Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλτατοι!

Τις τελευταιές ώρες αντιμετοπίζω ένα ζήτημα με το προφίλ μου στο φβ. Για την ακρίβεια σήμερα πρωί πρώι μου αφαιρέθηκαν απο την κάρτα 4 πληρωμές (επι του συνόλου 5,21€) απο την σελίδα μου στο φβ ads. Προς έκπληξή μου όταν μπήκα, είδα οτι χωρίς την άδειά μου 2 προφιλ εμφανιζόντουσαν ως "συνεργάτες" της σελίδας διαφημίσεών μου. Είχαν ξεκινήσει μια διαφημιστική καμπάνια στα ρώσσικα και έιχαν βάλε πληρωμή απο την κάρτα μου.

Οταν εγω είχα κάνει κάποτε μια διαφημισούλα (για να πουλήσω το σαραβαλάκι μου στο marketplace το 2020) προφανώς είχα πληρώσει με την κάρτα τότε και αποθηκεύτηκε κιόλας... ΕΥΤΥΧΩΣ είχα βάλει όρια συναλλαγών 2€ και για κάθε πληρωμή που έφευγε ήταν μόνο τόσα.

Μην τα πολυλογώ:
1. Αφαίρεσα αρχικά τα 2 ρεμάλια απο συνεργάτες.
2. Έστειλα support ticket στην φβ για το ζήτημα (καμία απάντηση προφανώς ακόμα)
3. Κατάφερα και αφαίρεσα την κάρτα αλλα έπρεπε να βάλω μια άλλη στην θέση της, μιας και ακόμα για κάποιο λόγο πληρώνεται η διαφήμιση άσχετα αν εγω πάτησα διαγραφή (ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ?).
4. Στην θέση της έβαλα μια revolut η οποία μεσα ειναι σχεδόν στεγνή (αλλα την πάγωσα για οποιαδήποτε χρήση)
5. Μίλησα με την τράπεζα μιας και δεν ανταποκρίθηκε η Facebook (Meta) να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής, αλλά προφανώς η απάντηση την Εθνικής ήταν "δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι"
6. Προκειμένου να αποφύγουμε τίποτα δυσάρεστο, μου ακύρωσαν την κάρτα και μόλις έγινε επανέκδοση.

Έχω να κάνω τρεις ερωτησούλες, κυρίως σε άτομα που έχουν δουλέψει στην σουιτα των Facebook ads:

• Πως γίνεται ενώ έχω πατήσει διαγραφή διαφήμισης, να συνεχίζει να χρεώνει; (όχι την κάρτα μου, αλλα τον λογαριασμό μου στο ΦΒ - εικόνα 1)
  • Πως γίνεται να απέκτησαν τετοιου είδους πρόσβαση στο προφίλ μου χωρίς να πάρω πρέφα (σχεδόν) τιποτα?!
  • Χρειάζεται να κάνω κάτι στον λογαριασμό μου πέρα απο τα κλασσικά (αλλάζω κωδικούς, αποσύνδεση συσκευών κλπ.;)

Να σημειωθεί σε αυτό το σημέιο οτι ακριβώς μια εβδομάδα πριν, προσπάθησαν να προσθέσουν νέο αριθμό και να αλλάξουν κωδικό πρόσβασης κατι ρεμάλια (ναι, προφανώς και υπάρχει συσχέτιση εδώ...) αλλά επειδή είμαι νιντζα και έιχα και το 2FAuthentication ενεργό, στο 2λεπτο κλειδώθηκε ο λογαριασμός και εγώ άλλαξα τα πάντα απο κωδικούς, συνδεδεμένες συσκευές κ.α.

Συγνώμη για την πολυλογία! Θα εκτιμούσα πολύ τις απόψεις σας κυρίως στις ερωτήσεις!

Ευχαριστώ

1.PNG

2-min (1).jpg

3-min (1).jpg

Δημοσ.

Και εμενα προχθες μου ηρθε μηνυμα οτι κλειδωθηκε το google ads λογω καταχρησης.Ειχε κάτι διαφημισεις ουτε τις ειχα δει και δεν ειχα κάνει ποτς εγγραφή σε αυτο.

Δημοσ.

Προς το παρων ειμαι ακομα στην αναμονη απο την Meta οσον αφορα τα χρηματα. Κατα τα αλλα εχω αιτηθει απενεργοποιηση λογαριασμου (ads) αν και δεν διατρεχω καποιον κινδυνω αφου πλεον εχω αλλαξει καρτα.

Εχω να πω οτι δεν περιμενα τοσο "ευκολο" να σπασεις κωδικους και να εχεις προσβαση σε τετοια πραγματα, ειδικα σε μια τετοια πλατφορμα...πληρης απογοητευση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...