Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Άσχετα με ποιος έκανε τι εσυ θα ειχες iPhone με 4.7 ιντσες;  αυτή την στιγμή μιλάμε με όσα υπάρχουν στην αγορά γιατί εγώ έπιασα ένα αρχαίο που έχω 5.7 ίντσες και μου φάνηκε παιδικό παιχνίδι και δεν μιλάω για κατασκευή

Βρήκες και εσύ άτομο να το πεις! Οντως προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά, εγώ πήρα το 13 mini και το περίμενα πως και πως χαχαχα Αλλά η πλειοψηφία θέλει μεγάλα και θεωρώ λογική την αλλαγή πλεύσης και ας μην μου άρεσε.

• Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Macosj είπε

Καλά έδωσες 600€ για FE? Δεν έπαιρνες ένα note 20 ultra μεταχειρισμένο καλύτερα. Κάποιοι παίρνουν κάτι Samsung σειρά  A ή FE και κάτι τέτοια και νομίζουν ότι τα Samsung ετσι είναι. Μόνο ναυαρχίδες να παίρνετε και ας είναι 5 ετών μεταχειρισμένο. Πραγματικά προτιμώ ννα αγοράσω το note 8 ΤΩΡΑ πάρα το FE ή οποιοδήποτε της σειράς Α. Οι ναυαρχίδες της Samsung δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της.  

Παίζει το S21 FE 8/256 να είναι καλύτερο στο σύνολο κι από το S22.

Και σου μιλάω ως πρώην κάτοχος S21,S21+ ,S22 και Xiaomi mi11.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ektordesign είπε

Βρήκες και εσύ άτομο να το πεις! Οντως προσωπικά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα κινητά, εγώ πήρα το 13 mini και το περίμενα πως και πως χαχαχα Αλλά η πλειοψηφία θέλει μεγάλα και θεωρώ λογική την αλλαγή πλεύσης και ας μην μου άρεσε.

Ε καλα εκτός εσενα!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fronimitis είπε

Παίζει το S21 FE 8/256 να είναι καλύτερο στο σύνολο κι από το S22.

Και σου μιλάω ως πρώην κάτοχος S21,S21+ ,S22 και Xiaomi mi11.

Δεν έχω ιδέα. Ποτέ δεν είχα Samsung μη ναυαρχίδα. Έχουν άλλοι και βλέπω ότι έχουν κάτι καλύμματα, που δεν έχω εγώ με κανένα Samsung με 400+ Gb αρχεία μέσα. Για αυτό λέω, αν θέλει κάποιος Samsung τότε πάει για ναυαρχίδα και ας είναι και S1 

Δημοσ.

Εχουμε δει πολλες "τρολλιες" απο πλευρας σαμσουνγκ στο παρελθον και στο τελος τα λουστηκε.Α ναι εκανε την καινοτομια να βαλει σε ολα τα κινητα της ανεξαρτητως μερους τους σουπερ εξινος..

Δημοσ.

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μέτριοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Δεν έχει ήδη καλό αισθητήρα η Samsung? Μιλάμε για το s22 ultra έσω όχι για το Α50

Έχθρός του καλού είναι το καλύτερο.Οπότε αν είχα να επιλέξω μεταξύ μεγαλύτερου αισθητήρα ή πολλών megapixel θα επέλεγα το πρώτο.

Έχω κάμερα 14 χρονών 21 megapixel με max resolution 1080p που τραβάει καλύτερς φώτο και βίντεο απο οποιοδήποτε κινητό έχω δοκιμάσει(μέχρι iphone 13 pro max)

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Άσχετα με ποιος έκανε τι εσυ θα ειχες iPhone με 4.7 ιντσες;  αυτή την στιγμή μιλάμε με όσα υπάρχουν στην αγορά γιατί εγώ έπιασα ένα αρχαίο που έχω 5.7 ίντσες και μου φάνηκε παιδικό παιχνίδι και δεν μιλάω για κατασκευή

Ότι αρέσει στον καθένα και ότι συνηθίσει.

Αν δουλεύεις με λαπτοπ και ταμπλετ όλη μέρα ας πούμε, ένα κινητό 6,7 μοιάζει με gameboy. Από την άλλη αν είναι η μεγαλύτερη σύγχρονη συσκευή που έχεις, θα μάθεις και θα συνηθίσεις να κάνεις την δουλειά σου και με αυτή.

Το ίδιο ισχύει και για τις μικρότερες συσκευές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλύτερα ας τρολαρει  το  ψηλό ελεεινό   λογισμικό  adroind που    κολλάει χωρίς λόγο λες και εχω windows ,και ας αφήσει κατα μερος την στατικότητα της apple τουλάχιστον στο ντιζαιν  , ....Έλεος  .........,.... ---, και ας βγάλει και κανένα galaxy με linux  ,  μπας και δούμε και κάτι άλλο  .....

Επεξ/σία από optimerious
Δημοσ.

Χρόνια κάτοχος αποκλειστικά και μόνο των Samsung πήγα σε I-phone το 2019 πραγματικά το Apple είναι ένα μίνι φορητό laptop δεν συγκρίνεται γνώμη μου με κάποιο samsung. Τις τελευταίες ημέρες γνωστή μου αγόρασε το samsung s22 το δούλεψα να δω εντυπώσεις πραγματικά καμία διαφορά με το s20 από όπου και προερχόταν και κυρίως για τα χρήματα του 640 με αποφορολόγηση (ευτυχώς) τζάμπα ανανέωση . Και γι' αυτούς που θα πουν ότι το ίδιο ισχύει και για τα I-phone να σημειώσω πως μία συσκευή Apple του 2019 ακόμη και σήμερα μπορεί και έχει αξία μέχρι και 550€ ενώ ένα samsung του 2022 δεν το πουλάς σε καμία περίπτωση τόσο. (Για άλλες μάρκες κινητών δεν σχολιάζω διότι δεν έχω άποψη μου είναι αδιάφορες.) 😎

Δημοσ.

καινοτομια Samsung, ειναι να φτιαχνει κινητα που λειτουργουν και σαν βομβες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Macosj είπε

Ποτε έβαλε notch η Samsung? Τρύπα στο κέντρο έχει από το note 10. Η apple προσπαθεί να το πλησιάσει αυτό αλλά ούτε το face id κάτω από την οθόνη δεν μπορεί να βαλει, προσοχή δεν μιλάω για την μπροστινή κάμερα αλλά για το σύστημα Face id, κάτι που θα έμοιαζε εύκολο. Προσπάθησε τώρα να το κάνει αλλά και πάλι δεν πετυχε να αντιγράψει την Samsung στο πετυχημένο σχέδιο, που τελικά ακολούθησαν ολες οι άλλες εταιρίες 

Φίλε μου η samsung ΔΕΝ έχει το σύστημα face id της Apple με τους πολλούς αισθητήρες. Για αυτό δεν χρειάζεται το notch. Έχει μόνο μια μπροστινή κάμερα και τίποτα άλλο. Για αυτό άλλωστε και το όποιο face id έχει δεν δουλεύει στο σκοτάδι και δεν είναι τόσο γρήγορο και αξιόπιστο όπως της Apple γιατί όλη η αναγνώριση γίνεται από τη μπροστινή κάμερα . αλήθεια νομίζεις ότι η Samsung κατάφερε να βάλει αισθητήρες face id κάτω από την οθόνη; 😂

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου samsung ΔΕΝ έχει το σύστημα face id της Apple με τους πολλούς αισθητήρες. Για αυτό δεν χρειάζεται το notch. Έχει μόνο μια μπροστινή κάμερα και τίποτα άλλο .αλήθεια νομίζεις ότι η Samsung κατάφερε να βάλει αισθητήρες face id κάτω από την οθόνη; 😂

Ποτε είπα ότι η Samsung έχει face id? Είπα ότι η apple προσπαθεί να μοιάσει στο σχέδιο της Samsung μικραινοντας - κρύβοντας το face id και (πλησιάζοντας έτσι στο σχεδιασμό της μπροστινής οθόνης της Samsung) , το οποίο θα μπορούσε να καλύψει κάτω από την οθόνη, αλλα ούτε αυτή την καινοτομία δεν μπορεί να κάνει. Η Samsung έχει ασφάλεια, με το touch id δεν ανοίγει με τίποτα. Τα iphone ξεκλειδώνουν πολύ εύκολα με το face id 

Επεξ/σία από Macosj
  • Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Ποτε είπα ότι η Samsung έχει face id? Είπα ότι η apple προσπαθεί να μοιάσει στο σχέδιο της Samsung μικραινοντας - κρύβοντας το face id και (πλησιάζοντας έτσι στο σχεδιασμό της μπροστινής οθόνης της Samsung) , το οποίο θα μπορούσε να καλύψει κάτω από την οθόνη, αλλα ούτε αυτή την καινοτομία δεν μπορεί να κάνει. Η Samsung έχει ασφάλεια, με το touch id δεν ανοίγει με τίποτα. Τα iphone ξεκλειδώνουν πολύ εύκολα με το face id 

Έλα παραδεξου το. Δεν έχεις πιάσει ποτέ iphone έτσι;; 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Έλα παραδεξου το. Δεν έχεις πιάσει ποτέ iphone έτσι;; 

Ναι, εχω όλες τις ναυαρχίδες Samsung, πήρα πριν λίγες ημέρες το fold 4 αλλά δεν έχω τα λεφτά να πάρω ένα iphone. Φίλε μου, το iPhone είναι το δεύτερο κινητό μου, είχα  όλα τα iPhone από το 6s και μετά. Οπότε, καλύτερα να αμφισβητήσεις με επιχειρήματα αυτό που έγραψα πάρα να περνάς σε προσωπική επίθεση 

Επεξ/σία από Macosj

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...