ElisavetKat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ulalume είπε Ντρέπομαι απίστευτα, ντροπη μου. Και εχω και θρασος. Φταιει η κοινωνια, ο πόλεμος και η ζεστη. Από άνθρωπο που ήρθε σε ένα ποστ που ζητάει βοήθεια και αναφέρει ακόμα και τον θάνατο, για να τον αποκαλέσει άχρηστο και ανίκανο, έχεις δείξει το επίπεδό σου.
filip123go Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 TS, μια βόλτα στη φιλοζωική της γειτονιάς σου, θα σου λύσει πολλά προβλήματα. Θα σε ενημερώσουν για το τι πρέπει να τρώει η γάτα και τι όχι, θα σου συστήσουν δικό τους κτηνίατρο που θα παίρνει λιγότερα χρήματα απο αυτούς που έχουν έρθει από τη φιλοζωική, και μπορεί να σου προμηθεύσουν και τροφή. 1
ulalume Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Από άνθρωπο που ήρθε σε ένα ποστ που ζητάει βοήθεια και αναφέρει ακόμα και τον θάνατο, για να τον αποκαλέσει άχρηστο και ανίκανο, έχεις δείξει το επίπεδό σου. Αστα, ειναι υπο του μηδενός...το γραφω και στενιχωριεμαι
SabotazNic Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, filip123go είπε TS, μια βόλτα στη φιλοζωική της γειτονιάς σου, θα σου λύσει πολλά προβλήματα. Θα σε ενημερώσουν για το τι πρέπει να τρώει η γάτα και τι όχι, θα σου συστήσουν δικό τους κτηνίατρο που θα παίρνει λιγότερα χρήματα απο αυτούς που έχουν έρθει από τη φιλοζωική, και μπορεί να σου προμηθεύσουν και τροφή. Ελλαδα τα βρισκεις ολα αυτα ή σε καμια αλλη χωρα? Γιατι οσες φιλοζωικες ξερω, τρεχουν μονο σε κανα ατυχημα με ιχ. Στην περιοχη μου και σε ανθρωπους ορμανε, και φιλοζωικη και δημος περα βρεχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις