nickem7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Εδώ τους τρόλαρε η κόρη του Steve Jobs: «Κάνω αναβάθμιση από iPhone 13 σε iPhone 14, μετά την ανακοίνωση της Apple σήμερα» 2
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Tlykog είπε Μη χρησιμοποιείς το πρόγραμμα της κάμερας για σκανάρισμα. Υπάρχει καλύτερο software γι αυτό. Για επαγγελματική χρήση το κινητό δεν κάνει για σκανάρισμα έτσι κι αλλιώς, εκτός και αν έχεις πάρα πολύ χρόνο για χάσιμο. Υπάρχουν scanners που κάνουν καλύτερη δουλειά από οποιοδήποτε κινητό, με καλύτερα αποτελέσματα και στο 1/10 του χρόνου. Αυτά χρησιμοποιώ. Το κινητό το έχω για λύση ανάγκης, όταν είμαι μακρυά απ΄οτο γραφείο... Άσε που πολλές πχ δημόσιες υπηρεσίες δεν δέχονται μεγάλα αρχεία pdf, άρα η μεγάλη ανάλυση δεν έχει νόημα. Αυτο έλειπε να χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της καμερας. Όχι δεν σκαναρεις πιο γρήγορα με το κλασσικό σκάνερ, εγώ σκαναρω μια σελίδα κάθε δευτερόλεπτο με το κινητό. Αρκεί να έχει καλή ανάλυση. Το σκαναρισμα δεν το θέλω για το ανθρώπινο μάτι, ακόμα και xiaomi 100 ευρώ να σκαναρω μια χαρά θα βγει. Το θέμα είναι ότι θέλω το OCR να αναγνωρίσει σωστά το κείμενο, κάτι που έχει να κάνει με την πυκνότητα των εικονοστοιχείων της φωτογραφίας. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj
panathatube Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, polaki είπε Όπως ρωτάω και παραπάνω, το θέμα είναι ποιος την χρησιμοποιεί στην πράξη. Στο δια ταύτα όμως, για τον οποιονδήποτε λόγο (έστω ότι δεχόμαστε τον λόγο που αναφερεις), το αποτέλεσμα είναι ότι η μεταπωλητική αξία του ενός είναι πολύ χαμηλή ενώ του άλλου πολύ υψηλή. Αυτοί που τα αγοράζουν και η πορεία αύξησης των πωλήσεων αναδιπλούμενων είναι εκθετική. Πρώτα είπες ότι η Samsung δεν και καινοτομεί μετά ρώτησες ποιος χρησιμοποιεί στην πράξη την καινοτομία αυτή. Έτερον εκάτερον. Μπορείς να καινοτομείς και να αποτυγχάνεις βέβαια ή απλώς να κάθεσαι στα αβγά σου. 2
kirmis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Ποιά έλλειψη καινοτομίας? Εδώ η Apple μόλις ανακάλυψε το Always on Display στο iPhone 14 😂 4
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, polaki είπε Όπως ρωτάω και παραπάνω, το θέμα είναι ποιος την χρησιμοποιεί στην πράξη. Εγώ. Μέχρι τώρα δεν είχα fold λόγω της περίεργης αλά σονυ αναλογίας της εξωτερικής οθόνης. Τωρα με το fold 4 είμαστε μια χαρά. Ότι καλύτερο υπάρχει Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj
AtiX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μαρή Samsung δεν βαρέθηκες να κράζεις την Apple και στους 6 μήνες να κανείς τα ίδια? Πραγματικά αναρωτιέμαι το διαφημιστικό τμήμα της Samsung ξέρει που δουλεύει και δεν μας δουλεύει ή αν έστω επικοινωνεί με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας… 5
ektordesign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Macosj είπε Καλά έδωσες 600€ για FE? Δεν έπαιρνες ένα note 20 ultra μεταχειρισμένο καλύτερα. Κάποιοι παίρνουν κάτι Samsung σειρά A ή FE και κάτι τέτοια και νομίζουν ότι τα Samsung ετσι είναι. Μόνο ναυαρχίδες να παίρνετε και ας είναι 5 ετών μεταχειρισμένο. Πραγματικά προτιμώ ννα αγοράσω το note 8 ΤΩΡΑ πάρα το FE ή οποιοδήποτε της σειράς Α. Οι ναυαρχίδες της Samsung δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα μοντέλα της. Όσο περισσότερα MP τόσο το καλύτερο φυσικά. Καλύτερα να έχεις πολλά και αχρείαστα. Εγώ που θέλω να κάνω σκαν έγγραφα από κινητό, με τα. 12 MP του iPhone σε ζουμ δεν φαίνονται ούτε τα γράμματα καθαρά. Οπότε μια χαρά είναι τα MP, αυξάνουν τα εικονοστοιχεία και άρα την ανάλυση της φωτογραφίας Ρώτα κανέναν φίλο σου φωτογράφο για ΜP και θα καταλάβεις ότι δεν παίζουν καμία σχέση στην ποιότητα της φωτογραφίας. Οι επαγγελματικές κάμερες δεν έχουν όσα MP μοσχοπουλάει η Samsung, πιστεύεις ότι βγάζουν χειρότερες φωτογραφίες? Αν θέλεις να ντύσεις ένα κτίριο με την φωτογραφία των 200MP τότε οκ, αλλιώς δεν έχουν νόημα πάνω απο συγκεκριμένο αριθμό, καθαρά μάρκετινγκ είναι. Για να στο πω απλά, τα MP είναι θέμα ανάλυσης όχι ποιότητας, γιαυτο το iphone των "λίγων" μέχρι τώρα MP βγάζει καλύτερες φωτό ποιοτικά απο τα περισσότερα android που διαφημίζουν περισσότερα MP. 1
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Μαρή Samsung δεν βαρέθηκες να κράζεις την Apple και στους 6 μήνες να κανείς τα ίδια? Πραγματικά αναρωτιέμαι το διαφημιστικό τμήμα της Samsung ξέρει που δουλεύει και δεν μας δουλεύει ή αν έστω επικοινωνεί με τα υπόλοιπα τμήματα της εταιρίας… Δηλαδή τι να κάνει? Να βάλει στο νέο μοντέλο 48 MP δηλαδή να πάει πίσω κάποια χρόνια
Fulgore Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, nick_corobos είπε Πήρα τι s21FE, έδωσα 600€ και είναι χειρότερο απο το Poco f3 των 300€(εκτός από την κάμερα), και μιλάς εσύ για έλλειψη καινοτομίας; Αν και ψιλό άσχετο με το εδώ θέμα,που ακριβώς το είδες το χειρότερο από το poco f3 εκτός της κάμερας? Εχει το poco f3 ασύρματη φόρτιση και ip68? Το poco F3 θα πάρει μέχρι Android 13 φέτος, ενω το S21 θα πάρει μέχρι Android 16. Οθονη πιο φωτεινη έχει το Samsung και μπαταρία ειναι στα ίδια. Που ακριβώς το είδες εσύ το χειρότερο, μονο εσυ γνωρίζεις... 5
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ektordesign είπε Ρώτα κανέναν φίλο σου φωτογράφο για ΜP και θα καταλάβεις ότι δεν παίζουν καμία σχέση στην ποιότητα της φωτογραφίας. Οι επαγγελματικές κάμερες δεν έχουν όσα MP μοσχοπουλάει η Samsung, πιστεύεις ότι βγάζουν χειρότερες φωτογραφίες? Αν θέλεις να ντύσεις ένα κτίριο με την φωτογραφία των 200MP τότε οκ, αλλιώς δεν έχουν νόημα πάνω απο συγκεκριμένο αριθμό, καθαρά μάρκετινγκ είναι. Για να στο πω απλά, τα MP είναι θέμα ανάλυσης όχι ποιότητας, γιαυτο το iphone των "λίγων" μέχρι τώρα MP βγάζει καλύτερες φωτό ποιοτικά απο τα περισσότερα android που διαφημίζουν περισσότερα MP. Που διαφωνούμε σε αυτό? Πριν λίγο έγραψα ότι τα MP θα δώσουν την ανάλυση, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο. Ο φακός και όλα τα υπόλοιπα θα δώσουν την ποιότητα. Προφανώς η εταιρία θα αναπτύξει και τα δύο ταυτόχρονα. Πολύ ευχαρίστως να έχω και τέλεια ποιότητα και τέλεια ανάλυση. Η ανάλυση δεν είναι μόνο για αφίσες, είναι για πολλά πράγματα ( όπως γράφω παραπάνω) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Macosj 1
ektordesign Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, polaki είπε Τελικά ρε μάγκες το fold πουλάει καθόλου; Παίζει να το έχω δει μόνο 3-4 φορές στη ζωή μου. Αντιθετως τις ναυαρχίδες και της Samsung αλλά και της Apple τις βλέπουμε καθημερινά, άρα δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέμα ενδιαφέροντος και χρηστικότητας είναι. Who TF τελικά ασχολείται με αυτή την φοβερή καινοτομία; Ομολογουμένως βέβαια από άποψη φωτογραφίας η Samsung έχει πολύ καλύτερη ποιότητα/ανάλυση/zoom/σταθερότητα video στις κάμερες της, στα μεγάλα μοντέλα απτήν αρχή του σύμπαντος. Εμ αυτό δεν έχουν καταλάβει κάποιοι. Οτι καινοτομία που δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό και δεν λύνει κάποιο πρόβλημα ή προσφέρει κάποια λύση, είναι καινοτομία ανούσια. Καινοτομία είναι όταν ένα προϊον/υπηρεσία προσφέρει μια ουσιαστική λύση ώστε να αφήσεις πίσω την υπάρχουσα. 1 λεπτό πριν, Macosj είπε Που διαφωνούμε σε αυτό? Πριν λίγο έγραψα ότι τα MP θα δώσουν την ανάλυση, όσο καλύτερα τόσο το καλύτερο. Ο φακός και όλα τα υπόλοιπα θα δώσουν την ποιότητα. Πολύ ευχαρίστως να έχω και τέλεια ποιότητα και τέλεια ανάλυση. Η ανάλυση δεν είναι μόνο για αφίσες, είναι για πολλά πράγματα ( όπως γράφω παραπάνω) Γι'αυτο τόνισα ότι μεγαλύτερη ανάλυση δεν σημαίνει καλύτερη ποιοτητα όμως! Ολοι την έχουν συνδέσει με ποιότητα, αλλά αυτό δεν ίσχυει. Απλώς θα μπορείς να "ζουμάρεις" περισσότερο για να το πω μπακάλικα.
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, ektordesign είπε Εμ αυτό δεν έχουν καταλάβει κάποιοι. Οτι καινοτομία που δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό και δεν λύνει κάποιο πρόβλημα ή προσφέρει κάποια λύση, είναι καινοτομία ανούσια. Καινοτομία είναι όταν ένα προϊον/υπηρεσία προσφέρει μια ουσιαστική λύση ώστε να αφήσεις πίσω την υπάρχουσα. Δεν είναι καινοτομία ότι μια συσκευή είναι κινητό - tablet - laptop. Όσο για το τελευταίο (laptop) το fold υποστηρίζει Dex mode, όπως τα καλά tablet της εταιρίας. Ταυτόχρονα υποστηρίζει pen. Δεν υπάρχει τίποτα πιο παραγωγικό. Αν δεν είναι καινοτομία αυτό, τι άλλο μπορεί να είναι?
Chocobo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Macosj είπε Δηλαδή τι να κάνει? Να βάλει στο νέο μοντέλο 48 MP δηλαδή να πάει πίσω κάποια χρόνια Μπορεί απλά να μεγαλώσει το μέγεθος αισθητήρα το οποίο με εξαίρεση εσένα που σκανάρεις 1000 σελίδες τη μέρα είναι προτιμότερο για όλο τον υπόλοιπο πλανίτη. 3
AtiX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Macosj είπε Δηλαδή τι να κάνει? Να βάλει στο νέο μοντέλο 48 MP δηλαδή να πάει πίσω κάποια χρόνια Μπα… καλύτερα ας κάνει κάτι πιο πρωτότυπο από το να κρύβει τις τρύπες με wallpapers…
Macosj Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ektordesign είπε Εμ αυτό δεν έχουν καταλάβει κάποιοι. Οτι καινοτομία που δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό και δεν λύνει κάποιο πρόβλημα ή προσφέρει κάποια λύση, είναι καινοτομία ανούσια. Καινοτομία είναι όταν ένα προϊον/υπηρεσία προσφέρει μια ουσιαστική λύση ώστε να αφήσεις πίσω την υπάρχουσα. Γι'αυτο τόνισα ότι μεγαλύτερη ανάλυση δεν σημαίνει καλύτερη ποιοτητα όμως! Ολοι την έχουν συνδέσει με ποιότητα, αλλά αυτό δεν ίσχυει. Απλώς θα μπορείς να "ζουμάρεις" περισσότερο για να το πω μπακάλικα. Το ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν συγχυστεί με αυτό. Ομως, μεγαλύτερη ανάλυση δεν σημαίνει και χειρότερη ποιότητα. Άρα μια εταιρία που αναπτυχθεί και τα δύο ταυτόχρονα είναι καλύτερη από μία εταιρία που αφήνει πίσω την ανάλυση στα 12 MP και κοιτάει μόνο την ποιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα