Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας,

αν ξερατε να μου δωσετε καποιο online βουλγαρικο κατάστημα να αγοράζω απο κει φθηνοτερα ζωοτροφες (που βρίσκεις και Ελλάδα, όχι Βουλγαρικες.)για τις γάτες μου. αν δεν επιτρέπεται, στειλτε μου μηνυμα.

ευχαριστω.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tasanton είπε

Φαντάζομαι έχεις ψάξει στο google. Π.χ. bulgaria online pet - Google Search

Αλλά πόσο φθηνότερα περιμένεις να είναι, αν συμπεριλάβεις την αποστολή;

Ο κτηνίατρος μου το είπε επειδή έχω πέντε γατάκια και καμιά φορά χρειάζονται ειδική τροφη.

Έχω σκοπό να παραγγέλνω πέντε τσουβάλια τη φόρα.

Είναι και οι αμπούλες για τα χάπια για τα ενδπαράσιτα.

Έχω ψάξει με τις ώρες και δεν βγάζω άκρη.

Θα κοιτάξω και αυτά που μου είπες ευχαριστώ και θα δω βέβαια αν δεν συμφέρει πάντως μου είπε ότι συμφέρει.θαδω..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

https://www.zooplus.gr/

Οι τροφές έρχονται από Ρουμανία αν θυμάμαι καλά και έχει δωρεάν μεταφορικά από κάποιο ποσό και πάνω. Δες το, ίσως σε βολέψει. Είναι αξιόπιστο

Δεν ξερω γενικα, μια ματια που εριξα σε happydog  Ειναι 50% πιο ακριβα απο οτι Ελλαδα (32 τα 15 κιλα, εκει 45).

Αν εχετε quiko κοντα σας, ισως αξιζει μια επισκεψη για τιμες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω προτιμω εδω και καιρο ενα μαγαζακι απο Θεσσαλονικη,εχει απο τις χαμηλοτερες τιμες στην Ελλαδα και δωρεαν μεταφορικα απο 25 ευρω και επανω.. Το zooplus εχει μικροτερη ποικιλια μαρκων και νομιζω πρεπει να ξεπερασεις τα 80 για δωρεαν μεταφορικα

Επεξ/σία από DOR1K1N
  • Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, DOR1K1N είπε

Εγω προτιμω εδω και καιρο ενα μαγαζακι απο Θεσσαλονικη,εχει απο τις χαμηλοτερες τιμες στην Ελλαδα και δωρεαν μεταφορικα απο 25 ευρω και επανω.. Το zooplus εχει μικροτερη ποικιλια μαρκων και νομιζω πρεπει να ξεπερασεις τα 80 για δωρεαν μεταφορικα

Δώσε μας και το site.

Δημοσ.
Στις 13/9/2022 στις 10:17 ΜΜ, cthulhucarbide είπε

https://www.zooplus.gr/

Οι τροφές έρχονται από Ρουμανία αν θυμάμαι καλά και έχει δωρεάν μεταφορικά από κάποιο ποσό και πάνω. Δες το, ίσως σε βολέψει. Είναι αξιόπιστο

Μακάρι να με βολέψεις σε ευχαριστώ πολύ πάντως έτσι κι αλλιώς.

Ένα βουλγάρικο pet shop που κατάφερα και επικοινώνησα πανάκριβο πιο ακριβά και από την Ελλάδα συν τα μεταφορικά πώς ταΐζουν τα ζώα τους δεν μπορώ να καταλάβω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...