Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οποιαδηποτε  διρθωση σε ...εγκυκλοπαιδειες πρεπει να εχει ...τεκμιριωση !!!!

Πέραν της πλάκας ήθελα να σε ρωτήσω αν οικονομικά μπορείς δεν θα σε βόλευε ένα μικρό αυτοκίνητο μιας και λογικά έχεις μεγάλα παιδιά και στην ουσία χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο με δύο επιβάτες (υποθέτω). 

Το ρώτησα και στον θείο μου που έχει την ίδια ηλικία με σένα. Είσαι στην ηλικία για ένα τελευταίο δώρο στον εαυτό σου. Να είσαι καλά στην υγεία σου εύχομαι και γιατί όχι έχεις 15 χρόνια για οδήγηση τουλάχιστον. 

• Like 1
  • Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, liakinen είπε

Πέραν της πλάκας ήθελα να σε ρωτήσω αν οικονομικά μπορείς δεν θα σε βόλευε ένα μικρό αυτοκίνητο μιας και λογικά έχεις μεγάλα παιδιά και στην ουσία χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο με δύο επιβάτες (υποθέτω). 

Το ρώτησα και στον θείο μου που έχει την ίδια ηλικία με σένα. Είσαι στην ηλικία για ένα τελευταίο δώρο στον εαυτό σου. Να είσαι καλά στην υγεία σου εύχομαι και γιατί όχι έχεις 15 χρόνια για οδήγηση τουλάχιστον. 

Ναι θα με βολευε τις πιο πολλες φορες εχω ενηλικα παιδια αλλα καποιες  φορες οχι ...Αν το εβλεπες πριν ενα μηνα πως φορτωθηκε θα το λυποσουν...4 ατομα με αποσκευες και προμηθειες για ενα μηνα και 6 σκυλακια 

Βεβαια δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο αυτο 

Χωρις να θελω να με παρεξηγησει κανεις αν εχεις συνηθισει σε αυτοκινητο 2000 κυβικα  δυσκολο να  προσαρμοστεις σε 1000 και 1200 κυβικα. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι θα με βολευε τις πιο πολλες φορες εχω ενηλικα παιδια αλλα καποιες  φορες οχι ...Αν το εβλεπες πριν ενα μηνα πως φορτωθηκε θα το λυποσουν...4 ατομα με αποσκευες και προμηθειες για ενα μηνα και 6 σκυλακια 

Βεβαια δεν ειναι και πολυ συνηθισμενο αυτο 

Αυτό είναι όμως το κακό με τα μικρά αυτοκίνητα. Ότι έστω τις ελάχιστες φορές που χρειαστεί να κάνεις "μετακόμιση" σε περιορίζει ή σε αποτρέπει. Θα πρέπει να υπάρχει και το μεγάλο δηλαδή standby και αυτό τους περισσότερους δεν τους συμφέρει (έξοδα, ασφάλειες κτλ). 

Ο θείος για Yaris Hybrid πήγαινε (πριν το μπάχαλο του τελευταίου χρόνου βέβαια) και το μετάνιωσε γιατί δεν θα μπορούσε με ένα δρομολόγιο (ούτε με δεύτερο) να πάει πράγματα στο εξοχικό στην Χαλκιδική από Φλώρινα. Ήθελε να σουτάρει ένα πλοίο που έχει τώρα όπως το παρακάτω image.png.2388ea1b53ba63851e9adb17c999bc9a.png

• Like 1
Δημοσ.

η δική μου αίσθηση είναι οτι ένα αυτοκίνητο και μάλιστα Honda μπορεί να αντέξει και 100 χρόνια......φίλος μου έχει ενα Honda Prelude 2.2 του 2000 κάτω απο την πυλωτή του χωρίς πινακίδες γιατί μετα το 2010 ηταν πλέον ασύμφορο να κυκλοφορεί στον δρόμο λόγω παγίων εξόδων. Και αυτό αγαπητέ μου είναι η μεγαλύτερη απειλή, σύντομα θα είναι ασύμφορο για εσάς να διατηρείτε πλέον αυτό το όχημα. Οπότε για ενα καλοσυντηρημένο αυτοκίνητο δεν είναι θέμα μηχανικό αλλα κατα πόσο οι θεσμοί θα σας επιτρέπουν να το διατηρείτε.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, liakinen είπε

Και στην πρώτη και στην δεύτερη παράθεση που έκανες είσαι ο ορισμός του γράφω κάτι απλά για να γράψω. 

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ότι έχει καταλύτη το αυτοκίνητο μου. Μου άνοιξες τα μάτια. 

Για πες μου τώρα πως το δικό μου δεν φοράει εδώ και 30 χρόνια και περνάει ΚΤΕΟ ενώ από την μάνα του είχε. Μοντέλο 1987 1.6.

Η επισήμανση ότι ο ισχυρισμός σου είναι εντελώς αστήρικτος ήταν απλά κάτι για να γράψω? Μάλιστα.

Πάντως άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις, έγραψα πως το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυαζόταν προαιρετικά με καταλύτη, δεν έγραψα πως συγκεκριμένα το δικό σου είχε, πως θα μπορούσα να ξέρω κάτι τέτοιο άλλωστε? Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι το 87 δεν υπήρχε καν νομοθεσία στην Ελλάδα για καταλυτικά αυτοκίνητα, αρχές 90 ξεκίνησε όλο αυτό, μέχρι τότε ακόμα και καταλύτη να είχε κάποιο (όπως πολλά που ήρθαν μεταχειρισμένα από Γερμανία) δεν γραφόταν στην άδεια.

3 ώρες πριν, liakinen είπε

Σιγά μην σου φέρουμε και ντοκουμέντα για τους κινητήρες με αμόλυβδη. 

Τότε και μεις με τη σειρά μας σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά όσα λες.

Πάμε παρακάτω :)

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Η επισήμανση ότι ο ισχυρισμός σου είναι εντελώς αστήρικτος ήταν απλά κάτι για να γράψω? Μάλιστα.

Πάντως άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις, έγραψα πως το συγκεκριμένο μοντέλο συνδυαζόταν προαιρετικά με καταλύτη, δεν έγραψα πως συγκεκριμένα το δικό σου είχε, πως θα μπορούσα να ξέρω κάτι τέτοιο άλλωστε? Αυτό που ξέρω στα σίγουρα είναι ότι το 87 δεν υπήρχε καν νομοθεσία στην Ελλάδα για καταλυτικά αυτοκίνητα, αρχές 90 ξεκίνησε όλο αυτό, μέχρι τότε ακόμα και καταλύτη να είχε κάποιο (όπως πολλά που ήρθαν μεταχειρισμένα από Γερμανία) δεν γραφόταν στην άδεια.

Τότε και μεις με τη σειρά μας σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά όσα λες.

Πάμε παρακάτω :)

Το τι θα πάρεις στα σοβαρά εσύ δεν με απασχολεί στο ελάχιστο. Αρκετά ασχολήθηκα με σένα και χαλάω και το θέμα του ανθρώπου. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, satyllas είπε

Είστε 65 ετών και γράφετε στο insomnia? Και μάλιστα ενεργά;; Συγχαρητήρια!

Αυτό που έγραψες τιμάει και το φόρουμ. 

• Like 5
Δημοσ.
7 ώρες πριν, satyllas είπε

Είστε 65 ετών και γράφετε στο insomnia? Και μάλιστα ενεργά;; Συγχαρητήρια!

Πρωτοακουμπησα πληκτρολογιο το 1992 σε ηλικα 34 ετων...Η Insomnia μου εμαθε παρα πολλα !!!

• Like 16
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Τι 500.000 και 1.000.000 διαβαζω ρεε ;
Αlfa romeo 75 1.8.. Απο το 1ο χιλιομετρο αρχισε να ζηταει 😂

Δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα για αυτα τα πραγματικα πολυ ομορφα αυτοκινητα .

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Πάρε Ιάπωνα να σωθείς! 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ασε.. χαχαχα.
Πιο πολυ το εγραψα με για την υπερβολη της συγκρισης στο θεμα αξιοπιστιας.
Αμαξαρα αλλα δουλευες για να το συντηρεις δυστηχως.
Θυμαμαι εκανα ταξιδι και παντα στο πορπαγκαζ, ειχα λαδι και παραφλου :P

1 λεπτό πριν, Fordakias7 είπε

Πάρε Ιάπωνα να σωθείς! 🤣

Μετα απο το αλφα 75, εχω αλλαξει πολλα. Τωρα ειμαι με ενα ford focus active :P

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Υπερβολές, για κανα μήνα δεν ζητούσαν τίποτα :P

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Ασε.. χαχαχα.
Πιο πολυ το εγραψα με για την υπερβολη της συγκρισης στο θεμα αξιοπιστιας.
Αμαξαρα αλλα δουλευες για να το συντηρεις δυστηχως.
Θυμαμαι εκανα ταξιδι και παντα στο πορπαγκαζ, ειχα λαδι και παραφλου :P

Τι ειναι αυτα ;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...