koutsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Macosj είπε Ναι, εχω όλες τις ναυαρχίδες Samsung, πήρα πριν λίγες ημέρες το fold 4 αλλά δεν έχω τα λεφτά να πάρω ένα iphone. Φίλε μου, το iPhone είναι το δεύτερο κινητό μου, είχα όλα τα iPhone από το 6s και μετά. Οπότε, καλύτερα να αμφισβητήσεις με επιχειρήματα αυτό που έγραψα πάρα να περνάς σε προσωπική επίθεση Έχεις όλα τα iphone από το 6s και μετά και λες ότι ξεκλειδωνουν πολύ εύκολα με το face id! OK τι να πω τώρα; πες μας με ποιο τρόπο κατάφερες να τα ξεκλειδώσεις ενώ είχαν κλείδωμα face id. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από koutsis 2
allure_boy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από allure_boy
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Έχεις όλα τα iphone από το 6s και μετά και λες ότι ξεκλειδωνουν πολύ εύκολα με το face id! OK I rest my case... Πολύ εύκολα σε σχέση με το touch id, τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι κάτι μοναδικό, ενώ το πρόσωπο όχι. Στους μονοζυγωτικούς δίδυμους ανοίγει, όπως και σε ανθρώπους που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους 1
allure_boy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 εχω δει γυναικα να εχει το καινουργιο της σαμσουνγκ το ακριβο που κανει 2.500 ευρω που ειναι σαν βιβλιο και λεω συγνωμη χωρις παρεξηγησει να σας ρωτησω ; λεω ωραιο κηνιτο ποσοτο πηρατε 1500 ; οχι μου λεει κανει 2.500 ευρω ααααα !!!!! λεω μαλιστα εχετε καλη δουλεια και το πηρατε προφανος . οχι μου λεει ηταν δωρο ... μαλιστα λεω απο τον φιλο σας προφανος ναι μου λεει λεω μπραβο ωραιος φιλος πρεπει να ειναι μεγαλο θυμα και κοροιδο χαριτολογωντας εγω για να μην παρεξηγηθει και μου απανταει αντι να πει τιποτα αλλο ναι ειναι ! οντος λεει θυμα και κοροιδο ! οσο αναφορα το θεμα ενταξει τρολαρει η απλ την στιγμη που και αυτη αντιγραφει την απλ δηλαδη κλαιμε απο τα γελια !
cat1967 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Η αλήθεια για τις κάμερες και το τι λένε οι εταιρείες. Εξαιρετικό βίντεο. https://youtu.be/u9sJb_E6h5E
koutsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Πολύ εύκολα σε σχέση με το touch id, τα δακτυλικά αποτυπώματα είναι κάτι μοναδικό, ενώ το πρόσωπο όχι. Στους μονοζυγωτικούς δίδυμους ανοίγει, όπως και σε ανθρώπους που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους Α Οκ. Τόσο εύκολα. Οκ με έπεισες, θα αρχίσω να κλεβω iphone και μετά θα ψάχνω το μονοζυγωτικο δίδυμο του κατόχου για να τα ξεκλειδωνω. Easy money... 1
Christos113 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Και ποιος θα τρολαρει την Samsung για το S21&22 Ultra? 1
allure_boy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, kundi είπε μικροπρέπεια παντα τετοια ειναι και πολλα απο τα κηνιτα της τα πουλαει πολυ παραπανω απο ενα αιφον ενω βγαζει το φορτιστη απο τα κηνιτα της που πρωτη η απλ τον εβγαλε απο ολες της εταιριες πραγματικα κλαιω ...οκ μπορει να μην υπαρχει τοσο καινοτομια στο αιφον 14 πχ αλλα μην μου θελει να μοιασει την απλ η απλ πουλαει λογισμικο και οχι μονο αυτο δεν λεει με τιποτα να το καταλαβει . αλλο αντροιτ λογισμικο αλλο ios
Fronimitis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Macosj είπε Δεν έχω ιδέα. Ποτέ δεν είχα Samsung μη ναυαρχίδα. Έχουν άλλοι και βλέπω ότι έχουν κάτι καλύμματα, που δεν έχω εγώ με κανένα Samsung με 400+ Gb αρχεία μέσα. Για αυτό λέω, αν θέλει κάποιος Samsung τότε πάει για ναυαρχίδα και ας είναι και S1 Μην το συνεχίζεις εκτίθεσαι....O Snapdragon 888 είναι επεξεργαστής ναυαρχίδας. Μαζί με τα 8 για ραμ είναι καλύτερο κι από το S21 αλλά κι από το S21+ Φοράει καλύτερες κάμερες κι έχει κι οπτικό ζουμ 3x. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Fronimitis 1
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, koutsis είπε Α Οκ. Τόσο εύκολα. Οκ με έπεισες, θα αρχίσω να κλεβω iphone και μετά θα ψάχνω το μονοζυγωτικο δίδυμο του κατόχου για να τα ξεκλειδωνω. Easy money... Μπορείς απλά να βρεις και κάποιον που σου μοιάζει, απλά αγνοήσες αυτό το σενάριο και πήγες στο πρώτο σενάριο μόνο και μόνο για να συνεχίσεις την προσωπική επίθεση. Η ουσία είναι, ότι το touch id έχει μεγαλύτερη ασφάλεια και αυτό είναι αναμφισβήτητο. Όπως και το γεγονός ότι 5 χρόνια που η apple έχει αυτή την τεχνολογία θα μπορούσε να το κρύψει κάτω από την οθόνη και να αφήσει την μπροστινή κάμερα να εξέχει. Δεν το έχει κάνει γιατί δεν μπορεί όπως φάνηκε με την σειρά 14. Δεν είναι πλέον ότι δεν θέλει να το μικρύνει, όπως έλεγε από το 11 και μετά, είναι ότι απλά δεν μπορεί
Chris_BMW Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 @koutsis Βλέπεις πως γράφει αυτό : «Ναι, εχω όλες τις ναυαρχίδες Samsung, πήρα πριν λίγες ημέρες το fold 4 αλλά δεν έχω τα λεφτά να πάρω ένα iphone. Φίλε μου, το iPhone είναι το δεύτερο κινητό μου, είχα όλα τα iPhone από το 6s και μετά.» Σου υπογραμμίζω το «δεν έχω τα λεφτά να παρω ένα I phone» σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο …. 1
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Fronimitis είπε Μην το συνεχίζεις εκτίθεται....O Snapdragon 888 είναι επεξεργαστής ναυαρχίδας. Μαζί με τα 8 για ραμ είναι καλύτερο κι από το S21 αλλά κι από το S21+ Φοράει καλύτερες κάμερες κι έχει κι οπτικό ζουμ 3x. Τι να συνεχίσω, λέω δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν ξέρω αν η Samsung πλέον έχει βελτιώσει τις υπόλοιπες συσκευές που βγάζει. Μακάρι να είναι έτσι και να έχει βελτιώσει και τις μη ναυαρχίδες.
apos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Γιατί όλοι ξέρουμε ότι περισσότερα MP στην κάμερα = καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας…🤨 Επιπλέον ξέρουμε ότι καινοτομία = αναδιπλούμενα τηλέφωνα… Αρκεί να κόβουμε τα νύχια μας για να μην γρατσουνίσουμε την οθόνη… Α, ρε Samsung… Σορι, αλλά οι αναδιπλούμενες οθόνες ήταν καινοτομία και μάλιστα μεγάλη. Δεν ξέρω γιατί θες να το γελοιοποιήσεις αλλά δεν έχεις καθόλου δίκιο. Το iPhone 14 (το απλό) είναι αδιανόητο fail για την Apple. Δεν ξέρω πώς θα πάει εμπορικά, μπορεί να κάνει ρεκόρ. Δεν έχει σημασία. Σαν "νέα" κυκλοφορία, είναι ό,τι πιο αστείο έχει κάνει ποτέ. Κοροϊδεύει. Κάτοχος iPhone 12 Pro και πολλών άλλων Apple συσκευών btw. 2
koutsis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, apos είπε Σορι, αλλά οι αναδιπλούμενες οθόνες ήταν καινοτομία και μάλιστα μεγάλη. Δεν ξέρω γιατί θες να το γελοιοποιήσεις αλλά δεν έχεις καθόλου δίκιο. Το iPhone 14 (το απλό) είναι αδιανόητο fail για την Apple. Δεν ξέρω πώς θα πάει εμπορικά, μπορεί να κάνει ρεκόρ. Δεν έχει σημασία. Σαν "νέα" κυκλοφορία, είναι ό,τι πιο αστείο έχει κάνει ποτέ. Κοροϊδεύει. Κάτοχος iPhone 12 Pro και πολλών άλλων Apple συσκευών btw. Κι εγώ θα συμφωνήσω παρόλο που είμαι κάτοχος iphone τα τελευταία 3 χρόνια και παλιότερα είχα μόνο samsung ναυαρχιδες. Το fold είναι όντως καινοτόμα και διαφορετική συσκευή. Επίσης το απλό 14 μεγάλη κοροϊδία. Ίδιος επεξεργαστής, ίδια οθόνη (60hz), ακριβώς ίδια εμφάνιση.... 2
user2163 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω το 11 και έλεγα να αναβαθμίσω αλλά δεν το βλέπω για φέτος μάλλον θα περιμένω για του χρόνου είμαι φουλ ευχαριστημένος με το 11, θα το ήθελα το 5G τώρα που έχουμε και unlimited data, την μπαταρία και την καλύτερη κάμερα αλλά δεν νομίζω πως είναι worth. Τώρα για κάποιον που έχει το 13 δεν το συζητάω δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσει για 2GB RAM, 1 GPU core, και την photonic engine. Αν πρέπει ντε και καλά να γίνει αναβάθμιση από το iPhone 13 θα έλεγα να πάει σε 14 Pro και πάνω. Γενικά είμαι κατά της ιδέας να αλλάζουμε smartphone κάθε χρόνο, ειδικά αν πρόκειται για iPhone αλλά μερικοί έχουν τα χρήματα και θέλουν να τα δίνουν εκεί, περί ορέξεως. Πιστέυω καλή στιγμή για κάποιον που έχει iPhone Xs και πίσω να πάρει είτε τα 14άρια είτε τα 13άρια σε μειωμένη τιμή. Πάνω κάτω τα ίδια με πέρυσι είναι εξωτερικά αλλά και τι να αλλάξεις, μια χαρά είναι οι περισσότερες αλλαγές θα είναι σε hardware εσωτερικά και σε software(iOS). https://amp.cnn.com/cnn/cnn-underscored/electronics/iphone-14-should-you-upgrade Τώρα τις βλακείες της Samsung δεν τις συζητάω να πω μόνο πως ακόμη και ο CEO της και υψηλόβαθμα στελέχη της iPhone χρησιμοποιούν όταν δεν υπάρχουν κάμερες στο δρόμο... Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από user2163 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα