Ukforthemoment Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Και μέχρι να καταλήξουμε στην τροφή που θα τρώει δεν αγοράζουμε σακιά αλλά μικρότερες συσκευασίες ή χύμα. 1
geomrk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Αν νομίζεις ότι θα πεθάνεις απλά άσε το γατί να φύγει,είναι η έσχατη λύση. Αλλιώς λουσου τα τώρα που σκέφτηκες πριν πράξεις
christakos07 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Έλα βρε σεις που θα αφήσει το γατί αδέσποτο. Κατανοώ τα αρχικά εξοδα αλλά καλό θα ήταν να βρει πιο οικονομικό κτηνίατρο. Τα 55 ευρώ για εμβόλιο είναι πάρα πολλά. Λίγη υπομονή το πρώτο δίμηνο θα έλεγα. Δεν ξέρω, ίσως μια ιδέα είναι να δώσουμε 5-10 ευρώ ο καθένας και να του πάρουμε ενα σακούλι τροφή ειδικό. Μην παρατήσεις το γατίνι, στο δρόμο δε θα επιβιώσει. Αν του αλλάζεις συνέχεια τροφές, οι διάρροιες είναι λογικές. Δε φταίει σε κάτι το μανάρι. 2
Liapisftw Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόνο εγώ βλέπω ότι η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια ψυχολογικής υποστήριξης από έναν ειδικό; Από τα γραφόμενα της για θανάτους και ιστορίες φαίνεται ότι μπορεί να κάνει και καμία χαζομάρα.. Το γατάκι είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί το θέμα αυτό και μου κάνει εντύπωση κάποιος να μην το πρόσεξε.. Εντελώς καλοπροαίρετα πάντα. 9 2
geomrk Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Μόνο εγώ βλέπω ότι η κοπέλα χρειάζεται βοήθεια ψυχολογικής υποστήριξης από έναν ειδικό; Από τα γραφόμενα της για θανάτους και ιστορίες φαίνεται ότι μπορεί να κάνει και καμία χαζομάρα.. Το γατάκι είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να απασχολεί το θέμα αυτό και μου κάνει εντύπωση κάποιος να μην το πρόσεξε.. Εντελώς καλοπροαίρετα πάντα. Ακριβώς αυτό.
ElisavetKat Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, ulalume είπε Τωρα σορυ κιολας, αλλα αν σου φαίνεται υπερβολικό το 20€/μηνα που ειπε ο φιλος απο πανω για ενα ζωντανο πλασμα μεσα σε σπιτι τοτε γενικα κατι παει λαθος. Οσο και αν δεν ηξερες , περιμενες οτι τα εξοδα της γατας θα ηταν τι; Χωμα απο τις γλαστρες για τουαλετα και αποφαγια δικα σου για φαγητό; Δεν ειναι ουτε παιχνίδια ουτε διακοσμητικα τα ζωα. Ελπιζω τουλάχιστον να βρεθει καποιος να το πάρει για να μη βρεθεί στο δρόμο Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που βλέπεις άνθρωπο που προσπαθεί να προσφέρει κάτι σε ένα ζωάκι ενώ κάνει ΜΠΑΜ ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, οικονομικά, υγείας και βλέπω στεναχώρια στα μηνύματά της. Και έχεις το θράσος να βλέπεις έναν άνθρωπο πεσμένο και να του ρίχνεις και άλλη μία κλωτσιά. Πραγματικά ντροπή σου. Βλέπεις άνθρωπο να απελπίζεται και να κουράζεται και από πάνω κάνεις τι; Κατερίνα βλέπω στεναχώρια στα μηνύματά σου και λυπάμαι που σε αντιμετώπισαν έτσι. Ήθελα να σου πω πως εμένα μου βγάζεις ένα μέρος θαυμασμού, γιατί πάρα όλα τα θέματα που αναφέρεις, προσπάθησες για αυτό το ζωάκι. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, δεν σημαίνει πως δεν είσαι αρκετή!! Ούτε καν!! Πάρα πολλοί άνθρωποι βιώνουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαστε αρκετοί. Η κοινωνία φταίει, όλα αυτά που έγιναν μετά τον πόλεμο, πλέον και το να έχεις τα απολύτως βασικά χρειάζεται πάρα πολλά λεφτά. Έχεις δύναμη ψυχής και για εμένα τουλάχιστον αυτά που έγραψες μου το απέδειξαν, μην το ξεχάσεις ποτέ αυτό. Θα μπορούσες εξ αρχής να το έχεις παρατήσει στον δρόμο ή να το έχεις δώσει, αλλά δεν τα παράτησες. Μη λες τέτοια, εντάξει; Αν θέλεις να μιλήσεις, μη διστάσεις να μου στείλεις μήνυμα! Δεν είσαι μόνη σου. Βάλε ΕΣΕΝΑ σε προτεραιότητα, μην αφήνεις τον εαυτό σου για τίποτα και για κανέναν. Ούτε για ζωάκια. ΕΣΕΝΑ πρώτα. Μην σε παρατήσεις. Πρέπει να είσαι καλά πρώτα. Μετά θα τα βρεις τα υπόλοιπα, θα δεις. Τα προβλήματα σε κάνουν άνθρωπο, όχι άχρηστη. 2 1
Nera1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 http://www.filozoiki.gr/arxikh Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν πως ένα σαρκοφάγο ζώο,που τρώει φασολάκια ,είναι εντάξει και θα συνεχίσει να είναι ενταξει. Μπήκαν κιόλας να δώσουν συμβουλές. Είχα και εγώ μια αδέσποτη γάτα,που χρειαζόταν ειδική ακριβή τροφή για τον ίδιο λόγο. Το κόστος τροφής -άμμου δεν ειναι απαγορευτικό για μια γάτα.Τα εμβόλια είναι ακριβά,αλλά είναι μια φορά το χρόνο.Αν είναι κλεισμένη σε διαμέρισμα δε,χωρίς επαφή με το έξω,δε χρειάζονται κιολας,από τη στιγμή που υπάρχει έλλειψη πόρων. Μπορείς να μαγειρεύεις εσύ; Να φτιάχνεις τη τροφή του.
*Kopanos* Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, christakos07 είπε Το να πιστεύει κάποιος πως ένα ζωντανό θα ζήσει με την χαμηλότερη ποιότητας δικιλη τροφή από το σουπερμάρκετ είναι εγκληματικά ηλίθιο. Θεωρείς ότι τα γατάκια που τρώνε από τους κάδους είναι σε καλύτερη μοίρα από τις γάτες που τρώνε την τροφή του σούπερ μάρκετ; 1
ulalume Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, ElisavetKat είπε Θα έπρεπε να ντρέπεσαι που βλέπεις άνθρωπο που προσπαθεί να προσφέρει κάτι σε ένα ζωάκι ενώ κάνει ΜΠΑΜ ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, οικονομικά, υγείας και βλέπω στεναχώρια στα μηνύματά της. Και έχεις το θράσος να βλέπεις έναν άνθρωπο πεσμένο και να του ρίχνεις και άλλη μία κλωτσιά. Πραγματικά ντροπή σου. Βλέπεις άνθρωπο να απελπίζεται και να κουράζεται και από πάνω κάνεις τι; Ντρέπομαι απίστευτα, ντροπη μου. Και εχω και θρασος. Φταιει η κοινωνια, ο πόλεμος και η ζεστη. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από ulalume
Nera1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Θεωρείς ότι τα γατάκια που τρώνε από τους κάδους είναι σε καλύτερη μοίρα από τις γάτες που τρώνε την τροφή του σούπερ μάρκετ; Στην Εκάλη ή στη Δραπετσώνα; Λοιπόν,οι τροφές του σούπερ έχουν δημητριακα,σε ποσοστό άνω του 70 τοις εκατό. Η γάτα είναι καθαρά σαρκοφάγο ζώο.Δε κάνει να τρώει ούτε σιτάρι,ούτε ρύζι. Αν δεν φάει καρδιά αλλού ζώου,θα πεθάνει. Οι τροφές του σούπερ,είναι τεχνητή γεύση,τεχνητό χρώμα,βιταμίνες πρωτείνες και λοιπά που ορίζει ο νόμος,και 4%κρεας αφυδατωμένο,μπας και φάνε αυτό το πράγμα. Οπότε ναι,τα σκουπίδια παίζει να είναι και καλύτερη επιλογή.
ant_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Οχι μονο καρδια αλλου ζωου Αλλα πρεπει να πινει η γατα και αιμα παρθενας
Nera1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, ant_ είπε Οχι μονο καρδια αλλου ζωου Αλλα πρεπει να πινει η γατα και αιμα παρθενας Το αίμα παρθένας δε διαφέρει σε τίποτα από το αίμα οποιουδήποτε σάπιενς, σεξουαλικά ενεργού ή όχι. Έχει περισσότερες πιθανότητες βέβαια να μην ειναι μολυσμένο με σύφιλη,που επηρεάζει τον εγκέφαλο και διαβάζουμε ποστ σαν και το δικό σου. Ίντερνετ έχεις,διάβασε και τίποτα άλλο πέραν της περιγραφής σε hentai.
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, katerina200 είπε Ένα έχω να πω, όλα στη ζωή είναι μια βλακεία και μισή και όλα ξεκινούν με τα χρήματα. Δεν λέω πως όλα είναι χρήματα, αλλά όλα από εκεί ξεκινούν. Μετανιώνω τόσο που ξύπνησα. Δυστυχώς ζω ακόμη. Διαφωνώ, ούτε όλα στην ζωή ειναι μια βλακεια και μισή, ούτε τα πάντα των πάντων καθορίζονται από το χρήμα. Αυτές είναι απόψεις που έτσι σε έκαναν να τις σκέφτεσαι. Για το πως θα νιώσεις όμως καλύτερα στην ζωή σου και θα χαρείς με κάτι, θα πρέπει να το βρεις και να το ψάξεις μόνη σου, μην περιμένεις κανεναν να σε πάρει από το χεράκι να σου βρει λύσεις ή να σε βοηθήσει έτσι ουρανοκατεβατα. Για να μην βγούμε και πολύ off topic, κάνε μια προσπάθεια με την γάτα και θα τα καταφέρεις πιστεύω, το στομάχι της θα στρώσει κάποια στιγμή δεν γίνεται μια ζωή να κάνει διαρροιες. Λεφτά θα δώσεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι, στην τελική αμα μένεις μόνη σου, ζητά μια μικρή βοήθεια από τους γονείς σου και μην τους πεις για την γάτα πες τους για εσένα μια δικαιολογία και αξιοποίησε τα χρήματα για να πας σε δεύτερο κτηνίατρο, διότι ούτε άτομο θα βρεις εύκολα ούτε άμεση λύση στο θέμα.
ant_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Nera1 είπε Το αίμα παρθένας δε διαφέρει σε τίποτα από το αίμα οποιουδήποτε σάπιενς, σεξουαλικά ενεργού ή όχι. Έχει περισσότερες πιθανότητες βέβαια να μην ειναι μολυσμένο με σύφιλη,που επηρεάζει τον εγκέφαλο και διαβάζουμε ποστ σαν και το δικό σου. Ίντερνετ έχεις,διάβασε και τίποτα άλλο πέραν της περιγραφής σε hentai. Εισαι αυτο που λενε "ολη την εβδομαδα" Δεν παιρνεις ρεπο ουτε τα σ/ κ😅
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, Baator είπε Κάτι κάνεις λάθος. 500 Ευρώ για ένα γατάκι μέσα σε 2 βδομάδες, απλά ΔΕΝ παίζει. Χειρουργία του έκανες; Τα έξοδα, πέρα από τα αρχικά (τουαλέτα, κρεβάτι, κουβί μεταφοράς, κανά μπωλάκι, που άντε να βγουν 100 ευρώ), είναι μια άμμος (10 ευρώ τα 10 κιλά) και μια τροφή. Εγώ δεν θα σου πω 20 ευρώ τον μήνα, θα σου πω 35. Άμα δεν έχεις και αυτά, κακώς μπήκες στην διαδικασία. 500 όμως πώς τα κατάφερες; Παίρνεις τροφές και τις πετάς; Ζήτα συμβουλές από κάποιο άτομο που ξέρει. Έχει κοπέλες που έχουν μεγαλώσει τόσα γατάκια, που ξέρουν περισσότερα και από τους κτηνίατρους. Ένας κακός κτηνίατρος δεν θα ασχοληθεί και πολύ, θα σου πει "γαστρεντεροογικά προβλήματε, πάρε αυτή την τροφή από μένα" και θα καθαρίσει. Αρχικά, μην του δίνεις σκουπίδια τύπου Friskies/Whiskas, κτλ. από το σούπερ μάρκετ. Είναι πολύ πιθανό ΑΥΤΑ να είναι το πρόβλημα με τις διάρροιες. Έπειτα, δεν γίνεται να αλλάζεις τροφή κάθε μέρα. Δεν πάει έτσι. Όταν περνάμε από μια τροφή σε μια άλλλη έχει μια διαδικασία. Δεν είναι σαν τους ανθρώπους τα γατάκια, ειδικά τα μικρά. Μπες σε ένα γκρουπ και ρώτα, θα σε βοηθήσει πολύς κόσμος. Αυτό με τα έξοδα με παραξενεύει πολύ πάντως, δεν καταλαβαίνω που ξόδεψες τόσα λεφτά. Ούτε για 5 γάτες δεν θες τόσα λεφτά σε 2 βδομάδες. Συμφωνώ σε όλα. Και εγώ τώρα που το διάβασα τι στο καλό έκανε και έδωσε 500; Τοσα περίπου έδωσε ούτε η θεία μου που έτρεχε με τον γάτο της σε εξειδικευμένους γιατρούς γιατί παρουσίασε φλεγμονή στο ένα μάτι και δεν ήξεραν τι συμβαίνει, δυστυχώς μετά από αγώνα με θεραπείες και εξετασεις ο γάτος υπεβληθει σε ευθανασία για να μην βασανίζεται άλλο καθώς δεν υπήρχε λύση στο θέμα του. 1 ώρα πριν, *Kopanos* είπε Θεωρείς ότι τα γατάκια που τρώνε από τους κάδους είναι σε καλύτερη μοίρα από τις γάτες που τρώνε την τροφή του σούπερ μάρκετ; Έχω ακούσει απόψεις ανθρώπων που έχουν γάτες, ότι ακόμα και από τα σκουπίδια είναι καλύτερα. Τώρα γνώσεις επιστημονικές δεν έχω. Πιθανολογώ ότι μάλλον είναι ράδιο αρβύλα, αλλά αν έχεις χρήματα μην αγοράσεις καθόλου από αυτές πάρε καλύτερες, αν δεν σου μένει τίποτα δεν ξέρω τι να πω, πάντως το λένε σχεδόν όλοι πως με τις σούπερ μάρκετ τροφές η γάτα θα εμφανίσει προβλήματα υγείας και θα πληρώνεις για να την κάνεις καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις