cumulus Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Απο το μεσημερι αντιμετωπιζω προβλημα με το gmail.Μια δεν εχω προσβαση ,μια μπορω να το ανοιξω μονο σε html μορφη,email δε φευγουν κλπ Εχει αλλος καποιο προβλημα;
kormos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, cumulus είπε Απο το μεσημερι αντιμετωπιζω προβλημα με το gmail.Μια δεν εχω προσβαση ,μια μπορω να το ανοιξω μονο σε html μορφη,email δε φευγουν κλπ Εχει αλλος καποιο προβλημα; Όχι Κάνε Καθαρισμό του φυλλομετρητή σου και δοκίμασε πάλι.
cumulus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kormos είπε Όχι Κάνε Καθαρισμό του φυλλομετρητή σου και δοκίμασε πάλι. Παντου εχω προβλημα .Στις εφαρμογες android,ios Εχω αλλαξει κωδικο αλλα τιποτα.Μονο σε html μορφη στον υπολογιστη μπορω να δω και να στειλω email
kormos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, cumulus είπε Παντου εχω προβλημα .Στις εφαρμογες android,ios Εχω αλλαξει κωδικο αλλα τιποτα.Μονο σε html μορφη στον υπολογιστη μπορω να δω και να στειλω email Με δεδομένα δοκίμασες? Ανέβασε το σφάλμα που βλέπεις...
cumulus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ειμαι σπιτι τωρα ,αλλα απο κινητο η εφαρμογη του Gmail δε δουλευει ,αλλα αν χρησιμοποιησω την εφαρμογη email της samsung ολα ειναι οκ Πριν απο λιγη ωρα δουλευε ,τωρα σταματησε ξανα. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από cumulus
kormos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cumulus είπε Δεν ειμαι σπιτι τωρα ,αλλα απο κινητο η εφαρμογη του Gmail δε δουλευει ,αλλα αν χρησιμοποιησω την εφαρμογη email της samsung ολα ειναι οκ Πριν απο λιγη ωρα δουλευε ,τωρα σταματησε ξανα. Οπότε δεν οφείλεται στη Google όπως έχεις αναφέρει και στον τίτλο αλλά σε τοπική συσκευή (εφαρμογή) Εγκατέστησε την εφαρμογή της Google και δοκίμασε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gm
cumulus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Ξανα απο την αρχη Δε δουλευει το Gmail πουθενα. Ουτε απο υπολογιστη ,ουτε απο android ,ουτε απο ios ,ουτε απο Mac Εχω καθαρισει cookies ,cache ,αλλαγη password Το πισι εχει σκαναριστει με 4-5 anti-virus,malware Στο πισι αμα το γυρισω σε html μορφη δουλευει. Απο αλλες εφαρμογες οπως outlook ,email της samsung κλπ δουλευει οκ
kormos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, cumulus είπε Ξανα απο την αρχη Δε δουλευει το Gmail πουθενα. Ουτε απο υπολογιστη ,ουτε απο android ,ουτε απο ios ,ουτε απο Mac Εχω καθαρισει cookies ,cache ,αλλαγη password Το πισι εχει σκαναριστει με 4-5 anti-virus,malware Στο πισι αμα το γυρισω σε html μορφη δουλευει. Απο αλλες εφαρμογες οπως outlook ,email της samsung κλπ δουλευει οκ Ξανά από την αρχή... Δεν φταίει το GMAIL Δοκίμασε να κλείσεις/ανοίξεις το ρούτερ σου και έλεγξε πάλι. Δοκίμασε με ανώνυμη περιήγηση. Το δεν δουλεύει δεν δηλώνει τίποτα. Σου έγραψα εξ αρχής ανέβασε εικόνα με το σφάλμα που βγάζει. 1
cumulus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 .Ειμαι εκτος σπιτιου Απο το κινητο ειτε με δεδομενα ,ειτε με wifi τα ιδια,οποτε ρουτερ δε φταιει Παω απο εφαρμογη Gmail στο κινητο να στειλω email δε φευγει με τιποτα. Μπαινω στην εφαρμογη email της σαμσουγκ που εχω σεταρει το λογαριασμο του Gmail και μου γραφει εχετε ενα μηνυμα προς αποστολη και το στελνει κανονικα και φυσικα λαμβανω κανονικα. Πριν απο λιγο ηρθαν κανονικα email στο Gmail, τωρα ξανα κολλησε Προσωπικα δε με νοιαζει ποιος φταιει,απλα θελω να το φτιαξω Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παντως.
kormos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, cumulus είπε .Ειμαι εκτος σπιτιου Απο το κινητο ειτε με δεδομενα ,ειτε με wifi τα ιδια,οποτε ρουτερ δε φταιει Παω απο εφαρμογη Gmail στο κινητο να στειλω email δε φευγει με τιποτα. Μπαινω στην εφαρμογη email της σαμσουγκ που εχω σεταρει το λογαριασμο του Gmail και μου γραφει εχετε ενα μηνυμα προς αποστολη και το στελνει κανονικα και φυσικα λαμβανω κανονικα. Πριν απο λιγο ηρθαν κανονικα email στο Gmail, τωρα ξανα κολλησε Προσωπικα δε με νοιαζει ποιος φταιει,απλα θελω να το φτιαξω Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παντως. Εξακολουθείς να μην δίνεις παραπάνω στοιχεία για να βοηθήσουμε. Το πιθανότερο είναι να έχεις μείνει από χώρο...
cumulus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για το χωρο Αν παω να στειλω email με wifi συνδεση εκτος σπιτιου Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από cumulus
Kostas Savvidis Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Επιβεβαιώνω και εγώ, το Gmail δουλεύει απροβλημάτιστα σε υπολογιστή με φυλλομετρητή firefox, μόλις το τσέκαρα.
cumulus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Τι να πω ... Τουλαχιστον κανω δουλεια μου πλαγιως με αλλες εφαρμογες.
cumulus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Οπως ξαφνικα σταματησε να λειτουργει,ετσι ξαφνικα επανηλθε.
kormos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 22 ώρες πριν, cumulus είπε Για το χωρο Αν παω να στειλω email με wifi συνδεση εκτος σπιτιου Υπάρχει περίπτωση να έχεις κανένα VPN ενεργό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα