Εσύ, λοιπόν, κατέληξες στο ότι μερικοί κάτοχοι συσκευών Apple είναι αφελείς. ΟΚ Ανάμεσα σε δεκάδες συγκρίσεις προιόντων της Apple, με Supercars, ομάδες, μοντέλα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, η σύγκριση του iPhone 5ετίας με Πίνακα του Πικάσο, είναι για βραβείο, και wall of fame 1
iYannis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Για την ιστορία λέω..... και μόνον......!! Νομιζω ότι ο CEO της Samsung Αποφυλακίστηκε με χάρη από την κυβέρνηση της Ν. Κορέας
nikpalatz Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόνο και μόνο που νιώθει την ανάγκη η Samsung να τρολαρει την Apple, σημαίνει ότι κάτι κάνει καλύτερα το μήλο. όνομα, τεχνολογία, διαφήμιση, καινοτομία; Δεν ξέρω.. Μπορεί να είναι πρώτοι ακόμα και στο να πουλάνε φύκια και αέρα κοπανιστό.. Πάντως αν εγώ ήμουν πρώτος, δεν με ενδιέφερε να ασχοληθώ με τον 2ο, 3ο κτλ. 2
PLHROPPP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά που βγήκε το iphone 14 pro max για να μπορέσουμε να βρούμε ένα iPhone 13 pro max σε λογική τιμή. Και δεν το λέω καθόλου για αστείο....πέντε χρόνια θητείας στο Android ήταν αρκετά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη και συνειδητές επιλογές 3
kostasfalcon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, nick_corobos είπε Ασε μας ρε Samsung τώρα και εσύ. Τουε κοροϊδεύεις για το jack, το αφαιρείς. Τους κοροϊδεύεις για το φορτιστή, κάνεις τα ίδια. Πήρα τι s21FE, έδωσα 600€ και είναι χειρότερο απο το Poco f3 των 300€(εκτός από την κάμερα), και μιλάς εσύ για έλλειψη καινοτομίας; Το κινητό σου κάνει διπλάσια ώρα να φορτίσει απο ενα κινητό με τα μισά χρήματα και η μπαταρία του διαρκεί το μισό. Είσαι γελοία και τρως τα χρήματα του κόσμου. Πότε ξανά Samsung μεινε στις πατρινες φαρσες καλυτερα.... Εφυγα απο f3 σε s21fe και δεν ισχυει αυτο που λες! 2
PLHROPPP Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν δεκάδες να μην πω εκατοντάδες εταιρείες που βγάζουν κινητά με android λειτουργικό δεν υπάρχει ρε παιδιά έστω μία που να βγάλει μία έκδοση δικη τής του android που να είναι ότι ακριβώς λέει το όνομά του λειτουργικό;;;;; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από PLHROPPP
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα